Herceg Novi

Zbog ubistva Šćepana Roganovića traži se K.V: Novljanin se sumnjiči za organizaciju, a Đurković za uništavanje tragova!

Kurir 21.02.2020
Novljanin K.V. osumnjičen je da je organizovao ubistvo Šćepana Roganovića i za njim se intenzivno traga, tvrde dobro upućeni sagovornici “Vijesti”. Istražitelji su, prema istim informacijama, na pragu da rasvetle ubistvo od 13. februara, odnosno… »

Muškarac iz Herceg Novog, poznat odranije policiji, likvidirao Roganovića: Šćepan još jedna nevina žrtva rata kotorskih…

Večernje novosti 21.02.2020
Osumnjičeni pripadaju "škaljarskom klanu" MILOŠ Đ. iz Herceg Novog uhapšen je pod sumnjom da je saučesnik u ubistvu Šćepana Roganovića (36). Mladić je saslušan kao pomagač ubici, ali koja je konkretno bila njegova uloga još se ne objavljuje… »

PRONAĐENA MARIHUANA: Više osoba procesuirano u Ulcinju

IndeksOnline 20.02.2020
ULCINJ – Ulcinjska policija je zajedno sa graničnom policijom, postupajući na osnovu operativnih saznanja i inicijative Sektora kriminalističke policije i jedinica za borbu protiv droge centara bezbednosti Herceg Novi i Bar, pronašla i oduzela oko… »

Niko nije očekivao ovako krvav rat klanova: Surove likvidacije u Crnoj Gori ne prestaju za 7 dana ubijene 4 osobe!

Kurir 20.02.2020
Za sedam dana u Crnoj Gori dogodila su se čak četiri ubistva i jednog teško ranjavanje. Policija je juče uhapsila muškarca iz Herceg Novog zbog sumnje da je umešan u ubistvo Šćepana Roganovića koji je brutalno likvidiran 13. februara, a sinoć je… »

Rasvetljeno ubistvo Roganovića? Uhapšen muškarac iz Herceg Novog!

Srbija danas 20.02.2020
Crnogorski mediji objavili su juče da je crnogorska policija rasvetlila ubistvo Roganovića. U Specijalnom državnom tužilaštvu juče je saslušan muškarac iz Herceg Novog, zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Šćepana Roganovića. Niko od… »

Pisac iz Herceg Novog sprema atrakciju: Razglednice sa litija za turiste

Sputnik 20.02.2020
Danas je pitanje časti biti u litijama, kojima se brane svetinje u Crnoj Gori, sada je biti ili ne biti, kaže za Sputnjik crnogorski književnik Nikola Malović, koji najavljuje i da će štampati razglednice sa litija u Herceg Novom. „Ja sam svedok… »

Saslušan osumnjičeni za ubistvo Roganovića: Policija traga za još jednom osobom zbog sačekuše u Herceg Novom

Blic 20.02.2020
U Specijalnom državnom tužilaštvu juče je saslušan M. Đ. iz Herceg Novog, zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Šćepana Roganovića saznaje televizija Vijesti. Istražitelji sumnjaju da je likvidaciju Roganovića organizovala grupa iz Herceg… »

Novljanin uhapšen zbog ubistva Šćepana Roganovića: Pomagao ubici posle zločina, tragovi vode do škaljaraca

Kurir 20.02.2020
U Specijalnom državnom tužilaštvu u sredu je saslušan M.Đ. iz Herceg Novog, zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Šćepana Roganovića. Istražitelji sumnjaju da je likvidaciju Roganovića organizovala grupa iz Herceg Novog bliska škaljarskom… »

Uhapšen muškarac iz Herceg Novog!

Alo 20.02.2020
Crnogorski mediji objavili su juče da je crnogorska policija rasvetlila ubistvo Roganovića. U Specijalnom državnom tužilaštvu juče je saslušan muškarac iz Herceg Novog, zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Šćepana Roganovića. Niko od… »

Policija na pragu da rasvetli ubistvo Roganovića i ranjavanje Krstovića, DNK otkriva saučesnike?

Večernje novosti 19.02.2020
Pritvor Dragiši Bulatoviću, čiji su tragovi nađeni kraj zapaljenog auta. CRNOGORSKA policija na pragu je da reši oružani napad na Igora Krstovića (35), koji se dogodio nadomak njegove kuće u Podgorici 28. januara ove godine i ubistvo Šćepana… »

Vesti dana »