Herceg Novi

U crnoj gori korona odnela prvi život: Preminuo muškarac (65) iz Herceg Novog, boravio u Srbiji

Kurir pre 17 dana
U Kliničkom centru Crne Gore večeras je od posledica novog korona virusa preminuo 65. godišnji Z.P. On je prva žrtva virusa Covid-19 u toj zemlji, izjavio je direktor KC CG Jevto Eraković, prenosi podgorički portal CdM. Muškarac iz Herceg Novog… »

Prva žrtva koronavirusa u Crnoj Gori, nedavno boravio u Srbiji

N1 Info pre 17 dana
U Crnoj Gori je potvrđen prvi smrtni slučaj od posledica koronavirusa. Reč je o 65-godišnjem muškarcu iz Herceg Novog, navedeno je u zajedničkom saopštenju Instituta za javno zdravlje (IJZ) i Kliničkog centra Crne Gore. Direktor Kliničkog centra… »

Muškarac preminuo od virusa korona u Crnoj Gori, boravio u Srbiji

Radio 021 pre 17 dana
U Kliničkom centru Crne Gore večeras je od posledica novog virusa korona preminuo 65-godišnji muškarac. On je prva žrtva virusa Covid-19 u toj zemlji, izjavio je direktor KC CG Jevto Eraković, prenosi podgorički portal CdM. Muškarac, inače iz… »

Preminuli muškarac (65) početkom marta boravio u Srbiji!

Alo pre 17 dana
Primljen u subotu posle ponoći u Klinički centar. U Kliničkom centru Crne Gore večeras je od posledica novog korona virusa preminuo 65. godišnji Z.P, izjavio je direktor KC CG Jevto Eraković i naveo da je pacijent u prvoj polovini meseca boravio u… »

Prva žrtva korona virusa u Crnoj Gori

Slobodna Evropa pre 16 dana
Direktor Kliničkog centra Crne Gore Jevto Eraković saopšto je večeras da je u Crnoj Gori registrovan prvi smrtni slučaj o korona virusa. Radi se o 65-godišnjem Z.P. iz Herceg Novog koji je u subotu veče (21.03) primljen u Klinički centar sa… »

Bojazan od korone zatvara novske hotele

Večernje novosti pre 22 dana
Hercegnovski ugostiteljski objekti su zatvoreni, a hoteli zbog korona virusa planiraju da stave ključ u bravu. Hercegnovski ugostiteljski objekti su zatvoreni, a hoteli zbog korona virusa planiraju da stave ključ u bravu. Brojni ugovoreni turistički… »

Litije na društvenim mrežama

Večernje novosti pre 23 dana
U Herceg Novom večeras nije bilo litije koja puna dva meseca četvrtkom i nedeljom ophodi grad. Moleban je služen u crkvi Svetog Spasa na Toploj. U Herceg Novom večeras nije bilo litije koja puna dva meseca četvrtkom i nedeljom ophodi grad. Moleban je… »

Završen 51. praznik mimoze: Spaljena lutka virusu Kruni (foto)

Večernje novosti pre 24 dana
Novskom karnevalu, krivcu za sve nevolje od prošlogodišnjeg Praznika mimoze, Virusu Kruni, suđeno je na glavnom gradskom trgu, a po tradiciji zaslužio je spaljivanje. Novskom karnevalu,krivcu za sve nevolje od prošlogodišnjeg Praznika mimoze, Virusu… »

Pesme uz ruže i vino

Vesti online pre 25 dana
Srpski demokratski kluba iz Minhvilena je i ove godine po tradiciji organizovao zabavu povodom Dana žena. Na ulazu u klupske prostorije svaka dama je dobila ružu, a gošće su potom ima glavnu reč i najviše se veselile, u čemu je pomogao i Zoran –… »

Još se traga za pet osoba: Crnogorska policija pretresla 20 lokacija zbog potrage za osumnjičenima za šverc više od 800…

Blic pre 26 dana
U Crnoj Gori, Hrvatskoj i Srbiji uhapšeno je osam osoba, dok pet nije pronađeno u nastavku međunarodne akcije u kojoj je presečen lanac krijumčarenja kokaina iz Centralne Amerike u Evropu, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore. Prema nalogu… »

Vesti dana »