Herceg Novi

U Crnoj Gori dva nova slučaja zaraze korona virusom

Blic pre 8 dana
U Crnoj Gori je od jučerasnjeg preseka, analizom 28 uzoraka, novi korona virus potvrđen je kod još dve osobe, čime je u toj zemlji ukupan broj obolelih povećan na 84, saopštio je Institut za javno zdravlje Crne Gore. Pod zdravstveno-sanitarnim… »

Crna Gora: Još dvoje zaraženih, ukupno 84

B92 pre 9 dana
U Crnoj Gori je od jučerasnjeg preseka novi koronavirus potvrđen je kod još dve osobe, čime je u toj zemlji ukupan broj obolelih povećan na 84. Saopštio je Institut za javno zdravlje Crne Gore. Pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom u Crnoj Gori nalazi… »

U Crnoj Gori raste broj zaraženih: Zabeležena još dva slučaja, ukupno 84

Srbija danas pre 8 dana
Nova dva slučaja u Crnoj Gori. U Crnoj Gori je od jučerasnjeg preseka, analizom 28 uzoraka, novi korona virus potvrđen je kod još dve osobe, čime je u toj zemlji ukupan broj obolelih povećan na 84, saopštio je Institut za javno zdravlje Crne Gore… »

Osumnjičeni za ubistvo Roganovića nalazi se u bekstvu, a sada se oglasio pismom: "Dužan sam da obavestim porodicu"

Srbija danas pre 8 dana
Novi detalji. Mili Bajramović, kojeg policija potražuje jer je osumnjičen da je 13. februara, na stepeništu pored Kanli kule u Herceg Novom, ispalio smrtonosne hice u Novljanina Šćepana Roganovića, obratio se pismom koje je dostavio preko porodice… »

"Dužan sam da obavestim: Porodicu..." Osumnjičeni za ubistvo Roganovića nalazi se u bekstvu, a sada se oglasio pismom

Blic pre 8 dana
Mili Bajramović, kojeg policija potražuje jer je osumnjičen da je 13. februara, na stepeništu pored Kanli kule u Herceg Novom, ispalio smrtonosne hice u Novljanina Šćepana Roganovića, obratio se pismom "Danu", koje je dostavio preko porodice i… »

Crnogorcu osumnjičenom za ubistvo bivše devojke u Novom Sadu produžen pritvor: Ljubomora potegla nož

Večernje novosti pre 9 dana
Dejan Dabović Dušanku Jocović isekao po vratu i grudima. ODLUKOM Apelacionog suda u Novom Sadu, državljaninu Crne Gore Dejanu Daboviću (28), iz Herceg Novog, osumnjičenom da je 26. decembra prošle godine u Novom Sadu usmrtio bivšu devojku i… »

Kriminalci funkcionisali kao sat: Za likvidaciju Roganovića koristili motor ukraden u Španiji, svako znao svoju ulogu

Blic pre 9 dana
Crnogorska policija još traga za dve osobe osumnjičene da su učestvovale u ubistvu Šćepana Roganovića (37) u Herceg Novom, koje su tu državu napustile neposredno nakon likvidacije u februaru ove godine. Prethodno je saopšteno da je jedna od njih… »

Još pet inficiranih u Crnoj Gori, ukupno 75

Slobodna Evropa pre 9 dana
Tokom dana je u Crnoj Gori potvrđen novi korona virus kod još pet osoba, pa je ukupan broj inficiranih 75: u Tuzima i Podgorici je po 27 slučajeva, Andrijevici šest, Herceg Novom i Budvi po četiri, Ulcinju i Baru po tri i Danilovgradi jedan. Do sada… »

U Crnoj Gori obolelo 69 osoba, u Sloveniji i Hrvatskoj novi smrtni slučajevi

RTV pre 10 dana
PODGORICA - U Crnoj Gori su do popodneva registrovana još dva slučaja korona virusa i sada ih je ukupno 69, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje. Navodi se da je od jutrošnjeg preseka analizirano 78 uzorka, od kojih je 76 bilo negativno. Pod… »

U Crnoj Gori 53 inficirane osobe

Danas pre 11 dana
U Crnoj Gori od virusa korona inficirano suukupno 53 osobe, najnoviji je izveštaj Instituta za javno zdravlje. Od zaraženih jedanaest se nalazi na lečenju u Kliničkom centru Crne Gore od koji devet osoba na Klinici za infektivne bolesti a dve na… »

Vesti dana »