Herceg Novi

Prva žrtva koronavirusa u Crnoj Gori – boravio u Srbiji

Luftika pre 6 dana
U Crnoj Gori je od posledica koronavirusa preminuo 65-ogodišnji Z.P. iz Herceg Novog, što je prva žrtva pandemije u ovoj zemlji. Direktor Kliničkog centra Jevto Eraković rekao je da je pacijent u prvoj polovini meseca boravio u Srbiji. 5 prelepih… »

Nove žrtve koronavirusa u regionu, u CG preminuo prvi zaraženi

Insajder pre 5 dana
Šezdesetpetogodišnjak iz Herceg Novog, koji je u prvoj polovini marta boravio u Srbiji, prva je žrtva koronavirusa u Crnoj Gori, saopšteno je sinoć iz crnogorskog Instituta za javno zdravlje. Pacijent je, kako je utvrđeno, boravio u Srbiji gdje su… »

Prva žrtva koronavirusa u Crnoj Gori

BizLife pre 5 dana
Foto: Pixabay U Kliničkom centru Crne Gore sinoć je od posledica novog korona virusa preminuo 65-godišnji Z. P. iz Herceg Novog. On je prva žrtva virusa Kovid-19 u toj zemlji, izjavio je direktor Kliničkom centru Crne Gore Jevto Eraković, prenosi… »

Crna Gora: Umro prvi pacijent od Covid-19, boravio u Srbiji

IndeksOnline pre 5 dana
PODGORICA – U Kliničkom centru Crne Gore od posledica novog korona virusa preminuo je 65. godišnji Z.P, što je prva žrtva virusa Covid-19. Direktor KC CG Jevto Eraković rekao je sinoć da je pacijent u prvoj polovini meseca boravio u Srbiji… »

Italija zavijena u crno, u Kini ponovo raste broj zaraženih

RTS pre 7 dana
Preko 330.000 ljudi širom sveta zaraženo je koronavirusom, dok je do sada zabeleženo skoro 14.500 smrtnih slučajeva. Broj oporavljenih je 97.000, a i dalje su najugroženije Italija i Španija, pošto se epicentar pandemije preselio iz Azije u Evropu… »

Prva žrtva koronavirusa u Crnoj Gori, boravio u Srbiji

B92 pre 7 dana
U Kliničkom centru Crne Gore večeras je od posledica novog koronavirusa preminuo 65-godišnji Z. P. On je prva žrtva virusa covid-19 u toj zemlji, izjavio je direktor KC CG Jevto Eraković, prenosi podgorički portal CdM. Muškarac, inače iz Herceg… »

Prva žrtva koronavirusa u Crnoj Gori, ovog meseca boravio u Srbiji

RTS pre 7 dana
Direktor Kliničkog centra Crne Gore Jevto Eraković izjavio je da je u Crnoj Gori registrovan prvi smrtni slučaj od koronavirusa. Reč je o muškarcu koji je imao 65 godina. Preminuli muškarac je sinoć posle ponoći primljen u Klinički centar sa… »

U crnoj gori korona odnela prvi život: Preminuo muškarac (65) iz Herceg Novog, boravio u Srbiji

Kurir pre 7 dana
U Kliničkom centru Crne Gore večeras je od posledica novog korona virusa preminuo 65. godišnji Z.P. On je prva žrtva virusa Covid-19 u toj zemlji, izjavio je direktor KC CG Jevto Eraković, prenosi podgorički portal CdM. Muškarac iz Herceg Novog… »

Prva žrtva koronavirusa u Crnoj Gori, nedavno boravio u Srbiji

N1 Info pre 7 dana
U Crnoj Gori je potvrđen prvi smrtni slučaj od posledica koronavirusa. Reč je o 65-godišnjem muškarcu iz Herceg Novog, navedeno je u zajedničkom saopštenju Instituta za javno zdravlje (IJZ) i Kliničkog centra Crne Gore. Direktor Kliničkog centra… »

Muškarac preminuo od virusa korona u Crnoj Gori, boravio u Srbiji

Radio 021 pre 7 dana
U Kliničkom centru Crne Gore večeras je od posledica novog virusa korona preminuo 65-godišnji muškarac. On je prva žrtva virusa Covid-19 u toj zemlji, izjavio je direktor KC CG Jevto Eraković, prenosi podgorički portal CdM. Muškarac, inače iz… »

Vesti dana »