Herceg Novi

Crna Gora: Osam preminulih, 193 nova slučaja koronavirusa u jednom danu

Glas Amerike pre 11 sati
Osam osoba pozitivnih na koronavirus preminulo je u posjednja 24 sata dok je PCR analiza 743 uzorka pokazala da su u isto vrijeme registrovana 193 slučaja infekcije, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IZJ) Crne Gore u subota. “Od presjeka u… »

Korona u Crnoj Gori: U poslednjih 24 sata preminulo osam osoba, 193 novozaraženih

Blic pre 12 sati
U poslednjih 24 sata u Crnoj Gori analizirana su 743 uzorka, na korona virus pozitivne su 193 osobe, dok je preminulo osam obolelih, saopštio je Institutu za javno zdravlje Crne Gore. Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve, kao i broj… »

U Crnoj Gori još 193 zaraženih, preminulo osmoro

Politika pre 12 sati
PODOGORICA - U poslednjih 24 sata u Crnoj Gori analizirana su 743 uzorka, na korona virus pozitivne su 193 osobe, dok je preminulo osam obolelih, saopštio je Institutu za javno zdravlje Crne Gore. Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve, kao i… »

Korona virus u Crnoj Gori ne popušta: Težak dan i kod komšija - osmoro preminulo, 193 novozaraženih

Telegraf pre 12 sati
Ukupan broj preminulih povezanih sa infekcijom korona virusa u toj zemlji iznosi 263. U poslednjih 24 sata u Crnoj Gori analizirana su 743 uzorka, na korona virus pozitivne su 193 osobe, dok je preminulo osam obolelih, saopštio je Institutu za javno… »

U Crnoj Gori preminulo osam osoba, još 193 zaraženih

Dnevnik pre 13 sati
PODOGORICA: U poslednjih 24 sata u Crnoj Gori analizirana su 743 uzorka, na korona virus pozitivne su 193 osobe, dok je preminulo osam obolelih, saopštio je Institutu za javno zdravlje Crne Gore. Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve, kao i… »

Presek stanja u crnoj gori: Osam osoba preminulo, blizu dvesta zaraženih

Večernje novosti pre 13 sati
LABORATORIJA Instituta za javno zdravlje i druge laboratorije koje se bave PCR dijagnostikom novog korona virusa su od poslednjeg preseka završile PCR analizu 743 uzoraka na novi korona virus među kojima su ukupno registrovana 193 novopozitivna slučaja… »

Za njima će vjekovi hramati (10): Tuga za neznanim ocem

Vesti online pre 3 dana
Pre 23 godine, 19. oktobra 1997, tesnim hercegnovskim sokacima i stepeništima poslednji put je minuo Dušan – Duško Kostić i otišao na put bez povratka. Otputovao je na večni počinak s jednom ranom u srcu manje, bez tuge koja ga je tištala… »

Umrla tri pacijenta: Registrovano 190 novih slučajeva u Crnoj Gori, u Podgorici čak 121

Blic pre 2 dana
Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od poslednjeg preseka završile PCR analizu 837 uzoraka na novi korona virus među kojima je ukupno registrovano 190 novopozitivnih slučajeva infekcije. Zaraženi su iz sledećih opština: Podgorica 121, Ulcinj… »

Korona i dalje bukti u CG: Više od 22 odsto testiranih pozitivno na virus, preminule tri osobe

Srbija danas pre 2 dana
Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim koronavirusom je 16.259. Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od poslednjeg preseka završile PCR analizu 837 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano… »

Najbolji hercegnovski student: Dejan Bulaja završio osnovne studije sa 10

Večernje novosti pre 3 dana
NAJUSPEŠNIJI student iz Herceg Novog za ovu godinu je Dejan Bulaja koji je osnovne studije završio sa prosečnom ocenom 10, na smeru Informatika i računarstvo na beogradskom Univerzitetu Singidunum. On je sada sa jednako dobrim rezultatima na… »

Vesti dana »