Herceg Novi

Auto-kolone u nekoliko gradova u Crnoj Gori

RTV pre 1 sat
PODGORICA - Učesnici takozvane patriotske auto-kolone ponovo su večeras izašli na ulice više gradova u Crnoj Gori, uključujući i Podgoricu, gde su oko pola sata blokirali saobraćaj u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred zgrade parlamenta. Osim… »

Crna Gora: Auto-kolone u nekoliko gradova VIDEO

B92 pre 58 minuta
Učesnici takozvane patriotske auto-kolone ponovo su večeras izašli na ulice više gradova u Crnoj Gori, uključujući i Podgoricu. Na oko pola sata bio je blokiran saobraćaj u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, ispred zgrade parlamenta… »

"Komitske" auto-kolone u nekoliko gradova u Crnoj Gori

Dnevnik pre 1 sat
PODGORICA: Učesnici takozvane patriotske auto-kolone ponovo su večeras izašli na ulice više gradova u Crnoj Gori, uključujući i Podgoricu, gde su oko pola sata blokirali saobraćaj u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred zgrade parlamenta. Osim u… »

Ponovo neredi na ulicama Crne Gore! Patriote blokirale saobraćaj, auto-kolone u nekoliko gradova

Srbija danas pre 58 minuta
Neredi na ulicama. Učesnici takozvane patriotske auto-kolone ponovo su večeras izašli na ulice više gradova u Crnoj Gori, uključujući i Podgoricu, gde su oko pola sata blokirali saobraćaj u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred zgrade… »

Najnoviji korona presek u Crnoj Gori: Sve manje žrtava - novozaraženih 174

Večernje novosti pre 7 sati
LABORATORIJE Instituta za javno zdravlje Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana (subota, 17. april 2021. godine) završile analizu i Institutu dostavile rezultate… »

Revijalni, regionalni festival radio drame: HAPS od 19. do 30. aprila u Herceg Novom

Večernje novosti pre 8 sati
HERCEGNOVSKE aprilske pozorišne svečanosti, ili HAPS, festival koji kao koproducenti organizuju Hercegnovsko pozorište i Herceg fest, počeće sutra (19. april) a trajaće do 30. ovog meseca. Zbog još važećih mera zaštite od širenja korone… »

Radujem se kad vidim ljude

Danas pre 1 dan
Dnevnik Petak, 9. april: Danas nam počinje festival. Prvi regionalni onlajn filmski festival, koji je na inicijativu Sarajevo film festivala u Mrežu festivala Jadranske regije okupio i Zagreb film festival, Festival autorskog filma i Filmski festival… »

"Očigledno je represija DPS i dalje na snazi": Policija maltretirala poznatog rukomentnog golmana?

B92 pre 1 dan
Proslavljenog rukometnog golmana nekadašnje državne zajednice Srbije i Crne Gore Dana Šijana, policija u Herceg Novom je brutalno malterirala, javljaju mediji-. Kako javlja "Rado Jadran" Šijana su maltretirali su bez razloga. Šijan je iz Bosne i… »

Primorcu triler protiv Katara, za titulu sa Jadranom

Sport klub pre 1 dan
Vaterpolisti Primorca izborili su plasman u finale plej-ofa, pošto su u majstorici, nakon velike borbe i triler završnice pobedili gradskog rivala Kataro sa 13:11. Golove za Primorac, koji će se za titulu boriti protiv Jadrana iz Herceg Novog, postigli… »

Nastavlja se represija nad Srbima: Policija u Herceg Novom maltretirala proslavljenog rukometaša

Večernje novosti pre 1 dan
PROSLAVLJENI rukometni golman nekadašnje državne zajednice Srbije i Crne Gore Dane Šijan je danas više puta doživeo veliku neprijatnost kada ga je policija u Herceg Novom maltretirala bez jednog jedinog razloga. Šijan je iz Bosne i Hercegovine ušao… »

Vesti dana »