Herceg Novi

Korona virus: Prve žrtve u Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, u Srbiji registrovano 222 obolelih

Danas pre 15 dana
U Srbiji su potvrđena 222 slučaja obolelih od korona virusa, a prvi smrtni slučajevi su registrovani u Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji. U Crnoj Gori je preminuo 65-godišnji muškarac iz Herceg Novog, a u Severnoj Makedoniji 57-godišnja žena iz… »

U Crnoj Gori preminuo prvi pacijent zaražen virusom korona

Blic pre 16 dana
U Kliničkom centru Crne Gore večeras je od posledica novog korona virusa preminuo 65-togodišnji Z. P. iz Herceg Novog. On je prva žrtva virusa Kovid-19 u toj zemlji, izjavio je direktor Kliničkom centru Crne Gore Jevto Eraković, prenosi podgorički… »

Prva žrtva koronavirusa u Crnoj Gori, boravio u Srbiji

Vesti online pre 15 dana
U Kliničkom centru Crne Gore u nedelju uveče je od posledica novog koronavirusa preminuo 65-godišnji Z.P. On je prva žrtva virusa Covid-19 u toj zemlji, izjavio je direktor KC CG Jevto Eraković, prenosi podgorički portal CdM. Muškarac, inače iz… »

Prva žrtva koronavirusa u Crnoj Gori – boravio u Srbiji

Luftika pre 16 dana
U Crnoj Gori je od posledica koronavirusa preminuo 65-ogodišnji Z.P. iz Herceg Novog, što je prva žrtva pandemije u ovoj zemlji. Direktor Kliničkog centra Jevto Eraković rekao je da je pacijent u prvoj polovini meseca boravio u Srbiji. 5 prelepih… »

Nove žrtve koronavirusa u regionu, u CG preminuo prvi zaraženi

Insajder pre 15 dana
Šezdesetpetogodišnjak iz Herceg Novog, koji je u prvoj polovini marta boravio u Srbiji, prva je žrtva koronavirusa u Crnoj Gori, saopšteno je sinoć iz crnogorskog Instituta za javno zdravlje. Pacijent je, kako je utvrđeno, boravio u Srbiji gdje su… »

Prva žrtva koronavirusa u Crnoj Gori

BizLife pre 15 dana
Foto: Pixabay U Kliničkom centru Crne Gore sinoć je od posledica novog korona virusa preminuo 65-godišnji Z. P. iz Herceg Novog. On je prva žrtva virusa Kovid-19 u toj zemlji, izjavio je direktor Kliničkom centru Crne Gore Jevto Eraković, prenosi… »

Crna Gora: Umro prvi pacijent od Covid-19, boravio u Srbiji

IndeksOnline pre 15 dana
PODGORICA – U Kliničkom centru Crne Gore od posledica novog korona virusa preminuo je 65. godišnji Z.P, što je prva žrtva virusa Covid-19. Direktor KC CG Jevto Eraković rekao je sinoć da je pacijent u prvoj polovini meseca boravio u Srbiji… »

Italija zavijena u crno, u Kini ponovo raste broj zaraženih

RTS pre 17 dana
Preko 330.000 ljudi širom sveta zaraženo je koronavirusom, dok je do sada zabeleženo skoro 14.500 smrtnih slučajeva. Broj oporavljenih je 97.000, a i dalje su najugroženije Italija i Španija, pošto se epicentar pandemije preselio iz Azije u Evropu… »

Prva žrtva koronavirusa u Crnoj Gori, boravio u Srbiji

B92 pre 17 dana
U Kliničkom centru Crne Gore večeras je od posledica novog koronavirusa preminuo 65-godišnji Z. P. On je prva žrtva virusa covid-19 u toj zemlji, izjavio je direktor KC CG Jevto Eraković, prenosi podgorički portal CdM. Muškarac, inače iz Herceg… »

Prva žrtva koronavirusa u Crnoj Gori, ovog meseca boravio u Srbiji

RTS pre 17 dana
Direktor Kliničkog centra Crne Gore Jevto Eraković izjavio je da je u Crnoj Gori registrovan prvi smrtni slučaj od koronavirusa. Reč je o muškarcu koji je imao 65 godina. Preminuli muškarac je sinoć posle ponoći primljen u Klinički centar sa… »

Vesti dana »