Interpol

Policija alarmirala građane! Poseduje spisak za likvidaciju!

Alo pre 20 dana
Daniel Vojnović (31), koji je u martu pobegao iz pritvora u Nemačkoj, uhapšen je po poternici Interpola u Temerinu. * Vojnović uhapšen po poternici Interpola u Temerinu * U martu je pobegao iz pritvora u Nemačkoj * Policija je tada obavestila… »

Uhapšen "opasni neuračunljivi Srbin" koji je pobegao iz nemačkog pritvora. Imao je spisak za odstrel

Telegraf pre 20 dana
Uhvaćen je u Temerinu nakon 6 meseci bekstva, a pobegao je na filmski način. Daniel Vojnović (31), koji je u martu pobegao iz pritvora u Nemačkoj, uhapšen je po poternici Interpola u Temerinu. Vojnović je, podsetimo, pobegao tokom dozvoljene posete… »

Interpol krije ko gura Prištinu u ovu organizaciju: Na dnevnom redu se utvrđuje da li će biti uvršćen zahtev za prijem

Kurir pre 21 dan
Generalna skupština Interpola zasedaće od 15. do 18. oktobra u prestonici Čileu. BEOGRAD - Iako Priština tvrdi da su se gotovo sve članice Izvršnog komiteta Interpola složile da se zahtev za prijem tzv. Republike Kosova razmatra na predstojećoj… »

"Mladi su uvek u pravu, ali ovog puta nisu": Palma o Kosovu, Interpolu, izborima, blokadi Rektorata...

Blic pre 21 dan
Zahtevi grupe studenata, koji desetak dana blokiraju zgradu Rektorata, nisu studenski, već politički i ovoga puta oni nisu u pravu, kaže predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. On je naveo da je njegova deviza da su "mladi zakon i da su… »

Ne treba dozvoliti politizaciju Interpola, Prištini tamo nije mesto: Biljana Popović Ivković sa predstavnikom Konga (foto)

Kurir pre 20 dana
Ne treba dozvoliti politizaciju Interpola, jer bi to imalo nesagledive posledice po budući rad najstarije međunarodne policijske organizacije, istakla je državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković u razgovoru sa Polom… »

Srpske obaveštajne službe došle do frapantnih podataka: Prištinski političari počeli taktiku prljavog lobiranja za ulazak…

Kurir pre 21 dan
Generalna skupština Interpola okuplja se jednom godišnje, a ove godine biće održana u glavnom gradu Čilea od 15.do 18. oktobra. Na njoj bi se i ove godine mogao naći zahtev Prištine da pristupi ovom međunarodnom telu. Prema saznanjima, lažna… »

Palma: Kosovo izgubilo većinu u međunarodnim organizacijama

IndeksOnline pre 21 dan
BEOGRAD – Kosovski Albanci neće da predaju zahtev za članstvo u Interpolu za ovogodišnju Skupštinu u Čileu, ne zato što ne žele, već znaju da će da izgube na glasanju, jer više nemaju većinu, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan… »

Srbija nastavlja lobiranje protiv prijema Kosova u Interpol

Politika pre 21 dan
Naši političari vide kao zamku stav zvaničnika privremenih prištinskih institucija da ove godine ne apliciraju za članstvo u međunarodnoj policiji. Sednica Generalne skupštine Interpola održaće se u glavnom gradu Čilea za manje od mesec dana (od… »

Palma: Kosovo izgubilo većinu u međunarodnim organizacijama

Večernje novosti pre 21 dan
"Nekada su Albanci i države koje im pomažu "kršili međunarodno pravo, jer su donosili odluke većinom glasova, a ne po međunarodnom pravu, što danas više ne mogu", rekao je Palma. Kosovski Albanci neće da predaju zahtev za članstvo u Interpolu za… »

Interpol krije ko gura Prištinu

Sputnik pre 21 dan
Iako Priština tvrdi da su se gotovo sve članice Izvršnog komiteta Interpola složile da se zahtev za prijem tzv. Kosova razmatra na predstojećoj Generalnoj skupštini u Čileu, u sedištu Interpola kažu da će se dnevni red tog zasedanja utvrditi tek… »

Vesti dana »