Interpol - vesti

Knežević sve priznao! Niko me nije reketirao u Srbiji, finansijski sam održavao DS 10 godina!

Srbija danas pre 39 dana
Duško Knežević, biznismen i vlasnik Atlas grupe u poslednjih dvadeset pet godina, prema sopstvenom kazivanju, bio je uključen u najvažnije državne poslove u Crnoj Gori.
Do juče prvi bankar te države danas je najtraženiji begunac crnogorskog pravosuđa, koji se sumnjiči za milionske zloupotrebe. U ekskluzivnom razgovoru za Upitnik, koji je vođen u Londonu, gde je kao britanski državljanin našao... »

Mektić o povratnicima sa stranih ratišta: Dužni smo ih primiti

Slobodna Evropa pre 41 dan
Dragan Mektić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, izjavio je u ponedjeljak da se povratak državljana BiH sa stranih ratišta očekuje krajem mjeseca. Pojasnio je i kakva ih procedura sljeduje. "To su državljani Bosne i Hercegovine, za kojima je raspisana međunarodna Interpolova potjernica.... »

Amerikanci šalju teroriste na Balkan: Pad Idliba će biti opasnost za region (foto)

Pravda pre 42 dana
Dražavljani BiH, u Siriji zarobljeni pripadnici terorističke ID, do kraja meseca trebalo bi da budu deportovani u BiH, potvrdio je za sarajevske medije ministar bezbednosti BiH u tehničkom mandatu Dragan Mektić.
Reč je o Ibri Ćufuroviću iz Donje Slapnice kod Velike Kladuše i Abdulahu Arminu Čurtu iz selefijske zajednice u Ošvama, kojeg su bezbednjaci prepoznali kao pošiljaoca pretnji iz Sirije, čak i ovdašnjim imamima pa i samom Reisu... »

Duško Knežević: Mila na sud

Večernje novosti pre 42 dana
Duško Kneževi poručio je preko Instagrama da će sledeće sedmice britanski sudovi pokrenuti slučaj protiv Mila Đukanovića
Podgorica - Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, za kim je raspisana crvena Interpolova poternica, poručio je preko Instagrama da će sledeće sedmice britanski sudovi pokrenuti slučaj protiv Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore,... »

Stefanović:Šta se promenilo pa Priština opet aplicira za Interpol

Studio B pre 43 dana
Nikakve nove činjenice nisu se pojavile, niti se išta promenilo što bi opravdalo postupak prištinskih vlasti da ponovo pošalju zahtev za članstvo Kosova u Interpol. rekao jee ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.
U intervjuu za TV Pink, on je rekao da je jedina promena to što je u međuvremenu još nekoliko zemalja povuklo priznanje jedostrano proglašene nezavisnosti Kosova, i što bi na novim glasanjima za članstvo u Interpol, Priština... »

Stefanović: Glavni cilj Prištine proterivanje Srba sa Kosova

Novi magazin pre 43 dana
Ministar unutrašnjih poslova Nebojiša Stefanović izjavio je danas da je usvajanjem platforme za dijalog, Priština pokazala da je njen glavni cilj proterivanje Srba sa prostora Kosova.
Stefanović je za televiziju Pink rekao i da je Evropska unija "suštinski nezainteresovana" za rešavanje problema. "Kivan sam na EU, oni moraju da shvate ozbiljnost situacije", kazao je Stefanović. Dodao je i da "nije naivan" u... »

Šta se promenilo, pa opet apliciraju za Interpol: Stefanović o zahtevu Prištine

Telegraf pre 43 dana
Ne možete tako jednim potezom, kao što je glasanje, da od policijske pravite političku organizaciju Interpol - podvukao je Stefanović
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da se nikakve nove činjenice nisu pojavile, niti se išta promenilo što bi opravdalo postupak prištinskih vlasti da ponovo pošalju zahtev za članstvo tzv.... »

Stefanović odbrusio lažnim prištinskim vlastima: Šta ste to promenili pa biste opet da aplicirate za Interpol?

Srbija danas pre 43 dana
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da se nikakve nove činjenice nisu pojavile, niti se išta promenilo što bi opravdalo postupak prištinskih vlasti da ponovo pošalju zahtev za članstvo Kosova u Interpol.
U intervjuu za TV Pink, on je rekao da je jedina promena to što je u međuvremenu još nekoliko zemalja povuklo priznanje jedostrano proglašene nezavisnosti Kosova, i što bi na novim glasanjima za članstvo u Interpol, Priština... »

Tužne nade lažne države: Ovaj potez Prištine je bio prethodnica ubijanja pregovora

Srbija danas pre 44 dana
Još pre usvajanja pregovaračke platforme kojom se ubija svaka mogućnost daljeg dijaloga sa Beogradom, nepriznato Kosovo je i četvrti put poslalo zahtev za članstvo u Interpolu, a Generalni sekretarijat je potvrdio da je zahtev zvanično primljen.
Viši zvaničnik Interpola, kako prenosi kosovska štampa, rekao je da će Generalna skupština zasedati u oktobru u Čileu, ali da još nije poznata agenda. Isti izvor navodi da je tzv. Kosovo poslalo aplikaciju 31. januara. Ministar... »

Četvrta „ofanziva“: Potez Prištine koji je bio prethodnica ubijanja pregovora

Sputnik pre 44 dana
Moguće je da su, uz skandaloznu platformu Prištine, neki od zapadnih mentora Albancima obećali da će „ubediti Srbiju“ da ne lobira protiv članstva Kosova u Interpolu, a da oni zauzvrat suspenduju takse kako bi se pregovori sa Beogradom odblokirali.
Još pre usvajanja pregovaračke platforme kojom se ubija svaka mogućnost daljeg dijaloga sa Beogradom, nepriznato Kosovo je i četvrti put poslalo zahtev za članstvo u Interpolu, a Generalni sekretarijat je potvrdio da je zahtev... »

©2019 Netmark d.o.o.