Interpol

Granična policija BiH nije uhapsila Andriju Draškovića, za kojim je raspisana Interpolova poternica

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Granična policija BiH nije želela da uhapsi Andriju Draškovića, državljanina Srbije, za kojim je belgijsko pravosudje raspisalo crvenu Interpolovu poternicu zbog ubistva albanskog emigranta Envera Hadrija 1990. ;Drašković je, prema… »

"Priština zna da u fer utakmici ne može da pobedi"

RTS pre 2 dana
Ove nedelje Beograd čeka nova diplomatska borba na sednici Generalne skupštine Interpola. Analitičar Dragomir Anđelković očekuje pobedu, ali upozorava na ono što će posle toga uslediti. Borba protiv zahteva Prištine za prijem u Interpol traje… »

Interpol ponovo na velikom ispitu: Da li da se i dalje raspravlja o zahtevu lažne države Kosovo?

Večernje novosti pre 2 dana
Za prijem novih članova, po kojima zemlje koje traže prijem od sada moraju da potvrde da ispunjavaju sve "neophodne uslove državnosti" SVETSKA policijska organizacija će ove nedelje, tokom koje se održava njena 88. Generalna skupština u Santjagu… »

Maja Gojković sa predsednicima parlamenata u okviru IPU

RTS pre 3 dana
Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, uoči početka 141. zasedanja Interparlamentarne unije (IPU), koja se u Beogradu održava od 13. do 17. oktobra, sastala se sa predsednicima parlamenata Burundija, Irske, Ruande, Filipina i… »

Stefanović u Čileu: Borićemo se do poslednje sekunde glasanja

RTS pre 3 dana
Potpredsednik Vlade i minister unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji predvodi srpsku delegaciju, večeras je doputovao u Čile gde se održava Generalna skupština Interpola. Nebojša Stefanović je na svom Tviter profilu poručio da će se… »

Balkanski političari su ostali u dvadesetom veku

Danas pre 3 dana
Masovne migracije, razorena infrastruktura, male plate: zemlje jugoistočne Evrope, bilo da su već članice EU ili zemlje kandidatkinje, imaju mnogo zajedničkih problema. Zašto je tako teško pronaći zajednička rešenja? Loše vesti stižu iz… »

Srpska delegacija stigla u Čile! Stefanović poručio: Borićemo se do poslednje sekunde glasanja! Tzv. Kosovo ne može u…

Pravda pre 3 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji predvodi srpsku delegaciju, doputovao je u Čile gde se održava Generalna skupština Interpola. Stefanović je na svom Tviter profilu poručio da će se Srbija do poslednjeg… »

Stefanović iz Čilea obećao borbu do poslednje sekunde glasanja u Interpolu!

Alo pre 3 dana
Ministar sa ostatakom delegacije stigao u Čile! Potpredsednik Vlade i minister unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji predvodi srpsku delegaciju, večeras je doputovao u Čile gde se održava Generalna skupština Interpola. On je na svom tviter… »

Proradila nova ruta izbeglica iz Sirije, teroristi pristižu preko Albanije!

Alo pre 3 dana
Preti nam velika opasnost. * Ovoga puta dolaze planinskim stazama iz pravca Albanije * Izbeglice iz Sirije, među kojima se nalaze i nekadašnji borci ISIS-a, kreću na put ka Evropi preko Kosova, * Potom će krenuti prema administrativnoj granici sa… »

Upravo startuje poslednja faza naše borbe: Stefanović uoči Generalne skupštine Interpola

Telegraf pre 3 dana
Srpska delegacija od sutra će početi sa intenzivnim diplomatskim aktivnostima u Santjagu. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji predvodi srpsku delegaciju, večeras je doputovao u Čile gde se održava Generalna… »

Vesti dana »

Basara saslušavan tri sata

B92 pre 2 satajoš 65 povezanih

Uhapšeni zbog ubistva u Bariču

Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih