Interpol

Crnogorska policija izručila Srbiji osumnjičenog za više krivičnih dela

N1 Info pre 26 dana
Crnogorska policija izručila je Srbiji 43-godišnjeg D.S, osumnjičenog za više krivičnih dela, koji se potražuje i od strane Interpola, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore. Kako se navodi u saopštenju, Srbija je izručenje tražila zbog… »

Crna Gora izručila traženo lice Srbiji

Dnevnik pre 26 dana
PODGORICA: Crna Gora izručila je danas Srbiji osobu čiji su inicijali D.S. (43), kojeg potražuje beogradski Interpol, saopštila je crnogorska Uprava policije. Navode da Srbija ovo lice potražuje radi obezbeđivanja njegovog prisustva krivičnom… »

Crna Gora izručila Srbiji muškarca za kojim je tragao Interpol

RTS pre 26 dana
Četrdesettrogodišnji D. S. kojeg potražuje kancelarija Interpola u Beogradu, izručen je Srbiji. Republika Srbija D. S. (43), čija je ekstradicija danas sprovedena, potražuje radi obezbeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se vodi… »

Presretnute jezive poruke "kavčana": Pripremali ubistvo državnih funkcionera i inspektora koji su hapsili Belivuka i…

Blic pre 26 dana
Svetske službe bezbednosti su u saradnji sa srpskom policijom došle do prepiski sa kriptovane aplikacije Anom iz kojih su saznale da članovi kavačkog kriminalnog klana spremaju osvetu državnim funkcionerima i određenim osobama iz vrha policije koje… »

Remek-delo tuge, tame i introspekcije – izašao novi album njujorškog trojca Interpol

Danas pre 28 dana
„Produciran od strane legendarnog tima Flood i Moulder, sedmi album grupe Interpol remek-delo je tuge, tame i introspekcije“, ukazano je povodom „The Other Side of Make-Believe“ nazvanog izdanja njujorškog rock trojca, koji je pre neki dan… »

Surova likvidacija vođe navijača! Upucan pred ženom dok je u rukama nosio kese - za ubicom se i dalje traga

Srbija danas pre 28 dana
Branislav Penčić iz Obrenovca ubijen je sa 30 metara iz pištolja sa prigušivačem naočigled supruge. Tačan motiv likvidacije još nije poznat, a policija četiri meseca traga za osumnjičenim Damirom P. (26). Međunarodna Interpolova poternica već… »

4 meseca Interpol traga za ubicom bivšeg vođe navijača Partizana u Obrenovcu: Damir unajmljen za likvidaciju

Telegraf pre 28 dana
Branislav Penčić iz Obrenovca ubijen je sa 30 metara iz pištolja sa prigušivačem naočigled supruge. Tačan motiv likvidacije još nije poznat. Međunarodna Interpolova poternica već četiri meseca raspisana je za Damirom P. (26) iz Hrvatske zbog… »

Interpol predstavio novi studijski album „The Other Side of Make-Believe“

Balkan Rock pre 29 dana
Poznati njujorški rock trojac Interpol 15.07. je za Matador Records objavio svoj sedmi studijski album „The Other Side of Make-Believe“. Produciran od strane legendarnog tima Flood i Moulder, sedmi album grupe Interpol remek-delo je tuge, tame i… »

„Država sada ima novog pajtosa“: Otkrivamo koga je Belivuk pominjao u iskazu

Nova pre 29 dana
Veljko Belivuk, vođa ozloglašenog klana kojem se na teret stavljalju brutalne likvidacije, početkom februara saslušan je u Tužilaštvu za organizovani kriminal (TOK) povodom proširenja istrage za još dve likvidacije - Nikole Mitića i Gorana… »

„Gran Hotel“ singl njujorškog slavnog indie benda Interpol

Balkan Rock pre 31 dana
Uoči objave sedmog albuma “The Other Side Of Make-Believe”, Interpol je predstavio novi singl i video „Gran Hotel“. Novi video se nadovezuje na objavljeni dvodelni kratki film singlova „Toni“ i „Something Changed“, u režiji Van-a… »

Vesti dana »