Interpol

Dačić ocenio: Povlačenje kandidature tzv. Kosova dokaz jačanja Srbije

Telegraf pre 1 dan
On je naveo i da je u proteklih sedam dana potvrde toga dobio u razgovorima s ministrima spoljnih poslova 81 zemlje. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas je Priština povukla kandidaturu za članstvo u… »

Priština i Interpol - četvrti debakl u četiri godine

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Današnja odluka Prištine da povuče zahtev za članstvo u Interpolu je njen četvrti debakl od 2015. godine, a, prema informacijama prištinskog portala Kallxo, neuspesi se broje i dvocifrenim brojevima, jer je, kako navodi portal, tzv. Kosovo… »

Nisu bili pozvani: Predsednik parlamenta Čilea o Prištini na Generalnoj skupštini Interpola

Telegraf pre 1 dan
- Čile ostaje pri stavu o podršci teritorijalnom integritetu i Srbije vidimo kao jedinstvenu zemlju - rekao je Garsija. Predsednik parlamenta Čilea Ivan Flores Garsija kaže da njegova država nije poslala posebnu pozivnicu vlastima u Prištini za… »

Stefanović: Kosovo povuklo zahtev za prijem u Interpol

Insajder pre 1 dan
Zahtev Prištine za članstvo u Interpolu povučen je neposredno pred početak zasedanja Generalne skupštine te međunarodne policijske organizacije, napisao je na Tviteru Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova. Na dnevnom redu sednice… »

Kosovo povlači zahtev za članstvo u Interpolu!

Alo pre 1 dan
Nota je Ambasadi Srbije dostavljena nešto pre 15. 00 časova. Ambasadi Srbije u Parizu danas popodne je dostavljena nota, kojom Ramuš Haradinaj povlači zahtev za prijem Kosova u Interpol, izjavio je ministar inostranih poslova Ivica Dačić za Tanjug… »

Stefanović o povlačenju kosovskog zahteva za prijem u Interpol

Alo pre 1 dan
Propao još jedan plan Prištine. * Povlačenje kosovskog zahteva za prijem u Interpol velika je pobeda Srbije i međunarodnog prava * MInistar policije zahvalio se ogromnom radu delegacije Republike Srbije * Aplikacija Kosova je povučena neposredno pred… »

Pružam bezrezervnu podršku delegaciji Srbije, koju predvodi ministar Nebojša Stefanović, da spreči prijem Kosova u…

Alo pre 1 dan
Nova pobeda nad Srbijom. * Milosav Miličković, član Predsedništva i potpredsednik Gradskog odbora Beograd SNS pružio je bezrezervnu podršku delegaciji Srbije * Dok Stefanović ulaže sve moguće napore da spreči da prištinske vlasti dobiju… »

Funkcioneri SNS:Sramne laži o Stefanoviću i njegovu porodici

Studio B pre 1 dan
Funkcioneri SNS Milosav Miličković i Aleksandar Jovičić, dali su punu podršku ministru unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanović, koji predvodi delegaciju Srbije na Generalnoj skupštini Interpola u Čileu, i oštro osudili napade na njega i njegovu… »

Evo šta se dešavalo u Čileu pre nego što je Priština povukla zahtev za članstvo u Interpol

Telegraf pre 1 dan
Početak Skupštine Interpola inače je zakazan je za 16 sati, a na njemu se neće naći zahtev za apikaciju Prištine. Samo sat vremena pre nego što je i zvanično trebalo da počne Generalna skupština Interpola u Santijagu, delegacija Prištine… »

“Velika pobeda Srbije…”: Nebojša Stefanović o povlačenju Prištine za članstvo u Interpolu

Nedeljnik pre 1 dan
Foto: Tanjug Prištinske vlasti su povukle zahtev za članstvo u Interpolu, naveo je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, a preneo RTS. “Velika pobeda Srbije i međunarodnog prava! Zahvaljujući ogromnom radu delegacije Republike… »

Vesti dana »