Interpol - vesti

Srbin uhapšen u Sarajevu: Aktivirana poternica interpola

Srbija danas pre 6 sati
Državljanin Srbije N.B. (49) pokušao da se sa lažnim ispravama ukrca na let za Budimpeštu.
Državljanin Srbije N.B. (49) uhapšen je na aerodromu u Sarajevu jer je pokušao da pređe granicu sa falsifikovanim hrvatskim pasošem. Pasoš je glasio na drugo ime, i tražio ga je Interpol, kao ukradeni dokument. IVANA KOJU JE... »

Veliki šamar svima iz Prištine: Dačić razotkrio Pacolijeve laži

Telegraf pre 6 sati
Šef srpske diplomatije je naveo da su neke države za koje Priština tvrdi da su priznale Kosovo glasale protiv prijema Kosova u Interpol
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić danas je demantovao da je novoizabrani šef alžirske diplomatije Ramtane Lamamra zahvalio na čestitci ministru spoljnih poslova Kosova Bedžetu Pacoliju i pozvao ga da poseti Alžir. U... »

Državljanin Srbije uhapšen na sarajevskom aerodromu! Hteo na let za Budimpeštu, sa lažnim hrvatskim dokumentima!

Kurir pre 7 sati
Državljanin Srbije N.B. (49) uhapšen je na aerodromu u Sarajevu jer je pokušao da pređe granicu sa falsifikovanim hrvatskim pasošem. Pasoš je glasio na drugo ime, i tražio ga je Interpol, kao ukradeni dokument. Iz Granične policije BiH saopšteno je da je N.B. uhapšen prilikom pokušaja da se ukrca... »

Traži ga i Interpol: Pokušao izaći iz BiH s lažnim pasošem Hrvatske, pa uhapšen

Blic pre 8 sati
Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo su u ponedeljak na letu za Budimpeštu uhapsili N.B. (1970.), državljanina Republike Srbije. Naime, on je prilikom graničnih provera dao na uvid i pokušao izaći iz BiH s falsifikovanom putnom ispravom Republike Hrvatske. Pasoš je glasio na... »

Beograd i Podgorica razmenjuju poternice, ali ne i begunce

Politika pre 1 dan
Crnogorske vlasti traže devet osoba koje su u Srbiji dok zvanični Beograd u ovom trenutku traga za 19 državljana Crne Gore. Ovu informaciju nedavno je za crnogorske medije otkrio Dejan Đurović, šef Interpola Podgorica. Kako „Politika” saznaje, na policijskoj listi najtraženijih Crnogoraca koji... »

Milo tera medije na sud: Đukanović najavio tužbu protiv lista “Vijesti” zbog Duška Kneževića

Blic pre 2 dana
Predsednik Milo Đukanović najavio je tužbu protiv podgoričkog dnevnika Vijesti, koji je u broju od subote preneo intervju predsednika Atlas Grupe Duška Kneževića, za kojim je raspisana Interpolova poternica. Iz Đukanovićevog Kabineta je saopšteno da su Vijesti prenele "neosnovane i neproverene... »

Milo presavio tabak: Tuži Vijesti zbog prenošenja "neosnovanih optužbi"

Kurir pre 2 dana
Predsednik Milo Đukanović najavio je tužbu protiv podgoričkog dnevnika Vijesti, koji je u broju od subote preneo intervju predsednika Atlas Grupe Duška Kneževića, za kojim je raspisana Interpolova poternica.
Iz Đukanovićevog Kabineta je saopšteno da su Vijesti prenele "neosnovane i neproverene optužbe" na račun crnogorskog predsednika. "Kroz razgovor sa odbeglim tajkunom Duškom Kneževićem, (Vijesti) predstavljaju sračunato širenje... »

Dačić sa šefom diplomatije Venecuele - međusobna podrška na međunarodnoj sceni

RTV pre 3 dana
RTV: Dačić sa šefom diplomatije Venecuele - međusobna podrška na međunarodnoj sceni
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, koji boravi u poseti Srbiji.
Ministar Dačić iskazao je zadovoljstvo zbog posete i preneo je da Srbiju i Venecuelu karakteriše dugo prijateljstvo, koje se ogleda i u međusobnoj podršci na međunarodnom planu. Zahvalio je na principijelnoj poziciji Venecuele po... »

Dačić sa šefom diplomatije Venecuele: Zahvalnost na glasanju protiv prijema Kosova u Interpol i Unesko (foto)

Telegraf pre 3 dana
Ministar Dačić iskazao je zadovoljstvo zbog posete i preneo je da Srbiju i Venecuelu karakteriše dugo prijateljstvo, koje se ogleda i u međusobnoj podršci na međunarodnom planu
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, koji boravi u poseti Srbiji. Ministar Dačić iskazao je zadovoljstvo zbog posete i... »

Duško Knežević iz Londona poručio: Milu sam dao pare u torbi

Večernje novosti pre 3 dana
Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević poručio je iz Londona da je aktuelnom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću lično dao sportsku torbu "dark blu" u kojoj je bio novac
Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević za koga je crnogorsko tužilaštvo raspisalo crvenu Interpolovu poternicu kao vođi "kriminalne grupe" , poručio je iz Londona da je aktuelnom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću lično dao... »

©2019 Netmark d.o.o.