Interpol

Tri meseca od ubistva vođe navijačke grupe "Hantersi": Za ubicom raspisana međunarodna Interpolova poternica

Telegraf pre 23 sata
Uhapšeni su pomagači Šain L. i Igor B. koji su bili zaduženi za logistiku, a ubica D. P. je i dalje u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna Interpolova poternica. Bivši vođa navijačke grupe "Head Hunters" Branislav Penčić ubijen je pre tri… »

Rusija da se suspenduje iz Interpola Pritisci sa Zapada sve jači

Alo pre 1 dan
Parlamentarni odbor za građanske slobode traži da Rusija bude suspendovana iz Interpola. Rusija bi trebalo da bude suspendovana iz Interpola, saopštio je parlamentarni odbor za građanske slobode. Komitet je usvojio preporuke za sporazum o saradnji… »

Brazilski narko-bos uhapšen u Budimpešti: Krišom došao na operaciju, pa pao u restoranu

Telegraf pre 5 dana
Veruje se da je de Karvalho "glavni čovek" za krijumčarenje droge iz Brazila u Evropu, i da je jedan od najvećih krijumčara na evropskom kontitentu. Serhio Roberto de Karvalho, za kojim je tragao i Interpol zbog sumnje da učestvuje u trgovini… »

I rođak marka mesara radio za "kavački klan": U Beograd došao da pripremi mafijašku likvidaciju?

Blic pre 6 dana
Nemanja Miljković (37) iz Banjaluke, koji je uhapšen 17. juna u Beogradu po poternici Interpola Podgorica zbog sumnje da je 20. oktobra 2021. u Nikšiću učestvovao u ubistvu radnika firme za obezbeđenje Ljubiše Mrdaka, prema operativnim saznanjima… »

Otkrivamo da li je Nemanja Kaurin planirao zločin u Srbiji: Rođak Marka Miljkovića "pao" u Zemunu za ubistvo

Telegraf pre 6 dana
"Njemu je određen pritvor i postupak ekstradicije, čeka se da bude izručen Crnoj Gori zbog ubistva koje je tamo počinio" Nemanja Kaurin (37) za kojim je bila raspisana crvena Interpolova poternica zbog ubistva u Crnoj Gori uhapšen je u Zemunu, a kako… »

Novi detalji istrage: I rođak Marka Mesara radio za kavački klan, otkriveno koga je nišanio u Beogradu?!

Kurir pre 6 dana
Operativne informacije policije ukazuju da je uhapšeni Nemanja Miljković, koji je promenio prezime u Kaurin, planirao likvidaciju muškarca koji je i ranije bio na meti. Nemanja Miljković (37) iz Banjaluke, koji je uhapšen 17. juna u Beogradu po… »

Raspisana i Interpolova potraga: Auto ukradeno u Sarajevu pre pet godina, pronađeno u Banjaluci

Blic pre 7 dana
MUP Republike Srpske saopštio je da su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet na području Banjaluke pronašli džip “tojota lend kruzer” ukraden 2017. godine na području Sarajeva. Za ukradenim džipom bila je raspisana… »

Ko je Nemanja Kaurin koji je "pao" u Beogradu za ubistvo u Nikšiću: Rođak Marka Miljkovića sa dva prezimena

Telegraf pre 7 dana
Operativna saznanja srpskih bezbednosnih službi ukazuju da je pravovremenim lociranjem i hapšenjem Kaurina najverovatnije sprečeno izvršenje teškog krivičnog dela na području Beograda i Srbije. Nemanja Kaurin (37) za kojim je bila raspisana crvena… »

Rat škaljaraca i kavčana nikada nije stao Advokatica Zečević: Na delu bilo privremeno primirje krenuće sa krvnim osvetama…

Kurir pre 7 dana
Nemanja Kaurin, za kojim je bila raspisana crvena Interpolova poternica zbog ubistva u Crnoj Gori uhapšen je u Zemunu. Prezime koje je imao, pa promenio ukazuje na vezu sa klanom Belivuk - Miljković. O ovoj temi za televiziju Kurir govorila je… »

Imao dva prezimena, planirao likvidaciju? Rođak Marka Milkovića počinio ubistvo u Crnoj Gori pa se krio u Zemunu

Blic pre 7 dana
Nemanja Miljković (37) iz Banjaluke, koji je uhapšen 17. juna u Beogradu po poternici Interpola Podgorica zbog sumnje da je 20. oktobra 2021. u Nikšiću učestvovao u ubistvu radnika firme za obezbeđenje Ljubiše Mrdaka, prema operativnim saznanjima… »

Vesti dana »