Interpol

Crna Gora će dodatno preispitati kineske vakcine iz donacije

Nova pre 3 dana
Crnogorska ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović ponovila je da bi prve vakcine mogle stići u Crnu Goru početkom februara, kao i da kineske vakcine, koje je obezbedio biznismen Petros Statis, zahtevaju "veoma veliki oprez i dodatno… »

U Meksiku se sve češće iz bolnica kradu kiseonik i vakcine

Biznis i finansije pre 3 dana
Iz meksičkih zdravstvenih ustanova do sada su nestajale vakcine i kiseonička terapija za Kovid pacijente. Zbog mafije koja pokazuje interesovanje za ova dobra, ove slučajeve sada istražuje vojska. Interpol je krajem prošle godine najavio da bi… »

Detalji hapšenja begunca u Banjaluci: Koristio novo ime, ovako su ga otkrili

Telegraf pre 6 dana
Kod uhapšenog pronađena falsifikovana dozvola Republike Srbije, a otkriven je nakon uzimanja otisaka. Policija u Banjaluci uhapsila je Bobana Munjizu alias Slobodana Đakovića za kojim je bila raspisana međunarodna poternica MUP-a Srbije zbog… »

U Banjaluci uhapšen državljanin Srbije po Interpolovoj poternici

Novi magazin pre 5 dana
Policijska uprava Banjaluka danas je saopštila da je identifikovala i uhapsila osobu inicijala B.M. iz Banjaluke za kojim je Interpol Beograd raspisao međunarodnu poternicu zbog počinjenog krivičnog dela "oružano razbojništvo". Dodaje se da će… »

U Banjaluci uhapšen državljanin Srbije za kojim je raspisana Interpolova poternica

Danas pre 5 dana
Policijska uprava Banjaluka danas je saopštila da je identifikovala i uhapsila osobu inicijala B.M. iz Banjaluke za kojim je Interpol Beograd raspisao medjunarodnu poternicu zbog počinjenog krivičnog dela „oružano razbojništvo“. „Kod B.M. je… »

Hapšenje Po poternici Interpola: Banjalučka policija uhapsila Bobana Munjizu

Večernje novosti pre 5 dana
BANjALUČKA policija uhapsila je Bobana Munjizu iz Banjaluke za kojim je raspisana poternica Interpola Beograd, zbog sumnje da je počinio krivično delo oružano razbojništvo. Kod njega je pronađena i oduzeta falsifikovana vozačka dozvola Republike… »

Osumnjičeni za više pljački: U Banjaluci prilikom rutinske kontrole uhapšeni kriminalci iz Poreča

Večernje novosti pre 6 dana
FILIP Kalnak (28) i Mijo Čabraja (26) iz Poreča u Hrvatskoj, koji se dovode u vezu sa više teških krivičnih dela, uhapšeni su prekjuče u Banjaluci. Oni su, prilikom rutinske kontrole, zaustavljeni u automobilu BMV, kojim je upravljao Kalnak… »

U Banjaluci uhapšeni opasni kriminalci povezani sa brojnim pljačkama u Hrvatskoj (foto)

Blic pre 7 dana
Dvojica veoma opasnih kriminalaca iz Hrvatske juče su uhapšena u Banjaluci, kada je proverama utvrđeno da je za njima raspisana Interpolova poternica zbog teške krađe, saznaje Srpskainfo. Prema informacijama Srpskainfo, banjalučka policija uhapsila… »

"Afera ikona" krije dublju zaveru? Dodik: "Ukrajinci se obračunavaju sa mnom zbog Krima!"

Pravda pre 8 dana
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da ikona koju je poklonio ruskom šefu diplomatije Sergeju Lavrovu nije pripadala nekoj instituciji Ukrajine ili njihovoj crkvi, te smatra da se iza svega krije obračun Ukrajinaca sa njim zbog… »

“Dokažite da je ukradena i izviniću se” Dodik tvrdi da situacija sa ikonom obračun političkog Sarajeva

Blic pre 8 dana
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je situacija sa ikonom koju je poklonio ruskom šefu diplomatije Sergeju Lavrovu, obračun političkog Sarajeva koje je tu temu pokrenulo. - Ukrajina nije potraživala ništa… »

Vesti dana »