Interpol - vesti

U Nemačkoj uhapšen Srbin po poternici Interpola Crne Gore: Pao zbog šverca kokaina iz Venecuele pre 15 godina

Telegraf pre 9 sati
Pecić je osuđen na sedam godina i šest meseci presudom Višeg suda u Podgorici
U Nemačkoj je, po poternici podgoričkog Interpola, uhapšen državljanin Srbije Momčilo Pecić, kojeg Crna Gora potražuje radi izdržavanja kazne zatvora na koju je osuđen zbog međunarodnog krijumčarenja kokaina. Pecić je osuđen na... »

„Pao“ posle 15 godina: U Nemačkoj uhapšen Srbin po poternici Interpola Crne Gore

Večernje novosti pre 22 sata
Priveden Momčilo Pecić koji se potraživao zbog izdržavanja kazne zatvora na koju je osuđen zbog međunarodnog krijumčarenja kokaina
Nemačka policija je u ponedeljak, na osnovu međunarodne poternice NCB Interpol Podgorica, uhapsila Momčila Pecića (64), državljanina Srbije zbog šverca kokaina. On se, kako je saopšteno iz Uprave policije, potražuje zbog... »

Erdogan traži izručenje NBA košarkaša, uključio se i Interpol, a iza svega stoji jedan čovek

Srbija danas pre 1 dan
Turska je ranije poništila pasoš Kanteru i proglasila ga beguncem zbog podrške Gulenu
Tursko tužilaštvo zatražilo je izručenje košarkaša NBA lige Enesa Kantera, koji igra za "Njujork nikse", zbog njegove navodne povezanosti sa sveštenikom Fetulahom Gulenom, koga Ankara krivi za pokušaj vojnog udara 2016. godine,... »

Turska izdala crvenu potrenicu Interpola za Kanterom!

Telegraf pre 1 dan
Košarkaš Niksa je "trn u oku" Erdogana
Turska vlada radikalizovala mere prema "državnim neprijateljima", među kojima je i košarkaš NBA ligaša Njujork Niksa Enes Kanter. Kanter je jedan od najvećih kritičara Erdogana. Od ranije je na udaru predsednika koga je u više navrata nazvao "diktatrom i ludakom", zbog... »

Svedok saradnik razotkrio "škaljarski klan": Korać je desna ruka Luke Bojovića, a iza ove likvidacije stoji?

Srbija danas pre 1 dan
Odbegli saradnik Luke Bojovića zvanično je osumnjičen da je naručio likvidaciju Blaža Đurovića, ali ga je svedok koji je odlučio da progovori navodno doveo u vezu i sa ubistvima Aleksandra Stankovića i Dalibora Despotovića.
Svedok-saradnik, čije se ime čuva u tajnosti, pristao je da otkrije sve o kriminalnim radnjama pripadnika "škaljarskog klana" i kriminalnim delima u koja je, kako se sumnja, umešan Filip Korać, blizak saradnik Luke Bojovića.... »

Košarkaš njujorak u problemu: Tursko tužilaštvo zatražilo raspisivanje poternice za Kanterom

Večernje novosti pre 1 dan
Tursko tužilaštvo zatražilo je raspisivanje crvene Interpolove poternice za košarkašem Njujork Niksa Enesom Kanterom optužujući ga da je član terorističke grupe
Tursko tužilaštvo zatražilo je danas raspisivanje crvene Interpolove poternice za košarkašem Njujork Niksa Enesom Kanterom optužujući ga da je član terorističke grupe, preneli su danas turski mediji. List Sabah je naveo da je... »

Tužilaštvo traži raspisivanje poternice za NBA košarkašem

B92 pre 1 dan
B92: Tužilaštvo traži raspisivanje poternice za NBA košarkašem
Tursko tužilaštvo zatražilo je raspisivanje crvene Interpolove poternice za košarkašem Njujork Niksa Enesom Kanterom optužujući ga da je član terorističke grupe
To su preneli turski mediji. List Sabah je naveo da je kancelarija glavnog tužioca u Istanbulu, takođe, pripremila i zahtev za izručenje NBA košarkaša. Sabah piše da se raspisivanje crvene Interpolove poternice traži zbog... »

Desna ruka Luke Bojovića Filip Korać naručio surovu likvidaciju na Voždovcu?! Svedok-saradnik otkrio sve o brutalnim ubistvima škaljaraca!

Kurir pre 1 dan
Odbegli saradnik Luke Bojovića zvanično je osumnjičen da je naručio likvidaciju Blaža Đurovića, ali ga je svedok koji je odlučio da progovori navodno doveo u vezu i sa ubistvima Aleksandra Stankovića i Dalibora Despotovića
Svedok-saradnik, čije se ime čuva u tajnosti, pristao je da otkrije sve o kriminalnim radnjama pripadnika "škaljarskog klana" i kriminalnim delima u koja je, kako se sumnja, umešan Filip Korać, blizak saradnik Luke Bojovića.... »

Novosti “saznaju”: Korać postao Crnogorac kod tetke u Beranama

Večernje novosti pre 1 dan
Beograđanin za kojim je raspisana Interpolova poternica već više godina prijavljen u susednoj državi. Nije koristio glasačko pravo. Prema poslednjim podacima, lociran je u Južnoj Americi
BEOGRAĐANIN Filip Korać (39), za kojim je Srbija raspisana crvenu Interpolovu poternicu zbog sumnje da je počinio najteža krivična dela, pored srpskog ima i crnogorsko državljanstvo! Utvrđeno je da je Korać prijavio prebivalište... »

NBA zvezda u velikom problemu: Centar na interpolovoj poternici (video)

Srbija danas pre 2 dana
Očekuje se rasplet.
Istanbulski javni tužilac sprema se da zatraži Interpolovu crvenu poternicu za Enesom Kanterom zbog navodnih tvrdnji da je član Gulenist FETO terorističke grupe. Ako se to dogodi, SAD će morati (ili da uđu u zategnute odnose sa Turskom) da izruče nesrećnog košarkaša... »

Sudar dva ruska "Su-34" na Dalekom istoku

RTV  pre 48 minuta  još 10 povezanih

Federer se nije oznojao, ali u nedelju već...

Mondo  pre 36 minuta  još 9 povezanih

Miller: Izgradnja Turskog toka u Srbiji do kraja ove godine

SEEbiz  pre 1 sat  još 7 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.