Interpol

Prištinski mediji: Poraz u Interpolu slabi poziciju Kosova

Sputnik pre 1 dan
Povlačenje zahteva za članstvo tzv. Kosova u Interpolu oslabiće poziciju albanske strane u dijalogu sa Beogradom, ocenjuje deo medija u Prištini. „Koha“ piše da je vlada u Prištini povukla aplikaciju po preporuci zapadnih saveznika, kako bi bio… »

Prištinski mediji: Poraz u Interpolu slabi poziciju Kosova

Vesti online pre 1 dan
Povlačenje zahteva za članstvo tzv. Kosova u Interpolu oslabiće poziciju albanske strane u dijalogu sa Beogradom, ocenjuje danas deo medija u Prištini. Koha piše da je vlada u Prištini povukla aplikaciju po preporuci zapadnih saveznika, kako bi bio… »

SL:Zastrašivanje Srba zbog neuspeha u Interpolu

Studio B pre 1 dan
Srpska lista najoštrije je osudila brutalni upad naoružanih specijalnih formacija Albanaca na sever KiM i zatražila da se neosnovano uhapšeni odmah puste na slobodu, a da međunarodna zajednica reaguje. SL u saopštenju ocenjuje da je upad izvršen sa… »

Stefanović: Pobeda Srbije i poštovanja policijskog rada

Studio B pre 1 dan
Povlačenje kandidature takozvanog Kosova za članstvo u Interpolu je pobeda Srbije, ali ujedno i pobeda poštovanja policijskog rada i uvažavanja ekspertskog karaktera ove organizacije, izjavio Nebojša Stefanović. foto MUP Srbije Potpredsednik Vlade… »

Rebić: Srpska policija imala saznanja da će ROSU sprovesti akciju na Severu Kosova

Insajder pre 1 dan
Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da je srpska policija imala saznanja da će ROSU danas sprovesti akciju na severu Kosova. On je za RTS izjavio da su rano jutros u severni deo Mitrovice ušla 24 oklopna vozila, što je suprotno propisima… »

Starović i Vujović u „Suočavanju“

Večernje novosti pre 1 dan
Večeras na Novosadskoj televiziji (21.00) biće reči o fijasku tzv. Kosova kada je reč o članstvu u Interpolu. ISTORIČAR i politički analitičar Nemanja Starović i glavni urednik Novog standarda Aleksandar Vujović gostuju u večerašnjoj emisiji… »

Panović: Brnabić zaslužila svoje mesto u SNS

N1 Info pre 1 dan
Novinar i programski direktor istraživačko-izdavačkog centra Demostat Zoran Panović u Novom danu, govoreći o učlanjenju premijerke Ane Brnabić u SNS, kaže da podržava to, jer "ima jednu vrstu odbojnosti prema nestranačkim ličnostima koje se… »

Danas poklon u kuriru novi Stars: Ila, sin pokojnog Minimaksa: S Karleušom sam se posvađao zbog Cece

Kurir pre 1 dan
Ila, sin pokojnog voditelja otkriva, sve mračne tajne: Brena je zaboravila Minimaksa, s Karleušom sam se posvađao zbog Cece. Mile Mirković tvrdi: Miljana Kulić i ja smo imali odnose bez zaštite, dete je možda moje. Mira Škorić za Stars: Šaban me… »

Jutro - Sreda, 16. oktobar - Kakva je razlika u studiranju na državnim i privatnim fakultetima?

Prva pre 1 dan
Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete: NE LJUTI SE ČOVEČE 1. Danas se obeležava Svetski dan hrane i hleba. Koliko hrane bacamo, šta jedemo, u čemu grešimo i kako višak da istopimo pitamo dr Sašu Plećevića. PRAVILNA ISHRANA… »

Dačić: Povlačenje kandidature Kosova za Interpol je dokaz ojačane pozicije Srbije

Danas pre 1 dan
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je ocenio da je Kosovo danas povuklo zahtev za prijem u Interpol jer je shvatilo da „ne postoji niti jedan promil šansi“ da prođe na glasanju ni u toj međunarodnoj organizaciji, ni u drugim. „To je… »

Vesti dana »

Erdoan bacio Trampovo pismo u đubre

Slobodna Evropa pre 24 minutajoš 32 povezane

Dačić i Ibrahim Ali o saradnji Srbije i Etiopije

Blic pre 36 minutajoš 15 povezanih

Zaplenjena veća količina oružja, uhapšeno dvoje

Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih