Interpol

Jutro - Sreda, 16. oktobar - Kakva je razlika u studiranju na državnim i privatnim fakultetima?

Prva pre 1 dan
Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete: NE LJUTI SE ČOVEČE 1. Danas se obeležava Svetski dan hrane i hleba. Koliko hrane bacamo, šta jedemo, u čemu grešimo i kako višak da istopimo pitamo dr Sašu Plećevića. PRAVILNA ISHRANA… »

Dačić: Povlačenje kandidature Kosova za Interpol je dokaz ojačane pozicije Srbije

Danas pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je ocenio da je Kosovo danas povuklo zahtev za prijem u Interpol jer je shvatilo da „ne postoji niti jedan promil šansi“ da prođe na glasanju ni u toj međunarodnoj organizaciji, ni u drugim. „To je… »

I zvanično: Haradinaj zatražio odlaganje glasanja o prijemu Kosova u Interpol

Danas pre 2 dana
Iz kabineta vršioca dužnosti premijera Kosova, Ramuša Haradinaja, danas je saopšteno da je on od Generalne skupštine Interpola zatražio da se odloži glasanje o prijemu Kosova u tu međunarodnu policijsku organizaciju. „Vršilac dužnosti… »

Vulin: Velika pobeda Srbije, čestitke Stefanoviću

Večernje novosti pre 2 dana
Sprečavanje tzv. Kosova da postane član Interpola je velika pobeda Srbije, ocenio je ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da ministar Nebojša Stefanović i njegov tim zaslužuju i čestitke i zahvalnost za ogroman trud i veliku pobedu… »

Vučić o Interpolu i Kosovu: Problem nismo rešili

Danas pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je današnje odustajanje Kosova od zahteva za prijem u Interpol, „mala, taktička pobeda“ Srbije, ali problem „strateški nismo rešili“. On je posle učešća na konferenciji „EU i Srbija… »

Dačić: Povlačenje kandidature Kosova dokaz jačanja Srbije

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas je Priština povukla kandidaturu Kosova za članstvo u Interpolu jer je shvatila da "ne postoji ni jedan promil šansi" da postane članica ni te svetske… »

Haradinaj povukao zahtev za prijem Kosova u Interpol

Politika pre 3 dana
Ambasadi Srbije u Parizu danas popodne je dostavljena nota, kojom Ramuš Haradinaj povlači zahtev za prijem Kosova u Interpol, izjavio je ministar inostranih poslova Ivica Dačić za Tanjug. Nota je dostavljena srpskoj ambasadi u Parizu jer je sedište… »

Vučić: Povlačenje zahteva Prištine za članstvo u Interpolu – mala taktička pobeda

RTS pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je EU i portparolku EU Maju Kocijančič jer je, kaže, video izjavu da su budno pratili sve što se dešava sa kovertama iz centralne Srbije, a pošto su prištinski lekari potvrdili da nije bilo trovanja, a… »

Vučić o Interpolu i Kosovu: Problem nismo rešili, i o taksistima: Ostaje težak posao

Beta pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je današnje odustajanje Kosova od zahteva za prijem u Interpol, "mala, taktička pobeda" Srbije, ali problem "strateški nismo rešili".  On je posle učešća na konferenciji "EU i Srbija: zajednička… »

Iran dosledan u stavu da ne priznaje Kosovo

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Islamske savetodavne skupštine Islamske Republike Iran Alijem Laridžanijem, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima dveju zemalja i zahvalio mu se za… »

Vesti dana »