Interpol

Hvala na podršci koju pružate Srbiji: Stefanović razgovarao sa direktorom kiparske policije tokom Generalne skupštine…

Kurir pre 1 dan
Povlačenje kandidature takozvanog Kosova za članstvo u Interpolu je pobeda Srbije, ali ujedno i pobeda poštovanja policijskog rada i uvažavanja ekspertskog karaktera ove organizacije, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih… »

Mihajlović: ROSU zastrašuje srpski narod da sakrije debakl u Interpolu

Novi magazin pre 1 dan
Ministrarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je jutrošnji upad pripadnika ROSU na sever Кosova i Metohije pokušaj da se istraga o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića zloupotrebi za… »

Akcija kosovske policije na severu protiv organizovanog kriminala ili revanš za Interpol?

Glas Amerike pre 1 dan
Pripadnici specijalne jedinice kosovske policije uhapsili su u sredu ujutru dve osobe, dok se za jednim osumnjičenim još traga, a kao obrazloženje vlasti u Prištini navele da se privedeni sumnjiče za umešanost u ubistvo srpskog političara Olivera… »

Rebić i Drecun: Zastrašivanje Srba nakon poraza u Interpolu

Studio B pre 1 dan
Srpska policija još tokom noći imala saznanja da će prištinske vlasti ući na sever Kosmeta, rekao direktor policije Vladimir Rebić za RTS. Istakao je da je Beograd spreman da reaguje ukoliko bi došlo do egzodusa srpskog naroda ali da je uveren da… »

Analitičari: Sever Kosova, a posebno Severna Mitrovica, najveći su trn u oku prištinskim vlastima

Studio B pre 1 dan
Najnovija hapšenja su ciljana akcija kosovskih vlasti i njihov pokušaj da skrenu pažnju sa debakla koji su doživele na zasedanju Interpola u Čileu. U tom svetlu treba posmatrati i najnovija hapšenja čiji je krajnji cilj zastrašivanje i… »

Oglasio se predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti posle upada pripadnika ROSU na sever KiM

Telegraf pre 1 dan
Da su ikada imali ozbiljnu nameru da reše ubistvo Olivera Ivanovića, ne bi na svaki način izbegavali saradnju sa našim pravosudnim organima i dostavljanje relevantnih forenzničkih dokaza na analizu - naveo je Igor Bečić u pisanoj izjavi. Predsednik… »

Miličković: Stefanovića napada medijsko-politička mašinerija

Studio B pre 20 sati
Ovakvi navodi nisu samo zlonamerni, već i nanose direktnu štetu svim zaposlenima u odbrambenoj industriji Srbije, jer narušavaju izvozne potencijale naše zemlje, smatra potpredsednik Gradskog odbora Beograd SNS Milosav Miličković. Potpredsednik… »

Lažne optužbe da Srbija snabdeva oružjem teroriste iz Jemena

Alo pre 22 sata
Jučerašnji i današnji medijski istupi predstavnika Saveza za Srbiju i pojedinih domaćih i inostranih navodnih istraživačkih novinara, pokazuju jasnu uznemirenost dela srpske opozicije. Milosav Miličković, potpredsednik Gradskog odbora Beograd… »

Pet razloga zbog kojih Kosovo ne sme u Interpol

Blic pre 23 sata
Juče oko 15 sati, oko 60 minuta pre početka sednice u čileanskom Santjagu, delegacija Prištine je povukla aplikaciju za članstvo Kosova u Interpolu. Takva odluka donesena je kada se Priština suočila sa malom podrškom. Tako kažu izvori "Blica"… »

Mihajlović: ROSU zastrašuje srpski narod da sakrije debakl u Interpolu

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Ministrarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je jutrošnji upad pripadnika ROSU na sever Кosova i Metohije pokušaj da se istraga o ubistvu lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića… »

Vesti dana »