Interpol

Argentinski Muzej holokausta preuzeo nacističke predmete

Novi magazin pre 11 dana
Muzej holokausta u Buenos Ajresu preuzeo je najveću kolekciju nacističkih predmeta ikada otkrivenu u Argentini. Argentinska policija i agenti Interpola pronašli su 2017. više od 70 nacističkih predmeta sakrivenih iza police za knjige u kući… »

Pink Panteri: Za 57 sekundi ukradu nakit od pola miliona evra

Dnevnik pre 11 dana
NOVI SAD: Presude za krađu nakita i dijamanata iz kolekcije šeika Hamada bin Abdulaha al-Tanija iz venecijanske Duždeve palate, ponovo su u javnosti skrenule pažnju za pripadnike bande „Pink Panteri”. Po Interpolu, grupu čini nekoliko stotina… »

Spremni da izdaju narod na Kosovu: Njihova lica krase naslovnice!

Alo pre 11 dana
Sramota! Udar na Srpsku listu i Srbe sa Kosova i Metohije uoči izbora u južnoj srpskoj pokrajini se nastavlja. Vlasti u Prištini preko svojih vodećih štampanih i elektronskih medija nastavljaju da vode prljavu kampanju u kojoj je glavna zvezda Rada… »

Zarobio pažnju ženskog dela publike: Miloš Timotijević kao opasno dobar inspektor Koci

Kurir pre 13 dana
Sinoć je na programu Prve televizije uspešno startovala „Besa“, serija koja je pomerila granice produkcije u čitavom regionu. Miloš Timotijević u seriji glumi inspektora Interpola, polualbanca Petrita Kocija koji pokušava da privede pravdi… »

Miloš Timotijević kao opasno dobar inspektor Koci VIDEO

B92 pre 12 dana
Sinoć je na programu Prve televizije uspešno počela da se prikazuje "Besa", serija koja je pomerila granice produkcije u čitavom regionu. Miloš Timotijević u seriji glumi inspektora Interpola, polu-Albanca Petrita Kocija, koji pokušava da privede… »

Besa - 1. epizoda - Trenutak je dovoljan da se miran život pretvori u noćnu moru: Uroš upada u kandže mafije

Prva pre 14 dana
Jutro sviće u beogradskom stanu porodice Perić. Uroš i Marija požuruju osamnaestogodišnju Unu i desetogodišnjeg Vidana za školu dok se i sami spremaju za radni dan. Uroš je vlasnik male firme za prevoz lekova. Običan čovek u svom običnom… »

Ubica ostavio tragove! Ceo dan je pratio Branka (33), presudio mu pred bratom koji je jurio za napadačem! Detalji istrage…

Kurir pre 15 dana
Za dva dana istražitelji su uspeli da utvrde pod kojim okolnostima je ubijen Branko Vučković (33) i tako suze krug osumnjičenih, a narednih dana, kako veruju, doći će i do identiteta osumnjičenog. Kako Pobjeda saznaje, prikupljeno je mnoštvo… »

Švercovali kokain po "srpskom receptu": Hrvati jahtom "Vol Strit" švercovali tonu kokaina, otkriveni na istoj ruti kao i…

Blic pre 16 dana
Mirko A. (46) i Željko B. (53) hrvatski državljani, uhapšeni su u četvrtak u Tivtu po Interpolovoj poternici raspisanoj u Portugalu zbog šverca 1.200 kilograma kokaina, koliko je zaplenjeno u junu kod Azorskih ostrva, ruti na kojoj su nedavno… »

Do kraja godine još 5 povlačenja priznanja tzv. Kosova, Dačić poručio: Nema šanse da uđu u Interpol

Telegraf pre 17 dana
Dačić je rekao istakao da je cilj bio i ohrabriti države koje još uvek nisu priznale tzv. Kosovo da ne menjaju svoje odluke. Minstar spoljnih poslova Ivica Dačić koji boravi u Njujorku gde učestvuje na 74. zasedanju Generalne skupštine UN, imao je… »

Dačić: Biće još zemalja koje će povući ili zamrznuti odluke o priznanju Kosova

N1 Info pre 18 dana
Ministar inostranih poslova Ivica Dačić rekao je u Njujorku da će u narednom periodu svakako biti zemalja koje će povući ili suspendovati ili zamrznuti odluke o priznanju Kosova. Do kraja godine broj zemalja za koje može da se kaže da priznaju… »

Vesti dana »