Interpol

Proradila nova ruta izbeglica iz Sirije, teroristi pristižu preko Albanije!

Alo pre 4 dana
Preti nam velika opasnost. * Ovoga puta dolaze planinskim stazama iz pravca Albanije * Izbeglice iz Sirije, među kojima se nalaze i nekadašnji borci ISIS-a, kreću na put ka Evropi preko Kosova, * Potom će krenuti prema administrativnoj granici sa… »

Upravo startuje poslednja faza naše borbe: Stefanović uoči Generalne skupštine Interpola

Telegraf pre 3 dana
Srpska delegacija od sutra će početi sa intenzivnim diplomatskim aktivnostima u Santjagu. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji predvodi srpsku delegaciju, večeras je doputovao u Čile gde se održava Generalna… »

Garsija: Čile neće podržati da Priština bude član Interpola

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Predsednik parlamenta Čilea Ivan Flores Garsija izjavio je da njegova zemlja ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i Metohije, kao i da ne može da podrži njihovu želju da postane član Interpola. On je u razgovoru sa… »

Koha: „Spektakularni neuspeh“ Kosova u vezi Interpola

Vesti online pre 5 dana
Zvanična Priština dobila je međunarodnu poruku da ove godine neće uspeti da se pridruži Međunarodnoj policijskoj organizaciji (Interpol), ali uz insistiranje vršioca dužnosti premijera Kosova Ramuša Haradinaja do sada nije povukla prijavu… »

Popović-Ivković: Stavljanje na dnevni red učlanjenja tzv. Kosova Interpol krši rezoluciju UN

Večernje novosti pre 4 dana
Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković sastala se u Čileu sa ambasadorima više zemalja. Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković sastala se u Čileu sa ambasadorima više… »

Predsednik Parlamenta Čilea poručio: Nećemo podržati prijem Prištine u Interpol

Telegraf pre 5 dana
Garsija je naglasio da Čile poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Srbije ukazujući da je pitanje poštovanja međunarodnog prava i principa teritorijalnog integriteta i suvereniteta važno pitanje za tu zemlju. Predsednica Skupštine Srbije… »

Ohrabrujuće vesti stižu iz južne amerike: Čile neće podržati Prištinu da bude član Interpola

Pravda pre 5 dana
Predsednik parlamenta Čilea Ivan Flores Garsija izjavio je da njegova zemlja ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i Metohije, kao i da ne može da podrži njihovu želju da postane član Interpola. Predsednik parlamenta Čilea Ivan… »

Šiptari priznali poraz! Priština pred "spektakularnim neuspehom" u Interpolu!

Pravda pre 5 dana
Prištinski list Koha ditore piše da su tamošnji zvaničnici dobili poruku iz međunarodne zajednice da ove godine neće uspeti da se pridruže Međunarodnoj policijskoj organizaciji (Interpol), ali da zbog insistiranja premijera u ostavci Ramuša… »

Koha: Prištinu očekuje “spektakularni neuspeh” u Interpolu; Ministar Stefanović: Teška borba…

Nedeljnik pre 5 dana
Foto: Profimedia Prištinksi list Koha ditore piše da su tamošnji zvaničnici dobili poruku iz međunarodne policijske zajednice da ove godine neće uspeti da se pridruže Interpolu. Ipak zbog insistiranja premijera u ostavci Ramuša Haradinaja do sada… »

Stefanović: Srbija ima snažne pravne i političke argumente protiv prijema Prištine u Interpol

Telegraf pre 5 dana
Deo srpske delegacije već se nalazi u Čileu, gde će se održati 88. Generalna Skupština Interpola. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas, uoči puta u Čile, na sednicu Generalne skupštine Interpola, da Srbija ima… »

Vesti dana »