Interpol - vesti

Knežević sve priznao! Niko me nije reketirao u Srbiji, finansijski sam održavao DS 10 godina!

Srbija danas pre 35 dana
Duško Knežević, biznismen i vlasnik Atlas grupe u poslednjih dvadeset pet godina, prema sopstvenom kazivanju, bio je uključen u najvažnije državne poslove u Crnoj Gori.
Do juče prvi bankar te države danas je najtraženiji begunac crnogorskog pravosuđa, koji se sumnjiči za milionske zloupotrebe. U ekskluzivnom razgovoru za Upitnik, koji je vođen u Londonu, gde je kao britanski državljanin našao... »

Knežević: Crnu Goru očekuje velika i ozbiljna kriza

Dnevnik pre 36 dana
LONDON: Predsednik crnogorske "Atlas grupe" Duško Knežević, za kojim je raspisana crvena Interpolova poternica, izjavio je da Crnu Goru sada čeka velika i ozbiljna kriza i da tamošnji predsednik Milo Đukanović neće dozvoliti mirnu tranziciju vlasti.
"Sputnjik" prenosi da je Knežević to poručio u razgovoru putem Skajpa sa studentima Univerziteta Mediteran, čiji je predsednik. "Familija Đukanović je zaslužila da pravda stigne na njihova vrata, da plate sve što su uradili za... »

Mektić o povratnicima sa stranih ratišta: Dužni smo ih primiti

Slobodna Evropa pre 37 dana
Dragan Mektić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, izjavio je u ponedjeljak da se povratak državljana BiH sa stranih ratišta očekuje krajem mjeseca. Pojasnio je i kakva ih procedura sljeduje. "To su državljani Bosne i Hercegovine, za kojima je raspisana međunarodna Interpolova potjernica.... »

Amerikanci šalju teroriste na Balkan: Pad Idliba će biti opasnost za region (foto)

Pravda pre 38 dana
Dražavljani BiH, u Siriji zarobljeni pripadnici terorističke ID, do kraja meseca trebalo bi da budu deportovani u BiH, potvrdio je za sarajevske medije ministar bezbednosti BiH u tehničkom mandatu Dragan Mektić.
Reč je o Ibri Ćufuroviću iz Donje Slapnice kod Velike Kladuše i Abdulahu Arminu Čurtu iz selefijske zajednice u Ošvama, kojeg su bezbednjaci prepoznali kao pošiljaoca pretnji iz Sirije, čak i ovdašnjim imamima pa i samom Reisu... »

Duško Knežević: Mila na sud

Večernje novosti pre 39 dana
Duško Kneževi poručio je preko Instagrama da će sledeće sedmice britanski sudovi pokrenuti slučaj protiv Mila Đukanovića
Podgorica - Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, za kim je raspisana crvena Interpolova poternica, poručio je preko Instagrama da će sledeće sedmice britanski sudovi pokrenuti slučaj protiv Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore,... »

Stefanović:Šta se promenilo pa Priština opet aplicira za Interpol

Studio B pre 39 dana
Nikakve nove činjenice nisu se pojavile, niti se išta promenilo što bi opravdalo postupak prištinskih vlasti da ponovo pošalju zahtev za članstvo Kosova u Interpol. rekao jee ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.
U intervjuu za TV Pink, on je rekao da je jedina promena to što je u međuvremenu još nekoliko zemalja povuklo priznanje jedostrano proglašene nezavisnosti Kosova, i što bi na novim glasanjima za članstvo u Interpol, Priština... »

Stefanović: Glavni cilj Prištine proterivanje Srba sa Kosova

N1 Info pre 40 dana
Ministar unutrašnjih poslova Nebojiša Stefanović izjavio je danas da je usvajanjem platforme za dijalog, Priština pokazala da je njen glavni cilj proterivanje Srba sa prostora Kosova.
Stefanović je za televiziju Pink rekao i da je Evropska unija "suštinski nezainteresovana" za rešavanje problema. 08.03.2019. "Kivan sam na EU, oni moraju da shvate ozbiljnost situacije", kazao je Stefanović. Dodao je i da "nije... »

Šta se promenilo, pa opet apliciraju za Interpol: Stefanović o zahtevu Prištine

Telegraf pre 40 dana
Ne možete tako jednim potezom, kao što je glasanje, da od policijske pravite političku organizaciju Interpol - podvukao je Stefanović
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da se nikakve nove činjenice nisu pojavile, niti se išta promenilo što bi opravdalo postupak prištinskih vlasti da ponovo pošalju zahtev za članstvo tzv.... »

Stefanović odbrusio lažnim prištinskim vlastima: Šta ste to promenili pa biste opet da aplicirate za Interpol?

Srbija danas pre 40 dana
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da se nikakve nove činjenice nisu pojavile, niti se išta promenilo što bi opravdalo postupak prištinskih vlasti da ponovo pošalju zahtev za članstvo Kosova u Interpol.
U intervjuu za TV Pink, on je rekao da je jedina promena to što je u međuvremenu još nekoliko zemalja povuklo priznanje jedostrano proglašene nezavisnosti Kosova, i što bi na novim glasanjima za članstvo u Interpol, Priština... »

Četvrta „ofanziva“: Potez Prištine koji je bio prethodnica ubijanja pregovora

Sputnik pre 40 dana
Moguće je da su, uz skandaloznu platformu Prištine, neki od zapadnih mentora Albancima obećali da će „ubediti Srbiju“ da ne lobira protiv članstva Kosova u Interpolu, a da oni zauzvrat suspenduju takse kako bi se pregovori sa Beogradom odblokirali.
Još pre usvajanja pregovaračke platforme kojom se ubija svaka mogućnost daljeg dijaloga sa Beogradom, nepriznato Kosovo je i četvrti put poslalo zahtev za članstvo u Interpolu, a Generalni sekretarijat je potvrdio da je zahtev... »

Leks specijalis svakog građanina u Srbiji košta 5.453 dinara

Radio 021  pre 39 minuta  još 27 povezanih

Ljorente: Osetio sam loptu na ruci

B92  pre 35 minuta  još 28 povezanih

Đoković lako do četvrtfinala mastersa u Monte Karlu

Beta  pre 2 sata  još 27 povezanih

Srbi s Kosova peške stigli kod Vučića (video)

Mondo  pre 1 sat  još 15 povezanih

Vučić i Tači u Berlinu ne očekuju bilo kakav predlog o sporazumu

Novi magazin  pre 5 sati  još 15 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.