Izrael

Izrael izazvao strašan bes Rusije: U napadu na Asadovu vojsku F-16 se opet skrivali iza putničkog aviona

Pravda pre 11 dana
Sirijska vojska je u noći između srede i četvrtka odbila dva veća napada vazduhoplovstva izraelskog režima, koji su s područja okupiranog Golana i južnog Libana gađali ciljeve u pokrajinama Dara, Kuneitra i okolini Damaska. Ruska vojska je… »

Zapaliće bliski istok! Izrael povlači zastrašujući potez, Netanjahu već pravi nove mape (foto)

Srbija danas pre 10 dana
Netanjahu nije precizirao da li je iscrtavanje mapa u koordinaciji sa SAD. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da je Izrael počeo da pravi mape delova Zapadne obale koje planira da pripoji. - Već smo u procesu mapiranja teritorija koje će… »

FOTO: Deca sadila drveće povodom obeležavanja jevrejskog praznika

Radio 021 pre 11 dana
Povodom obeležavanja jevrejskog praznika Tubišvat kojim se označava "Nova godina drveta", deca dečijeg kluba u Jevrejskoj opštini Novi Sad su sa radnicima "Gradskog zelenila" simbolično posadili drvo ukrasne trešnje i japanskog javora u dvorištu… »

Sirene zavijaju po gradovima!

Alo pre 12 dana
IDF potvrdio informaciju. - Raketa lansirana iz Pojasa Gaze poletela je prema južnom Izraelu - saopštile su Izraelske odbrambene snage (IDF). Već postojeće tenzije između Pojasa Gaze i Izraela pogoršane su objavom američkog dugo očekivanog… »

Nije da nije važno: Srpska Wikipedija druga u svetu

Srbija danas pre 11 dana
Nije mala stvar... Prvo mesto je zauzeo Izrael sa 4.533 unete reference i 76 učesnika. Posle Wikipedije na srpskom slede Wikipedija na engleskom jeziku sa unetih 1.980 referenci i Wikipedija na francuskom jeziku sa 1.758 unetih referenci. Globalna… »

Šta Trumpov sporazum znači za palestinske zatvorenike?

RTV Novi Pazar pre 11 dana
Pitajte bilo kojeg Palestinca i reći će vam za brata, sestru, rođaka ili prijatelja kojeg je izraelska vojska izvukla iz doma u sred noći i podvrgnula mučilačkom labirintu ispitivanja, vojnog progona i zatvaranja ili kojeg je držala pod… »

Bez zaštite od „virusa investicija“

Danas pre 11 dana
Kinesko-izraelski odnosi Kina je uvređeno primila izraelsku odluku da zatvori sve kopnene, vazdušne i pomorske prelaze za građane Kine zbog zaraze korona virusa. Otpravnik poslova kineske ambasade u Tel Avivu Dai Đuming tu odluku uporedio je sa… »

Adesanja i Romero plesom najavili UFC spektakl VIDEO

B92 pre 11 dana
UFC 248 na programu je 7. marta, a za šampionski pojas boriće se Izrael Adesanja i Joel Romero. Izrael Adesanja je pojas šampiona srednje kategorije osvojio protiv Roberta Vitakera na događaju UFC 243 6. oktobra. Tada je Adesanja nokautom srušio… »

Izrael zabranio izvoz poljoprivrednih proizvoda iz Palestine

RTV Novi Pazar pre 12 dana
Izraelske vlasti zabranile su izvoz palestinskih poljoprivrednih proizvoda iz okupirane Zapadne obale i blokirane Gaze. “Izraelska vojska već nekoliko dana ne dozvoljava izlazak kamionima sa palestinskih teritorija, a palestinski izvoznici su… »

Izrael zabranio izvoz poljoprivrednih proizvoda iz Palestine

B92 pre 12 dana
Ramala -- Izraelske vlasti zabranile su izvoz palestinskih poljoprivrednih proizvoda iz okupirane Zapadne obale i blokirane Gaze. "Izraelska vojska već nekoliko dana ne dozvoljava izlazak kamionima sa palestinskih teritorija, a palestinski izvoznici su… »

Vesti dana »