Izrael

Hotsport tiket dana: Rumunija pada na Banovom Brdu, ‘dvojka’ na Izrael

Hot sport pre 12 dana
Svaka reprezentativna pauza donosi do pred kraj nedelje “siromašnu ponudu” tako da smo danas uspeli da iskombinujemo tiket sa mlađim selekcijama i mečevima na Ostrvu. RUMUNIJA 19 – SRBIJA 19 2 (2.00) Samo je Rumunija formalan domaćin pošto se… »

U Izraelu otkriven drevni grad iz ranog bronzanog doba

RTV pre 12 dana
JERUSALIM - Arheolozi tvrde da je reč o "kosmopolitskom i planski izgrađenom gradu" koji datira iz ranog bronzanog doba. Izraelska uprava za antikvitete saopštila je da je drevni grad otkriven tokom priprema za projekat gradnje autoputa u blizini grada… »

Izrael želi pakt o nenapadanju sa zemljama Zaljeva

Al Jazeera pre 13 dana
Izrael ima uspostavljenu diplomatsku saradnju samo s dvije arapske zemlje, Egiptom i Jordanom. Šef izraelske diplomacije Israel Katz saopćio je da vlasti Izraela namjeravaju postići pakt o nenapadanju s državama Zaljeva. „Nedavno sam, uz podršku… »

Grad star 5000 godina otkriven u izraelu (foto)

Blic pre 14 dana
Izraelski arheolozi objavili su da su otkrili veliki, 5.000 godina star grad, na severu Izraela. Drevni grad je otkriven tokom priprema za radove na autoputu u blizini Hariša, grada na 50 kilometara severno od Tel Aviva. U pitanju je, kako je saopšteno… »

Blizu sto Iračana poginulo u protestima

Politika pre 15 dana
Korupcija, urušavanje javnih službi i otimanje Irana i SAD za uticaj u ovoj zemlji doveli su do njenog novog kolapsa. Saudijska Arabija i Avganistan su krajem prošle nedelje dokazali da nisu u stanju da vode rat dok je do ovog vikenda Irak potvrdio da… »

Arheolozi u Izraelu otkrili drevni grad star pet milenijuma

N1 Info pre 14 dana
Arheolozi su na severu Izraela otkrili veliki grad star 5.000 godina. Izraelska uprava za antikvitete saopštila je da je drevni grad otkriven tokom priprema za projekat gradnje autoputa u blizini grada Hariš, 50 kilometara severno od Tel Aviva… »

Izrael predlaže potpisivanje sporazuma o nenapadanju u regionu

Vesti online pre 14 dana
Šef izraelske diplomatije Izrael Kac razgovarao je sa ministrima spoljnih poslova država Persijskog zaliva o inicijativi da se zaključi sporazum o nenapadanju u regionu, javila je televizija „Aruc 12“. Prema podacima televizije, o ovoj inicijativi… »

Izrael predlaže potpisivanje sporazuma o nenapadanju u regionu

Sputnik pre 14 dana
Šef izraelske diplomatije Izrael Kac razgovarao je sa ministrima spoljnih poslova država Persijskog zaliva o inicijativi da se zaključi sporazum o nenapadanju u regionu, javila je televizija „Aruc 12“. Prema podacima televizije, o ovoj inicijativi… »

U JOVINOJ GIMNAZIJI Prozivka posle 68 godina

Dnevnik pre 14 dana
Đaci Prve više mešovite gimnazije, koji su ispit zrelosti položili 1951. godine, sastali su se u Jovinoj gimnaziji da proslave 68 godina od tog velikog događaja. Prvi put su se nakon mature sreli 1961. i do 2005. su to činili na svakih pet godina… »

Spektakl u Melburnu – Adesanja u drugoj rundi nokautirao Vitakera

B92 pre 14 dana
Izrael Adesanja nokautom protiv Roberta Vitekera postao je novi svetski šampion UFC u srednjoj kategoriji. Posle sjajnog ulaska u oktagon i velikog šoua koji smo videli na Marvel stadionu u Melburnu, borba za titulu svetskog šampiona srednje kategorije… »

Vesti dana »

DW: Tramp je u Siriji potučen na svim frontovima

Večernje novosti pre 3 satajoš 1 povezana

Nastavlja se Miholjsko leto

Večernje novosti pre 2 satajoš 1 povezana

Mogerini: EU napravila istorijsku grešku

Blic pre 2 satajoš 1 povezana