Izrael

Glumici iz "Igre prestola" kidnapovano dete (video)

Mondo pre 4 dana
Džozefina moli za pomoć da joj se vrati kćerka. Glumica Džozefina Gilijan koja je u seriji "Igra prestola" glumila prostitutku izjavila je da joj je socijalna služba u Izraelu oduzela dete. Ona je na svom Twitter nalogu objavila snimak kako joj… »

Kolinda i Šefik – razroki pogledi na BiH

Politika pre 4 dana
Krajem jula u Izraelu predsednica Kolinda je izjavila: „BiH je nestabilna zemlja” i toliko naljutila kolege Šefika Džaferovića i Željka Komšića da su joj više mahalaški nego kolektivno predsednički uzvratili: „Nestabilna si ti, a ne… »

Glumici iz igre prestola oduzeto dete u sred noći: Socijalna služba je odnela bebu od 8 meseci, a Džozefin je sve to snimila…

Kurir pre 4 dana
Glumica Džozefin Gilijan koja je u seriji "Igra prestola" glumila prostitutku izjavila je da joj je socijalna služba u Izraelu oduzela dete. Bebu je čuvala prijateljica jer je glumica posle porođaja morala redovno da se javlja psihologu zbog… »

Stanojević po prvi put u Africi, na korak od Zamaleka

Sportski žurnal pre 5 dana
Aleksandar Stanojević na korak je od dogovora sa Zamalekom, najtrofejnijim egipatskim klubom. Do pre mesec dana trener Peking Renea Aleksandar Stanojević danima je u pregovorima sa vicešampionom ove afričke zemlje, a u sredu će otputovati u Kairo i… »

Hamas upozorio Izrael zbog novih ubistava Palestinaca u Gazi

RTV Novi Pazar pre 6 dana
Izraelski vojnici usmrtili su četiri Palestinca u blizini granice sa Gazom, saopćeno je iz izraelske vojske. Naveli su da su se četvorica, navodno naoružanih Palestinaca, kretali s puškama AK-47, ručnim bombama i raketama u blizini granice. Tijela… »

Izraelci proterali radnicu sa Filipina i njeno dete: Još 600 porodica suočeno sa deportacijom (video)

Kurir pre 6 dana
Jedna radnica sa Filipina i njen 13-ogodišnji sin rođen u Izraelu proterani su iz te zemlje, nakon što je sud odbacio žalbe, saopštila je danas nevladina prganizacija koja brani decu suočenu sa istom sudbinom. Proterivanje je potvrdila uprava za… »

Netanijahu očekuje deklaraciju od SAD o naseljima na Zapadnoj obali

Večernje novosti pre 7 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanijahu očekuje javnu deklaraciju od američkog predsednika Donalda Trampa, za proširenje suvereniteta nad jevrejskim naseljima na Zapadnoj obali. Izraelski premijer Benjamin Netanijahu očekuje javnu deklaraciju od… »

Posada sa šlemom kao u F-35: Izrael predstavio prototip "pametnog" tenka

B92 pre 6 dana
Moskva -- Izrael je predstavio prototip oklopnog vozila buducĚ�nosti — takozvani "pametni" tenk. Posada cĚ�e nositi specijalni šlem, sličan onom koji nose piloti aviona F-35. MogucĚ�e je, međutim, da cĚ�e se ova oklopna vozila koristiti i… »

Saradnja Zavoda za odrasle ''Male Pčelice'' i Fondacije iz SAD-a

iKragujevac pre 6 dana
Veliki prijatelj Srbije potpukovnik Džon Kapelo, nekadašnji vojni ataše u Srbiji i Izraelu predsednik Fondacije "Misija Halijard" sa saradnikom Bojanom Dragićevićem, posetio je Zavod za odrasle "Male Pčelice". O mogućnostima pomoći najvećoj… »

Stižu pametni tenkovi — tehnika juriša bez straha

Sputnik pre 7 dana
Izrael je predstavio prototip oklopnog vozila budućnosti — takozvani „pametni tenk“. Posada će nositi specijalni šlem, sličan onom koji nose piloti aviona F-35. Moguće je, međutim, da će se ova oklopna vozila koristiti i bez posade za… »

Vesti dana »