Izrael

Usvojili plan za sprovođenje sporazuma iz Vašingtona VIDEO

B92 pre 3 dana
Beograd, Priština -- Kosovska vlada usvojila je plan za sprovođenje sporazuma iz Vašingtona koji se bavi ekonomskom normalizacijom odnosa Beograda i Prištine. Plan je u 16 tačaka, a teme su od Gazivoda do odnosa sa Izraelom, piše Koha ditore. Prve… »

Delegacija UAE u prvoj zvaničnoj poseti Izraelu

RTV pre 3 dana
ABU DABI - Zvanična delegacija Ujedinjenih Arapskih Emirata krenula je danas u Izrael, prvi put nakon što su dve zemlje potpisale sporazum o normalizaciji odnosa uz posredništvo Sjedinjenih Američkih Država. Vlada Ujedinjenih Arapskih Emirata… »

Vučiću prestižna nagrada od Izraela

RTV pre 3 dana
JERUSALIM - Muzej prijatelja Ciona u Jerusalimu nagradio je priznanjem "Prijatelji Ciona" 11 osoba, uključujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objavila je agencija Anadolija. Nagrada "Prijatelji Ciona" dodeljuje se osobama koje podržavaju… »

Vučić u Izreaelu nagrađen priznanjem „Prijatelj Ciona“

Danas pre 3 dana
Muzej prijatelja Ciona u Jerusalimu nagradio je priznanjem „Prijatelji Ciona“ 11 osoba, uključujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objavila je agencija Anadolija. Nagrada „Prijatelji Ciona“ dodeljuje se osobama koje podržavaju Izrael i… »

Tramp najavio da će izbrisati Sudan sa liste država koje sponzorišu terorizam

Danas pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će izbrisati Sudan sa američke liste država koje sponzorišu terorizam. Taj potez će Sudanu omogućiti da dobija medjunarodne pozajmice i pomoć koji su mu neophodni za oživljavanje ekonomije i… »

Tramp najavio da će izbrisati Sudan sa liste država koje sponzorišu terorizam

Politika pre 4 dana
KAIRO - Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će izbrisati Sudan sa američke liste država koje sponzorišu terorizam. Taj potez će Sudanu omogućiti da dobija međunarodne pozajmice i pomoć koji su mu neophodni za oživljavanje ekonomije i… »

Vučić u Izraelu nagrađen priznanjem "Prijatelj Ciona"

N1 Info pre 4 dana
Muzej prijatelja Ciona u Jerusalimu nagradio je priznanjem "Prijatelji Ciona" 11 osoba, uključujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objavila je agencija Anadolija. Nagrada "Prijatelji Ciona" dodeljuje se osobama koje podržavaju Izrael i i… »

Tramp briše Sudan sa liste država koje sponzorišu terorizam

N1 Info pre 4 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će izbrisati Sudan sa američke liste država koje sponzorišu terorizam. Taj potez će Sudanu omogućiti da dobija međunarodne pozajmice i pomoć koji su mu neophodni za oživljavanje ekonomije i tranziciju ka… »

Prvi putnički avion iz Emirata sleteo u Izrael

Slobodna Evropa pre 4 dana
Prvi komercijalni putnički avion kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) sleteo je jutros na izraelski međunarodni aerodrom Ben Gurion kraj Tel Aviva, čime su još više učvršćena normalizacija odnosa između dve zemlje.Avion Boing 787… »

Predsedniku Srbije ukazana velika čast: Aleksandar Vučić dobitnik nagrade muzeja u Jerusalimu

Srbija danas pre 4 dana
Ranije je nagrada dodijeljena američkom predsedniku Donaldu Trumpu i šefu Stejt departmenta Majku Pompeu. Muzej Prijatelja Ciona u Jerusalimu nagradio je priznanjem "Prijatelji Ciona" 11 osoba, uključujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kako… »

Vesti dana »