Izrael

Glumici iz igre prestola oduzeto dete u sred noći: Socijalna služba je odnela bebu od 8 meseci, a Džozefin je sve to snimila…

Kurir pre 3 dana
Glumica Džozefin Gilijan koja je u seriji "Igra prestola" glumila prostitutku izjavila je da joj je socijalna služba u Izraelu oduzela dete. Bebu je čuvala prijateljica jer je glumica posle porođaja morala redovno da se javlja psihologu zbog… »

Stanojević po prvi put u Africi, na korak od Zamaleka

Sportski žurnal pre 3 dana
Aleksandar Stanojević na korak je od dogovora sa Zamalekom, najtrofejnijim egipatskim klubom. Do pre mesec dana trener Peking Renea Aleksandar Stanojević danima je u pregovorima sa vicešampionom ove afričke zemlje, a u sredu će otputovati u Kairo i… »

Hamas upozorio Izrael zbog novih ubistava Palestinaca u Gazi

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Izraelski vojnici usmrtili su četiri Palestinca u blizini granice sa Gazom, saopćeno je iz izraelske vojske. Naveli su da su se četvorica, navodno naoružanih Palestinaca, kretali s puškama AK-47, ručnim bombama i raketama u blizini granice. Tijela… »

Izraelci proterali radnicu sa Filipina i njeno dete: Još 600 porodica suočeno sa deportacijom (video)

Kurir pre 4 dana
Jedna radnica sa Filipina i njen 13-ogodišnji sin rođen u Izraelu proterani su iz te zemlje, nakon što je sud odbacio žalbe, saopštila je danas nevladina prganizacija koja brani decu suočenu sa istom sudbinom. Proterivanje je potvrdila uprava za… »

Netanijahu očekuje deklaraciju od SAD o naseljima na Zapadnoj obali

Večernje novosti pre 5 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanijahu očekuje javnu deklaraciju od američkog predsednika Donalda Trampa, za proširenje suvereniteta nad jevrejskim naseljima na Zapadnoj obali. Izraelski premijer Benjamin Netanijahu očekuje javnu deklaraciju od… »

Stižu pametni tenkovi — tehnika juriša bez straha

Večernje novosti pre 5 dana
Izrael je predstavio prototip oklopnog vozila budućnosti — takozvani „pametni tenk“. Posada će nositi specijalni šlem, sličan onom koji nose piloti aviona F-35. Moguće da posade i neće biti. Izrael je predstavio prototip oklopnog vozila… »

Saradnja Zavoda za odrasle ''Male Pčelice'' i Fondacije iz SAD-a

iKragujevac pre 5 dana
Veliki prijatelj Srbije potpukovnik Džon Kapelo, nekadašnji vojni ataše u Srbiji i Izraelu predsednik Fondacije "Misija Halijard" sa saradnikom Bojanom Dragićevićem, posetio je Zavod za odrasle "Male Pčelice". O mogućnostima pomoći najvećoj… »

Stižu pametni tenkovi — tehnika juriša bez straha

Sputnik pre 5 dana
Izrael je predstavio prototip oklopnog vozila budućnosti — takozvani „pametni tenk“. Posada će nositi specijalni šlem, sličan onom koji nose piloti aviona F-35. Moguće je, međutim, da će se ova oklopna vozila koristiti i bez posade za… »

Jordan osudio Izrael zbog napada na Palestince

B92 pre 6 dana
Aman/Jerusalim -- Ministarstvo spoljnih poslova Jordana je danas osudilo Izrael zbog upotrebe sile protiv Palestinaca na svetom mestu u Jerusalimu. Ovo sveto mesto muslimani nazivaju "Uzvišeno utočište", a Jevreji "Brdo hrama". Desetine hiljada… »

Jordan osudio Izrael zbog sile nad vernicima u Jerusalimu

IndeksOnline pre 6 dana
AMAN/JERUSALIM – Ministarstvo spoljnih poslova Jordana je danas osudilo Izrael zbog upotrebe sile protiv Palestinaca na svetom mestu u Jerusalimu koje muslimani nazivaju “Uzvišeno utočište” (Haram al Šarif), a Jevreji “Brdo hrama”. Desetine… »

Vesti dana »