Izrael

Makabi dobija pojačanje iz Italije

Mozzart sport pre 2 dana
Klajn prihvatio ponudu tima iz Tel Aviva, a Breša sumu za obeštećenje. Timoti Džozef Klajn (26, 206cm) na dobrom je putu da se vrati u Izrael posle samo nekoliko meseci provedenih u Italiji. Makabi je poslao ponudu Amerikancu sa izraelskim pasošem… »

Vakcina i okupacija: Mračna strana izraelskog uspeha

Nova pre 2 dana
Otkako je počela masovna vakcinacija protiv koronavirusa, Izrael se pozicionira kao neupitni lider na ovom polju sa više od 2,1 miliona građana koji su dosad primili vakcinu. Upravo iz Izraela sada stižu vesti da su prvi rezultati ispitivanja pokazali… »

Svet je vakcinisao više 40 miliona osoba, BiH nijednu

RTV pre 2 dana
SARAJEVO - Proces vakcinacije u svetu traje već otprilike mesec dana i od pet vakcina koje su odobrene, vakcinisano je više od 41 miliona ljudi. Neke države taj proces sprovode brže, neke sporije, a neke nikako, među kojima je i Bosna i Hercegovina… »

Svet: 40.000.000; BiH: 0

B92 pre 3 dana
Proces vakcinacije u svetu traje već otprilike mesec dana i, sa pet različitih vakcina koje su odobrene, vakcinisano je više od 41 miliona ljudi. Neke države taj proces sprovode brže, neke sporije, a neke nikako, među kojima je i Bosna i… »

Svet je vakcinisao više 40 miliona osoba, BiH nijednu

Dnevnik pre 3 dana
SARAJEVO: Proces vakcinacije u svetu traje već otprilike mesec dana i od pet vakcina koje su odobrene, vakcinisano je više od 41 miliona ljudi. Neke države taj proces sprovode brže, neke sporije, a neke nikako, među kojima je i Bosna i Hercegovina… »

Nemaju više strpljenja: U svetu vakcinisano više 40 miliona osoba, a kod suseda nijedna osoba!

Srbija danas pre 3 dana
Proces vakcinacije u svetu traje već otprilike mesec dana i od pet vakcina koje su odobrene, vakcinisano je više od 41 miliona ljudi. Neke države taj proces sprovode brže, neke sporije, a neke nikako, među kojima je i Bosna i Hercegovina. Uzor celom… »

EU pozvala zemlje članice da vakcinišu 70 odsto odraslih do kraja avgusta

Novi magazin pre 3 dana
Brisel je pozvao danas zemlje članice EU da "ubrzaju" vakcinacije da bi do kraja avgusta zaštitili 70 odsto odraslih od koronavirusa, a do marta 80 odsto zdravstvenih profesionalaca i starijih od 80 godina. "Vakcinisanje treba ubrzati", rekla je… »

Ko je najjači na Bliskom istoku? Turska na vrhu liste, Egipat i Jemen najviše iznenadili!

Pravda pre 3 dana
Na veb stranici Global Fajer Pauer (Global Fire Power), objavljena je lista najmoćnijih vojski u svetu. U regionu Bliskog Istoka Turska se smatra najjačom vojskom, zatim Egipat na drugom mestu i Iran na trećem mestu. Saudijska Arabija zauzela je… »

Brisel pozvao članice EU da “ubrzaju” vakcinaciju

Nova pre 3 dana
Brisel je pozvao danas zemlje članice EU da "ubrzaju" vakcinaciju da bi do kraja avgusta zaštitili 70 odsto odraslih od koronavirusa, a do marta 80 odsto zdravstvenih profesionalaca i starijih od 80 godina. “Vakcinisanje treba ubrzati”, rekla je… »

Ko je najjači na Bliskom istoku? Turska na vrhu liste, Egipat i Jemen najviše iznenadili

Srbija danas pre 3 dana
Objavljena je lista najmoćnijih vojski na Bliskom istoku. Na veb stranici Global Fajer Pauer (Global Fire Power), objavljena je lista najmoćnijih vojski u svetu. U regionu Bliskog Istoka Turska se smatra najjačom vojskom, zatim Egipat na drugom mestu i… »

Vesti dana »