Izrael

Arapske zemlje Palestini umanjile pomoć za skoro 82%

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Pomoć koju su arapske zemlje donirale Palestini u prvih osam mjeseci 2020. godine za 81,6 posto je manja u odnosu na pomoć koju su joj dale prošle godine. Palestinsko Ministarstvo finansija saopćilo je da su arapske zemlje u prvih osam mjeseci ove… »

Tačiju dostavljen zahtev za otvaranje diplomatskog predstavništva u Izraelu

Novi magazin pre 1 dan
Premijer Kosova Avdulah Hoti dao je saglasnost predsedniku Hašimu Tačiju da donese ukaz o otvaranju diplomatskog predstavništva Kosova u Izraelu. Hoti je saglasnost dao na sastanku sa ministarkom spoljnih poslova i dijaspore Meljizom Haradinaj Stublom… »

Usvojili plan za sprovođenje sporazuma iz Vašingtona VIDEO

B92 pre 1 dan
Beograd, Priština -- Kosovska vlada usvojila je plan za sprovođenje sporazuma iz Vašingtona koji se bavi ekonomskom normalizacijom odnosa Beograda i Prištine. Plan je u 16 tačaka, a teme su od Gazivoda do odnosa sa Izraelom, piše Koha ditore. Prve… »

Delegacija UAE u prvoj zvaničnoj poseti Izraelu

RTV pre 1 dan
ABU DABI - Zvanična delegacija Ujedinjenih Arapskih Emirata krenula je danas u Izrael, prvi put nakon što su dve zemlje potpisale sporazum o normalizaciji odnosa uz posredništvo Sjedinjenih Američkih Država. Vlada Ujedinjenih Arapskih Emirata… »

Vučiću prestižna nagrada od Izraela

RTV pre 1 dan
JERUSALIM - Muzej prijatelja Ciona u Jerusalimu nagradio je priznanjem "Prijatelji Ciona" 11 osoba, uključujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objavila je agencija Anadolija. Nagrada "Prijatelji Ciona" dodeljuje se osobama koje podržavaju… »

Vučić u Izreaelu nagrađen priznanjem „Prijatelj Ciona“

Danas pre 1 dan
Muzej prijatelja Ciona u Jerusalimu nagradio je priznanjem „Prijatelji Ciona“ 11 osoba, uključujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objavila je agencija Anadolija. Nagrada „Prijatelji Ciona“ dodeljuje se osobama koje podržavaju Izrael i… »

Tramp najavio da će izbrisati Sudan sa liste država koje sponzorišu terorizam

Danas pre 1 dan
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će izbrisati Sudan sa američke liste država koje sponzorišu terorizam. Taj potez će Sudanu omogućiti da dobija medjunarodne pozajmice i pomoć koji su mu neophodni za oživljavanje ekonomije i… »

Tramp najavio da će izbrisati Sudan sa liste država koje sponzorišu terorizam

Politika pre 2 dana
KAIRO - Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će izbrisati Sudan sa američke liste država koje sponzorišu terorizam. Taj potez će Sudanu omogućiti da dobija međunarodne pozajmice i pomoć koji su mu neophodni za oživljavanje ekonomije i… »

Vučić u Izraelu nagrađen priznanjem "Prijatelj Ciona"

N1 Info pre 2 dana
Muzej prijatelja Ciona u Jerusalimu nagradio je priznanjem "Prijatelji Ciona" 11 osoba, uključujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objavila je agencija Anadolija. Nagrada "Prijatelji Ciona" dodeljuje se osobama koje podržavaju Izrael i i… »

Tramp briše Sudan sa liste država koje sponzorišu terorizam

N1 Info pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će izbrisati Sudan sa američke liste država koje sponzorišu terorizam. Taj potez će Sudanu omogućiti da dobija međunarodne pozajmice i pomoć koji su mu neophodni za oživljavanje ekonomije i tranziciju ka… »

Vesti dana »