Izrael

O nabavi vojnih aviona odlučivat će sljedeća Vlada

SEEbiz pre 6 dana
ZAGREB - O nabavi vojnih aviona odlučivat će sljedeća Vlada, piše u subotu Jutarnji list, ističući da nije poznat financijski okvir te da povjerenstvo još nije razmatralo ni gdje obučavati pilote. Pošlo je točno godinu dana od 10. siječnja… »

Avionski napad na proiranske snage u Siriji

RTS pre 7 dana
Neidentifikovani avioni pogodili su položaje proiranskih snaga u Siriji, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava. Kako se navodi, meta napada bili su položaji koji pripadaju proiranskim milicijama u oblasti Boukamal, blizu granice s… »

Vazdušni napadi na Bliskom istoku, odjekuju detonacije!

Alo pre 8 dana
Avioni su pogodili, između ostalih ciljeva, skladišta oružja i vozila koja pripadaju miliciji. Neidentifikovani avioni pogodili su jutros položaje proiranskih snaga u Siriji, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava. Kako se navodi, meta… »

Rastu tenzije! Stravičan napad: Gađane proiranske snage u Siriji

Pravda pre 8 dana
Posle objavljenog snimka na kom Njujork Tajms izveštava o iranskoj raketi koja je pogodila ukrajinski avion, neidentifikovani avioni pogodili su jutros položaje proiranskih snaga u Siriji, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava. Kako se… »

Najveća krizna žarišta u svetu u 2020: I Blkan je među njima, evo zbog čega može izbiti rat (video)

Pravda pre 8 dana
Postoje više potencijalnih žarišta izbijanja globalnih ratova tokom 2020. godine, među kojima je i Balkan, tvrdi politikolog Aleksandar Pavić. Pavić kaže da je izraelaski lobi odgovoran za američi napad na iranskog generala Kasem Sulejmanija u… »

Gađane proiranske snage u Siriji: Razneta skladišta sa oružjem, ima mrtvih

Telegraf pre 8 dana
Prijavljeno je nekoliko eksplozija u blizini granice sa Izraelom. Posle objavljenog snimka na kom Njujork Tajms izveštava o iranskoj raketi koja je pogodila ukrajinski avion, neidentifikovani avioni pogodili su jutros položaje proiranskih snaga u… »

Rukometaši Novog Pazara počeli pripreme za drugi deo prvenstva

IndeksOnline pre 7 dana
NOVI PAZAR – Rukometaši Novog Pazara, trenutno trećeplasirani u elitnoj Arkus lige Srbije, počeli su pripreme za drugi deo prvenstva. “Najbitnije je da posložimo ekipu, s obzirom da je bilo nekih promena. Očekuju nas prijateljske utakmice, kao i… »

Rukometaši u pogonu

RTV Novi Pazar pre 7 dana
Rukometaši Novog Pazara, trenutno trećeplasirani u elitnoj Arkus lige Srbije, počeli su pripreme za drugi deo prvenstva. “Najbitnije je da posložimo ekipu, s obzirom da je bilo nekih promena. Očekuju nas prijateljske utakmice, kao i turnir u… »

Izrael oslobodio dvojicu zatvorenika, jedan osuđen da je špijunirao za Siriju

B92 pre 7 dana
Izrael je objavio da kao gest dobre volje oslobađa dvojicu zatvorenika, uključujući jednog osuđenog zbog špijuniranja za Siriju. Sidkial Makt iz grada Maždal Šams bio je osuđen na 14 godina zatvora 2017.godine za špijuniranje o izraelskim vojnim… »

Stravičan napad u Siriji: Neidentifikovani avioni zasuli bombama proiranske snage!

Srbija danas pre 7 dana
Od sirijskih zvaničnika nije bilo komentara na ove informacije. Neidentifikovani avioni pogodili su jutros položaje proiranskih snaga u Siriji, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava. Kako se navodi, meta napada bili su položaji koji… »

Vesti dana »