Izrael

Najveći diler droge na internetu pobegao Ukrajincima pri deportaciji u Izrael

N1 Info pre 7 dana
Ukrajinska nacionalna policija potvrdila je da je Amos Dov Silver, osnivač najveće svetske mreže prodaje droge preko interneta, pobegao sa kijevskog međunarodnog aerodroma Borispil, prenosi TASS. "Da, dogodilo se (bekstvo). Međutim, policija nije… »

Kijev: Izraelski “kralj droge” pobegao prilikom deportacije

IndeksOnline pre 7 dana
KIJEV – Ukrajinska policija potvrdila je da je Amos Dov-Silver, osnivač najveće svetske onlajn mreže za prodaju droge, pobegao sa međunarodnog aerodroma Borispol u Kijevu kada su ukrajinske vlasti pokušale da ga deportuju u Izrael. “Da, bekstvo… »

Kijev: Izraelski „kralj droge“ pobegao prilikom deportacije

Sputnik pre 7 dana
Ukrajinska policija potvrdila je da je Amos Dov Silver, osnivač najveće svetske onlajn mreže za prodaju droge, pobegao sa međunarodnog aerodroma Borispol u Kijevu kada su ukrajinske vlasti pokušale da ga deportuju u Izrael. „Da, bekstvo se desilo… »

Zavera Izraela i Emirata protiv Irana

Sputnik pre 7 dana
Zvaničnici Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata održavaju tajne sastanke, na kojima razgovaraju o borbi protiv zajedničke pretnje koja, navodno, dolazi iz Irana, piše „Volstrit džurnal“. Prvi tajni sastanak izraelske i emiratske delegacije… »

Demokratskim kongresmenkama zabranjen ulazak u Izrael

Slobodna Evropa pre 7 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu saopštio je da je Izrael otvoren za sve posjetioce i kritike, ali da će zabraniti ulaz progresivnim demokratskim zastupnicama u Kongresu Rashidi Tlaib i Ilhan Omar zbog njihove podrške bojkotu jevrejske države… »

Kad Bibi hoće da učini Trampu: Izrael zabranio američkim kongresmenkama muslimankama da uđu u zemlju

Nedeljnik pre 7 dana
Foto Profimedia Izraelske vlasti zabranile su ulazak u tu zemlju američkim kongresmenkama, muslimankama Rašidi Tlaib i Ilan Omar. Američki predsednik Donald Tramp pozdravio je ovakvu odluku Izraela i svoje državljanke optužio da mrze Izrael i… »

“Još jedna zemlja povukla priznanje Kosova”, Ministarstvo o padu na Šangajskoj listi, poslanicama SAD zabranjen ulazak u…

Nedeljnik pre 7 dana
Sve fotografije: Profimedia DAČIĆ: JOŠ JEDNA ZEMLJA POVUKLA PRIZNANJE KOSOVA – Srbija će naredne sedmice saopštiti ime još jedne zemlje koja je povukla ili suspendovala stav o tome da ne priznaje Kosovo, a to će biti 15. zemlja po redu, najavio… »

Osuda zabrane Izraela: Odluka ispod dostojanstva

Sandžak press pre 7 dana
Odluka izraelske vlade da zabrani članicama Kongresa SAD, Rashidi Tlaib i Ilhan Omar, da uđu u Izrael jer podržavaju međunarodni pokret bojkota te zemlje, izazvao je gnjev i osudu u SAD-u. Kongresmenka Rashida Tlaib i Ilhan Omar nazvale su odluku… »

Izrael blokirao posjetu američkih zastupnica

Sandžak press pre 7 dana
Izrael je odlučio ne dopustiti članicama Kongresa Sjedinjenih Američkih Država Rashidi Tlaib i Ilhan Omar posjet, izjavila je zamjenica izraelskog ministra vanjskih poslova Tzipi Hotovely. “Odluka je donesena, odluka je da im ne dozvolimo da… »

Mediji: Izrael i UAE održavaju tajne sastanke o Iranu

Al Jazeera pre 7 dana
Izraelske i emiratske delegacije sastaju se tajno pod pokroviteljstvom SAD-a, piše Wall Street Journal. List Wall Street Journal piše kako zvaničnici Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata održavaju tajne sastanke na kojima razgovaraju o Iranu kojeg… »

Vesti dana »