Izrael

Američko-izraelska delegacija danas u Bahreinu, Palestina oštro osudila

Alo pre 5 dana
Ove odluke Bahreina, da uspostavi diplomatske odnose sa Izraelom i inicira normalizaciju sveukupnih odnosa, razbesnela je palestinske vlasti. Nakon prošlomesečne najave o normalizaciji odnosa, mešovita izraelsko-američka delegacija danas putuje u… »

Saeb Erekat u bolnici zbog pogoršanja stanja

B92 pre 5 dana
Visoki palestinski zvaničnik Saeb Erekat, koji je zaražen korona virusom, prevezen je večeras u bolnicu u Jerusalimu nakon što mu se pogoršalo stanje. Izraelske vlasti dale su Erekatu (65) dozvolu da bude hospitalizovan u izraelskoj bolnici… »

Izrael i Bahrein potpisali sporazum o uspostavljanju diplomatskih odnosa

N1 Info pre 4 dana
Izrael i Bahrein su odlučili da uspostave zvanične diplomatske odnose i tako je ta mala zemlja Zaliva postala četvrta arapska država koja je normalizovala odnose s Izraelom. Sporazum o uspostavljanju diplomatskih odnosa kojem su posredovale SAD… »

Izrael i Bahrein potpisali sporazum o upostavljanju diplomatskih odnosa

Novi magazin pre 4 dana
Izrael i Bahrein su danas odlučili da uspostave zvanične diplomatske odnose i tako je ta mala zemlja Zaliva postala četvrta arapska država koja je normalizovala odnose s Izraelom. Sporazum o uspostavljanju diplomatskih odnosa kojem su posredovale SAD… »

Džihadisti pozivaju na napade na zapadnjake u Saudijskoj Arabiji

Alo pre 4 dana
Portparol "Islamske države" rekao da je Saudijska Arabija podržala normalizaciju odnosa sa Izraelom. Portparol "Islamske države" Abu Hamza al-Muhadžir pozvao je pristalice da napadaju ljude sa Zapada u Saudijskoj Arabiji, kao i ekonomsku… »

Makabi u problemu i vraća Stodemajera

Mozzart sport pre 4 dana
Američki as ima načelni dogovor sa Ponosom Izraela. Američki košarkaš Amare Stodemajer na pragu je povratka u Makabi iz Tel Aviva. Šestostruki Ol star načelno je prihvatio ponudu Ponosa Izraela da odigra još jednu sezonu i u narednim danima bi… »

Velika Britanija na "crvenoj" listi Izraela od 23. oktobra

Telegraf pre 4 dana
Svi putnici će morati u obavezni karantin. Izrael će od putnika koji dolaze iz Velike Britanije tražiti da 14 dana provedu u samoizolaciji po dolasku u zemlju, u skladu sa novim smernicama za suzbijanje pandemije, prenela je agencija Rojters. Stopa… »

Izrael danas uspostavlja formalne diplomatske odnose s Bahreinom

Al Jazeera pre 5 dana
Kada se dokument potpiše na svečanosti u nedjelju navečer, Izrael i Bahrein moći će otvoriti ambasade. Izrael i Bahrein formalizirat će u nedjelju svoje diplomatske odnose na ceremoniji u Manami, najavio je jedan izraelski dužnosnik, prenosi Hina… »

"Asada je trebalo ubiti!": Izraelski zvaničnik šokirao svet najnovijim izjavama!

Pravda pre 5 dana
Izraelski zvaničnik za bezbednost rekao je novinama ove nedelje da „Tel Aviv nije zainteresovan za atentat na generalnog sekretara libanskog Hezbolaha, Hassana Nasralaha“, rekavši da „da smo želeli da ga ubijemo ... zapravo bismo ga ubili“… »

Asada je trebalo ubiti! Izraelski zvaničnik zgrozio civilizovani svet najnovijim izjavama!

Večernje novosti pre 5 dana
IZRAELSKI zvaničnik za bezbednost rekao je novinama ove nedelje da „Tel Aviv nije zainteresovan za atentat na generalnog sekretara libanskog Hezbolaha, Hasana Nasralaha“, rekavši da „da su želeli da ga ubiju ... zapravo bi ga ubili“. Šef… »

Vesti dana »