Izrael

Valensa kritikovao predsednika Poljske što nije pozvao Putina u Aušvic

Novi magazin pre 9 dana
Bivši predsednik Poljske, Leh Valensa, kritikovao je danas sadašnjeg predsednika Andžeja Dudu što poljske vlasti na 75. godišnjicu oslobođenja nacističkog logora Aušvic nisu pozvale predsednika Rusije Vladimira Putina. Vojnici sovjetske Crvene… »

Ivković odredila spisak vaterpolistkinja za EP

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Selektorka ženske vaterpolo reprezentacije Srbije Dragana Ivković odredila je spisak igračica koje će igrati na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Na spisku su golmani: Vanja Lazić, Nikolina Travar, centri: Jovana Pantović, Nada Mandić… »

Ruski sateliti pratiće situaciju u Iranu

Sputnik pre 10 dana
Ruska državna korporacija „Roskosmos“ planira da koristi svoje satelite kako bi pratila situaciju u Iranu, koji je u noći 8. januara izveo raketni napad na američke baze u Iraku, kao i teritoriju u kojoj se srušio ukrajinski avion. Kako se navodi… »

Sajber rat na pomolu: Iran razvio hakerske sposobnosti, Amerika ranjiva, pominju se Rusija i Izrael

Telegraf pre 9 dana
Veruje se da je Iran veoma razvio svoje hakerske sposobnosti kao odgovor na napad virusom na iranska nuklearna postrojenja. Očekuje se da će hakeri koje podržava Teheran ciljati Sjedinjene Američke Države i njihove saveznike kako bi se osvetili za… »

Evropsko prvenstvo u Budimpešti: Ivković odredila spisak vaterpolistkinja za šampionat Starog kontinenta

Kurir pre 9 dana
Selektorka ženske vaterpolo reprezentacije Srbije Dragana Ivković odredila je spisak igračica koje će igrati na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Na spisku su golmani: Vanja Lazić, Nikolina Travar centri: Jovana Pantović, Nada Mandić bekovi… »

Izrael želi udvostručiti broj stanovnika u jevrejskim naseljima

Al Jazeera pre 10 dana
Cilj takve politike je povećavanje brojnosti Jevreja na milion, rekao je izraelski ministar odbrane Naftali Bennett. Izrael želi udvostručiti broj stanovnika u jevrejskim naseljima na Zapadnoj obali, kako bi ih bilo više od milion za deset godina… »

Oglasio se Izrael: Uzvratićemo udarac!

Vesti online pre 10 dana
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu upozorio je da će Izrael Iranu zadati udarac ukoliko ga napadne. Netanjahu je to rekao dok u regionu raste napetost posle američkog ubistva iranskog generala Kasima Sulejmanija, na šta je Teheran sinoć odgovorio… »

Ministar odbrane: Izrael želi da udvostruči broj stanovnika u jevrejskim naseljima

B92 pre 10 dana
Izrael želi da udvostruči broj stanovnika u jevrejskim naseljima na Zapadnoj obali, kako bi ih bilo više od milion za deset godina. Ta izjava izraelskog ministar odbrane Naftalija Beneta izazvala kritike Palestinske uprave. "Naš cilj je da za jednu… »

Netanjahu: Izrael uz SAD će žestoko odgovoriti na eventualni napad

Telegraf pre 10 dana
Netanjahu poručio da čvrsto stoji uz SAD. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu upozorio je danas da će Izrael žestoko odgovoriti na svaki napad i poručio da čvrsto stoji uz Sjedinjene Američke Države, kao i da podržava ubistvo iranskog generala… »

Poljski predsjednik će bojkotirati komemoraciju holokausta

Al Jazeera pre 11 dana
Andzrej Duda nije na listi govornika na Svjetskom foromu holokausta u Jerusalemu, koji će biti održan 23. januara. Predsednik Poljske Andzrej Duda najavio je kako neće prisustvovati komemoraciji u Izraelu povodom 75. godišnjice oslobodjenja logora… »

Vesti dana »