Izrael

Ambasador Izraela Jahel Vilan: Priznali smo Kosovo 4. septembra

Dnevnik pre 14 sati
BEOGRAD: Novi ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan izjavio je danas da nema nikakvog pitanja u vezi sa tim da li će Izrael priznati ili ne Kosovo, jer je, kako je rekao za N1 tv, Izrael priznao Kosovo 4. septembra. Inače, 4. septembra su potpisani… »

Ambasador Izraela: Priznali smo Kosovo 4. septembra

Vesti online pre 14 sati
Novi ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan izjavio je da nema nikakvog pitanja u vezi sa tim da li će Izrael priznati ili ne Kosovo, jer je, kako je rekao, Izrael priznao Kosovo 4. septembra. Inače, 4. septembra su potpisani sporazumi u Beloj kući u… »

Hoti se večeras sastaje sa američkom delegacijom

B92 pre 15 sati
Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti sastaće se danas sa delegacijom SAD u 18.30, objavljeno je iz Hotijevog kabineta. Kako prenosi prištinska Koha, u američkoj delegaciji je i izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za… »

"Priznali smo Kosovo 4. Septembra!": Ambasador Izraela se oglasio i rešio dilemu

Mondo pre 14 sati
Novi ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan izjavio je danas da je “Izrael priznao Kosovo 4. septembra i da to više nije pitanje”. Novi ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan izjavio je danas da je “Izrael priznao Kosovo 4. septembra i da to više… »

Ambasador Izraela u Srbiji: Izrael je priznao Kosovo 4. septembra, to više nije pitanje

Slobodna Evropa pre 16 sati
"Nema nikakvog pitanja u vezi sa tim da li će Izrael priznati Kosovo ili ne, jer je Izrael priznao Kosovo 4. septembra, a sada treba da vidimo na koji način da ne dozvolimo da to utiče na odnose Izraela i Srbije“, rekao je novi ambasador Izraela u… »

Ambasador Izraela u Srbiji: Značajna i dobra vest o preseljenju srpske ambasade u Jerusalim

Danas pre 17 sati
Ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan izjavio je danas da je za njegovu zemlju veoma pozitivna, značajna i dobra vest što će Srbija svoju ambasadu preseliti u Jerusalim, uz napomenu da je Izrael priznao nezavisnost Kosova 4. septembra i da je njegov… »

Ambasador Izraela: “Priznali smo Kosovo 4. septembra i to više nije pitanje, a nadamo se da odluka neće uticati na odnose…

Nedeljnik pre 17 sati
Printscreen/YouTube/N1 (Beta) – Novi ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan izjavio je danas da je “Izrael priznao Kosovo 4. septembra i da to više nije pitanje”. “Nema nikakvog pitanja u vezi sa tim da li će Izrael priznati ili ne Kosovo jer je… »

Visoka delegacija SAD u poseti Kosovu

OK radio pre 17 sati
Premijer Kosova Avdulah Hoti će se danas u 10.00 sati susresti sa visokom delegacija američke vlade koju predvodi izvršni direktor Američke korporacije za finansiranje međunarodnog razvoja (DFC) Adam Boehler. Kako je saopšteno iz Hotijevog kabineta… »

Ambasador Vilan: Izrael je priznao Kosovo 4. septembra, nema nikakvog pitanja u vezi s tim

Novi magazin pre 17 sati
Novi ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan izjavio je danas da je Izrael priznao Kosovo 4. septembra i da to više nije pitanje. "Nema nikakvog pitanja u vezi sa tim da li će Izrael priznati ili ne Kosovo jer je Izrael priznao Kosovo 4. septembra, a… »

Ambasador: Izrael je priznao Kosovo, to više nije pitanje

Al Jazeera pre 17 sati
Vilan je istakao kako je Izrael priznao Kosovo 4. septembra, te da Srbija i Izrael trebaju raditi na unaprjeđenju odnosa. Novi ambasador Izraela u Srbiji Yahel Vilan izjavio je danas kako je Izrael priznao Kosovo 4. septembra i da to više nije pitanje… »

Vesti dana »