Izrael

Biće najduži i najdublji na svetu: Kipar, Grčka i Izrael grade podvodni strujni kabl na dnu Sredozemnog mora

Večernje novosti pre 34 minuta
KIPAR, Grčka i Izrael potpisali su danas inicijalni sporazum o izgradnji najdužeg i najdubljeg podvodnog strujnog kabla na svetu, koji će prolaziti po dnu Sredozemnog mora, a koštaće oko 900 miliona dolara i povezaće njihove električne mreže. -… »

Počelo je: Izraelski "El Al" traži potvrdu o vakcinaciji, antitelima ili antigenski test

Večernje novosti pre 1 dan
IZRAELSKA avio-kompanija ''El Al erlajns'' ima za cilj da ponudi dodatni nivo predostrožnosti zbog kovid-19 zahtevajuci da putnici dopunjuju negativne PCR testove bilo dokazima da su imuni na bolest ili prolazeći brzo testiranje antigena pre ukrcavanja… »

Novi energetski sporazum Kipra, Grčke i Izraela

Politika pre 2 sata
Kipar, Grčka i Izrael potpisali su danas novi energetski sporazum koji se odnosi na postavljanje najdužeg podvodnog električnog kabla na svetu, dugog više od 1.000 kilometara. Memorandum o razumevanju o projektu „EuroAsia Interconnector” potpisali… »

Kipar, Grčka i Izrael grade najduži i najdublji podvodni strujni kabl u svetu

Sputnik pre 2 sata
Kipar, Grčka i Izrael potpisali su danas inicijalni sporazum o izgradnji najdužeg i najdubljeg podvodnog strujnog kabla na svetu. Projekat će koštati oko 900 miliona evra, a kabl će prolaziti po dnu Sredozemnog mora i povezaće električne mreže tri… »

Izrael do kraja aprila izlazi iz epidemije

Politika pre 2 sata
TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas da će Izrael do kraja aprila izaći iz epidemije korona virusa. On je to rekao prilikom susreta sa ženom koja je petomilioniti vakcinisani stanovnik Izraela, prenosi „Džerusalem… »

Izrael: Šampion Makabi TA preuzeo prvo mesto

Sport klub pre 3 sata
Odigrane su poslednje dve utakmice 24. kola prvenstva Izraela, šampion Makabi bio je ubedljiv u Tel Avivu protiv Beitara iz Jerusalima 4:1, dok su Ašdod i Hapoel Hadera igrali neršeno 1:1. Sve se u izraelskom šampionatu vrti oko Makabija. Jedan Makabi… »

Novi energetski sporazum Kipra, Grčke i Izraela

Novi magazin pre 5 sati
Kipar, Grčka i Izrael potpisali su danas novi energetski sporazum koji se odnosi na postavljanje najdužeg podvodnog električnog kabla na svetu, dugog više od 1.000 kilometara. Memorandum o razumevanju o projektu "EuroAsia Interconnector" potpisali su… »

Evropske zemlje u kojima se život vraća u normalu

Nova pre 4 sati
Iako koronavirus ne popušta stisak, a novi sojevi dovode u pitanje rezultate vakcinacije, neke zemlje su ipak olabavile stroge epidemiološke mere i svojim stanovnicima pružile dašak "normalnosti". Engleska je otvorila škole i staračke domove, Izrael… »

Netanjahu: Izrael do kraja aprila 'izlazi' iz epidemije

Novi magazin pre 7 sati
Broj vakcinisanih protiv koronavirusa u Izraelu danas je premašio pet miliona, a premijer Benjamin Netanjahu najavio da će svi odrasli gradjani biti imunizovani do kraja aprila kada će ta zemlja "izaći" iz epidemije koronavirusa. Netanjahu i ministar… »

Do kraja aprila kraj pandemije u “svetskoj laboratoriji”

BizLife pre 6 sati
On je to rekao prilikom susreta sa ženom koja je petomilioniti vakcinisani stanovnik Izraela, prenosi “Džerusalem post”. Netanijahu je to ocenio kao veliko dostignuće za Izrael, koji je, kako je rekao, prva zemlja u svetu koja je izašla iz… »

Vesti dana »