Izrael

DERMA Estetic Centar: Nove svetske metode iz oblasti estetske medicine i u Kragujevcu

InfoKG pre 1 sat
Najnovije svetske metode estetske i antiejdžing medicine dostupne su i Kragujevčanima u Ordinaciji opšte medicine “DERMA Estetic Centar”, koja se nalazi u u ulici Kralja Aleksandra I Karadjordjevića 100, i to zahvaljujući doktorki Jeleni Krstić… »

Pet meseci blokade: Izrael i Palestina postigli trgovinski sporazum

B92 pre 24 minuta
Jerusalim -- Palestinske i izraelske vlasti postigle su dogovor o okončanju trgovinskog konflikta koji je trajao pet meseci. Prošle godine palestinske vlasti najavile su da će bojkotovati uvoz izraelske teladi. Palestinci na teritoriji Zapadne obale… »

Izrael će dozvoliti Palestincima izvoz poljoprivrednih proizvoda

Slobodna Evropa pre 1 sat
Ministar odbrane Izraela Naftali Benet (Bennett) izjavio je 20. febuara da će njegova zemlja dozvoliti Palestincima da izvoze poljoprivredne proizvode, što ima za cilj da smanji trgovinsku krizu koja je eskalirala i povećala napetost u… »

Palestinci traže prekid zabrane izvoza koju im je nametnuo Izrael

RTV Novi Pazar pre 2 sata
Palestinska vlada počela je pregovore za ukidanje zabrane izvoza palestinskih proizvoda koju je nametnuo Izrael. U saopćenju iz Ramallaha se navodi da palestinska vlada posredstvom međunarodnih medijatora pregovara s izraelskim vlastima kako bi se… »

Palestinci traže prekid zabrane izvoza koju im je nametnuo Izrael

Al Jazeera pre 3 sata
Vlada u Ramallahu je saopćila da posredstvom međunarodnih medijatora Palestina pregovara s izraelskim vlastima. Palestinska Vlada počela je pregovore za ukidanje zabrane izvoza palestinskih proizvoda koju je nametnuo Izrael. U saopćenju iz Ramallaha… »

Plasido Domingo gost na takmičenju u Izraelu uprkos protestima aktivista

N1 Info pre 24 sata
Izraelska Opera biće domaćin jednonedeljnog nadmetanja u pevanju kasnije ove godine u Tel Avivu koje organizuje španska operska zvezda Plasido Domingo, uprkos protestima aktivista protiv seksualnog uznemiravanja. Osamdesetogodišnji Domingo je povučen… »

Izrael uveo nove restrikcije za palestinske zatvorenike

Al Jazeera pre 17 sati
Zatvorenicima su smanjene porcije hljeba, dok su iz kantine uklonjeni brojni proizvodi, pećnice i drugi uređaji. Izraelske vlasti uvele su nove restrikcije prava palestinskih zatvorenika, uključujući i smanjenje porcije hljeba koju su dobijali u… »

Izrael i Netanyahu žele upravljati putovanjima na hadž i umru

Al Jazeera pre 21 sat
Izraelski Arapi poručili su da odbijaju biti most za normalizaciju odnosa Izraela sa Saudijskom Arabijom. Piše: Mohamed Mohsin Watad Palestinske političke opcije i nacionalne snage na izraelskim teritorijama jednoglasno su se složile suprotstaviti se… »

Plasido Domingo gost u na takmičenju u Izraelu uprkos protestima

Novi magazin pre 1 dan
Izraelska Opera biće domaćin jednonedeljnog nadmetanja u pevanju kasnije ove godine u Tel Avivu koje organizuje španska operska zvezda Plasido Domingo, uprkos protestima aktivista protiv seksualnog uznemiravanja. Osamdesetogodišnji Domingo je povučen… »

Uz predlog Kurira sve više ljudi: Nek i u Srbiji zaživi svetska praksa, dosta s plaćanjem dve pretplate!

Kurir pre 1 dan
Znaju šta je dobro: Podrška inicijativi da svi kablovski operateri imaju u ponudi sve programe stigla je od Branislava Lečića, Manojla Vukotića i Avrama Izraela. Građani više nemaju dilemu - inicijativa Kurira da svi kablovski operateri u Srbiji… »

Vesti dana »