KCV

Srceparajuće reči prabake mališana iz Sente (4): "Ti rotvajleri su odrasli s njim, ne znam šta se dogodilo"

Srbija danas pre 30 dana
Njen otac je poručio da ne može da govori i da sređuje formalnosti oko sahrane unuka. Terezi Bor (78) iz Mola kod Ade, prabaki dečaka D. B. koji je u utorak uveče, na putu za novosadski KCV, preminuo od posledica teških povreda prouzrokovanih… »

"Ti rotvajleri su odrasli s mojim praunukom, prema njemu pre nisu bili agresivni" Potresne reči prabake dečaka kog su nasmrt…

Blic pre 30 dana
Terezi Bor (78) iz Mola kod Ade, prabaki dečaka D. B. koji je u utorak uveče, na putu za novosadski KCV, preminuo od posledica teških povreda prouzrokovanih ujedima dva rotvajlera, nije jasno zašto su psi nasrnuli na njenog praunuka. Starica priča da… »

Nema utehe za porodicu dečaka iz Sente koga su usmrtili rotvajleri, Njegova prabaka: Svi smo ga voleli, stalno je dolazio kod…

Kurir pre 30 dana
SENTA - Terezi Bor (78) iz Mola kod Ade, prabaki dečaka D. B. koji je u utorak uveče, na putu za novosadski KCV, preminuo od posledica teških povreda prouzrokovanih ujedima dva rotvajlera, nije jasno zašto su psi nasrnuli na njenog praunuka. Starica… »

Raste broj kovid pacijenata u Novom Sadu, KCV ponovo morao da obezbedi dodatne smeštajne kapacitete

Moj Novi Sad pre 31 dana
U bolnicama na teritoriji Grada Novog Sada trenutno se od korona virusa leči 317 građana, dok je na mehaničkoj ventilaciji njih 24. – Trenutno, u Kliničkom centru Vojvodine se leči 225 pacijenta kod kojih je potvrđeno da su oboleli od Kovida–19… »

Oštrije mere i obimnija vakcinacija su put ka obuzdavanju epidemije

RTV pre 31 dana
NOVI SAD - Država u ovom trenutku mora da pojača antiepidemiološke mere i intenzivira vakcinaciju kako bi se presekao negativan trend i sprečio porast obolelih od koronavirusa. Odgovorno ponašanje, nošenje maske, higijena ruku i držanje distance su… »

U Kliničkom centru Vojvodine povećan broj pacijenata, hospitalizovano njih 224

RTV 10.03.2021
NOVI SAD - U KCV trenutno su hospitalizovana 224 kovid pacijenta. Zbog većeg priliva kapaciteti su prošireni. Od ponedeljka beleži se veći broj pacijenata sa srednje teškom i teškom kliničkom slikom. Njih 20 zahteva potporu mehaničke ventilacije… »

KOVID-19: U Novom Sadu raste broj hospitalizovanih, KCV bio prinuđen da obezbedi dodatne smeštajne kapacitete

Moj Novi Sad 09.03.2021
Pored velikog broja ambulantno pregledanih pacijenata na Klinici za infektivne bolesti, prethodnu noć u Kliničkom centru Vojvodine obeležio je veliki broj primljenih pacijenata na bolničko lečenje sa potvrđenom virusnom infekcijom Kovid-19, kao i… »

U KCV ponovo otvoreno još kovid bolnica zbog povećanja obolelih

Dnevnik 09.03.2021
NOVI SAD: Pored velikog broja ambulantno pregledanih pacijenata na Klinici za infektivne bolesti, prethodnu noć u Kliničkom centru Vojvodine obeležio je veliki broj primljenih pacijenata na bolničko lečenje sa kovid-19 potvrđenom virusnom infekcijom… »

Kovid u Novom Sadu: Povećan broj obolelih i hospitalizovanih, KCV morao da angažuje dodatne klinike

Radio 021 09.03.2021
Epidemiološka situacija u Novom Sadu pogoršala se u odnosu na prethodnih nekoliko dana. Institut za javno zdravlje Vojvodine navodi da je tokom prethodnog dana u Vojvodini registrovano 958 novih slučajeva, što je 566 slučajeva više nego juče. "U… »

Veliki broj pacijenata primljen na bolničko lečenje u KCV, prethodnog dana registrovano 958 novih slučajeva

RTV 09.03.2021
NOVI SAD - Pored velikog broja ambulantno pregledanih pacijenata na Klinici za infektivne bolesti, prethodnu noć u Kliničkom centru Vojvodine obeležio je veliki broj primljenih pacijenata na bolničko lečenje sa Covid 19 potvrđenom virusnom… »

Vesti dana »