KCV

Radule Bošković: Možda dolazi renesansa

Novi magazin pre 10 dana
UMETNOST PLAKATA U ovom vremenu mentalne i fizičke hibernacije, kada i sofisficirani uređaji poput radara nisu u mogućnosti da zabeleže sve ono što čini suštinu našeg duhovnog bitisanja, ipak se dogodilo; za mene dugo pripremana i više puta… »

U Betaniji rođeno devet devojčica i 13 dečaka

Radio 021 pre 14 dana
Ukupno 22 bebe rođene su proteklog dana u Betaniji. Bila su 22 porođaja, navode u Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCV. Rođeno je i devet devojčica i 13 dečaka. Autor: 021.rs… »

U KCV-u povećan, a na Institutu u Kamenici smanjen broj kovid pacijenata

Moj Novi Sad pre 16 dana
Na respiratoru, kao i prethodnog dana, nalazi se 36 obolelih. U Kliničkom centru Vojvodine od infekcije Kovid-19 leči se 310 pacijenata, što je za četvoro više nego juče, dok je na mehaničkoj ventilaciji i dalje njih 25. U Institutu za plućne… »

OSNOVNI SUD: Spremačici u KCV-u preko pola miliona dinara za neisplaćeni regres i topli obrok

Moj Novi Sad pre 16 dana
Spremačici iz Novog Sada, zaposlenoj u Kliničkom centru Vojvodine, zbog uračunavanja naknade za topli obrok i regres u minimalac poslodavac mora da isplati više od pola miliona dinara sa kamatom, odlučio je Osnovni sud u Novom Sadu. To je razlika… »

U minimalcu ne mogu biti naknade za topli obrok i regres

Dnevnik pre 16 dana
NOVI SAD: Vrhovni kasacioni sud potvrdio je presudu Osnovnog suda u Novom Sadu kojom je Klinički centar Vojvodine, zbog nezakonitog obračuna i isplate minimalne zarade, tužen, pa je isplatio naknadu jednoj zaposlenoj radnici, koja za tri godine iznosi… »

U vojvođanskim bolnicama se smanjuje broj hospitalizovanih zbog kovida

N1 Info pre 19 dana
U novosadskim bolnicama i u nedelju je nastavljen pad broja hospitalizovanih od virusa korona pa ih je trenutno 400, što je za šest manje u odnosu na prethodni dan. Na respiratore je danas zbog teškog zdravstvenog stanja priključeno 36 pacijenta, što… »

Šta sve znamo o leku protiv korone koji sada primaju i pacijenti u Srbiji? Skup je, efekat mu je nekoliko meseci, a prepisuje…

Blic pre 21 dana
U Srbiju je stigao "bamlanivimab", dugo najavljivani lek protiv korona virusa, čija je namena da spreči dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kliničku sliku. Za ovim inovativnim likom, baziranim na antitelima kovida-19… »

Prvi pacijenti u Novom Sadu primili novi lek protiv kovida

Radio 021 pre 21 dana
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovida-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kliničku sliku, rekla je direktorka KCV-a Edita Stokić. - Na taj… »

Prvi pacijenti primili lek protiv korona virusa! Doktorka Stokić otkrila detalje terapije (foto)

Večernje novosti pre 20 dana
PRVI pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je direktorka KCV-a Edita Stokić. - Na taj… »

Prvi pacijenti u KCV-u primili lek protiv Kovida-19

Moj Novi Sad pre 21 dana
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine primili su novi lek protiv Kovida-19 U pitanju je lek "bamlanivimab", koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresiju bolesti iz blage u tešku kliničku sliku, rekla je direktorka KCV-a Edita… »

Vesti dana »