KCV

Detalji užasa u Novom Sadu: Izbodeni mladić bio svestan, evo šta je rekao policiji

Kurir pre 18 dana
U Ulici Ruđera Boškovića, u Novom Sadu, večeras nešto pre 19 časova, izboden je nožem muškarac I. Đ. (31) iz Novog Sada. U ovoj uličici na Adamovićevom naselju, iza Higijenskog zavoda, muškarac je zatečen sa povredamom i njega je ekipa Hitne… »

Izboden mladić u Novom Sadu! Grupa ga zaustavila na ulici, pa nožem krenula na njega

Mondo pre 18 dana
Jedan od njih naneo mu je posekotinu u predelu leve strane poglavine. Jedan od njih naneo mu je posekotinu u predelu leve strane poglavine. U Ulici Ruđera Boškovića, u Novom Sadu, večeras nešto pre 19 časova, izboden je nožem muškarac I. Đ. (31)… »

Detalji ubadanja u Novom Sadu: Komšija na ulici zatekao muškarca u lokvi krvi, na terenu 10 patrola policije

Telegraf pre 19 dana
Inspektori uzimaju izjave od očevidaca i skidaju snimke sa nadzornih kamera na obližnjim objektima kako bi videli da li je incident zabeležen. U mračnom prolazu između Futoške i Ulice Ruđera Boškovića u Novom Sadu, prekoputa Kliničkog centra… »

Kakvi su rezultati sanitarne inspekcije vezano za slučaj trovanja hranom u "Promenadi"?

RTV pre 19 dana
NOVI SAD - Jedan od restorana brze hrane u Tržnom centru "Promenada" privremeno je zatvoren, nakon što je za Badnji dan medicinsku pomoć potražilo 18 osoba. Građani koji su se javili na infektivnu kliniku KCV-a žalili su se na povraćanje… »

Žena skočila sa mosta Duga u Novom Sadu: Očevici kažu da je odmah potonula, preminula u bolnici

Telegraf pre 20 dana
Jedna od prolaznica koja je sve videla, utrčala je u restoran na obali i pitala da li imaju čamac i odmah je pozvana policija i Hitna pomoć. Oko 12 časova, ženska osoba skočila je sa mosta Duga u Novom Sadu, apreminula je dva sata kasnije u bolnici… »

Pao saobraćajni znak i povredio ženu kod Promenade

RTV pre 20 dana
NOVI SAD - 45-ogodišnja žena lakše je povređena oko podneva, kada je na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu na nju pao saobraćajni znak. Nezgoda se dogodila u delu pešačke zone ispred Tržnog centra "Promenada", a nakon ukazane hitne pomoći… »

U KCV urađena prva ovogodišnja transplantacija bubrega sa preminule osobe

NoviSad.com pre 20 dana
Novi Sad – U Kliničkom centru Vojvodine urađena prva ovogodišnja transplantacija bubrega sa preminule osobe Kadaverična transplantacija bubrega od strane multidisciplinarnog tima pacijentu M. M. (58) izvršena je u utorak, a preoperativna priprema… »

Otrov(a)no ogledalo

Radio 021 pre 20 dana
U petak je 18 ljudi primljeno u KCV i dečiju bolnicu sa simptomima trovanja – svi su jeli u istom restoranu. Nakon toga su na "otrovčić" naišli i na društvenim mrežama. Nakon što je vest objavljena brižni čitaoci su pohrlili da optuže koga… »

Prva kadaverična transplantacija bubrega u KC Vojvodine od početka godine

Telegraf pre 20 dana
Iz Kliničkog centra Vojvodine je saopšteno da su preoperativna priprema, transplantacija, kao i postoperativni tok pacijenta starog 58 godina protekli uredno. U Kliničkom centru Vojvodine, multidisciplinarni tim izvršio je kadaveričnu transplantaciju… »

Još jedna uspešna transplantacija bubrega sa preminule na živu osobu izvedena u Kliničkom centru Vojvodine

Blic pre 21 dana
U Kliničkom centru Vojvodine 10. januara 2023. godine izvršena je kadaverična transplantacija bubrega od strane multidisciplinarnog tima pacijentu (M. M.) uzrasta 58 godina. Preoperativna priprema, transplantacija, kao i postoperativni tok protekli su… »

Vesti dana »