KCV

U Kliničkom centru Vojvodine izvršena kadaverična transplantacija bubrega

RTS pre 21 dana
U Kliničkom centru Vojvodine, multidisciplinarni tim izvršio je kadaveričnu transplantaciju bubrega pacijentu starom 58 godina. Iz Kliničkog centra Vojvodine je saopšteno da su preoperativna priprema, transplantacija, kao i postoperativni tok… »

Najveća humanost Urađena prva ovogodišnja transplantacija bubrega sa preminule osobe u KCV

Alo pre 21 dana
U Kliničkom centru Vojvodine juče je izvršena kadaverična transplantacija bubrega od strane multidisciplinarnog tima pacijentu M. M. (58). Preoperativna priprema, transplantacija, kao i postoperativni tok protekli su uredno, kažu u KCV-u. "Ovo je… »

U KCV-u izvršena prva kadaverična transplantacija bubrega u ovoj godini

Moj Novi Sad pre 21 dana
U Kliničkom centru Vojvodine (KCV) juče je izvršena kadaverična transplantacija bubrega od strane multidisciplinarnog tima pacijentu (M. M.) uzrasta 58 godina. Preoperativna priprema, transplantacija, kao i postoperativni tok protekli su uredno. –… »

Klinički centar Vojvodine: Urađena prva ovogodišnja transplantacija bubrega sa preminule osobe

Danas pre 21 dana
U Kliničkom centru Vojvodine izvedena je kadaverična transplantacija bubrega ili presađivanje bubrega sa preminule osobe pacijentu M. M. (58). Preoperativna priprema, transplantacija, kao i postoperativni tok protekli su uredno, kažu u KCV-u. „Ovo… »

Obavljena kadaverična transplantacija bubrega u KCV: Prva u ovoj godini, a druga u poslednjih mesec dana!

Kurir pre 21 dana
U Kliničkom centru Vojvodine juče je izvršena kadaverična transplantacija bubrega od strane multidisciplinarnog tima pacijentu M. M. (58). Preoperativna priprema, transplantacija, kao i postoperativni tok protekli su uredno. - Ovo je prva kadaverična… »

Prva kadaverična transplantacija u 2023. godini u Kliničkom centru Vojvodine

Euronews pre 21 dana
U Kliničkom centru Vojvodine, multidisciplinarni tim izvršio je kadaveričnu transplantacija bubrega pacijenta starog 58 godina. Kako je saopštio KC Vojvodina preoperativna priprema, transplantacija, kao i postoperativni tok protekli su uredno. Navode… »

U Kliničkom centru Vojvodine urađena prva ovogodišnja transplantacija bubrega sa preminule osobe

Radio 021 pre 21 dana
Kadaverična transplantacija bubrega od strane multidisciplinarnog tima pacijentu M. M. (58) izvedena je u utorak, 10. januara u Kliničkom centru Vojvodine. Preoperativna priprema, transplantacija, kao i postoperativni tok protekli su uredno, kažu u… »

Užas u kamenolomu kod Beočina: Postavljali eksploziv, odvalio se deo stene, jedan radnik upao u provaliju

Telegraf pre 22 dana
Više radnika radilo je na postavljanju eksploziva, kada se deo stene odvalio, a radnik Semir K. pao je u provaliju. Miner u kamenolomu Rakovac kod Beočina, povređen je juče ujutru prilikom postavljanja eksploziva. Kako saznajemo, više radnika radilo… »

Radnik pao u provaliju: Muškarac teško povređen u kamenolomu kod Beočina, prebačen u Urgentni centar Vojvodine

Blic pre 22 dana
Radnik S. K. teško je povređen u kamenolomu u Rakovcu kod Beočina. On je u ponedeljak primljen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sa teškim telesnim povredama. Kako prenose mediji, S. K. je zajedno sa ostalim radnicima radio na postavljanju… »

Užas kod Beočina Postavljali eksploziv, odvalio se deo stene, radnik upao u provaliju!

Alo pre 22 dana
Miner u kamenolomu Rakovac kod Beočina, povređen je juče ujutru prilikom postavljanja eksploziva. Kako saznajemo, više radnika radilo je na postavljanju eksploziva, kada se deo stene odvalio, a radnik Semir K. pao je u provaliju. Oglasila se prva… »

Vesti dana »