KCV

Porastao broj kovid pacijenata u novosadskim bolnicama

Moj Novi Sad pre 9 dana
U bolničkim ustanovama na teritoriji Grada Novog Sada trenutno se od korona virusa leči 390 osoba, dok je na respiratoru 35 obolelih. U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se nalazi 300 pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od Kovida-19… »

Od petka izmenjen režim saobraćaja u kompleksu KCV

NoviSad.com pre 9 dana
Novi Sad - Režima saobraćaja u kompleksu KCV biće izmenjen od petka zbog izvođenja radova na lamelama B i C urgentno dijagnostičkog centra Kliničkog centra Vojvodine. Shodno rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada, biće… »

Radovi od petka menjaju režim saobraćaja unutar kompleksa KCV-a

Radio 021 pre 10 dana
Režim saobraćaja unutar kompleksa Kliničkog centra Vojvodine biće izmenjen od petka, 9. aprila zbog radova na lamelama B i C Urgentnog centra. Izmenjeni režim saobraćaja biće regulisan odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, te je neophodno da… »

Izmena režima saobraćaja u kompleksu Kliničkog centra Vojvodine

RTV pre 10 dana
NOVI SAD - Zbog izvođenja radova na lamelama B i C urgentno dijagnostičkog centra Kliničkog centra Vojvodine, shodno rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada, biće izmenjen režim saobraćaja na saobraćajnicama unutar… »

U KCV-u desetoro kovid pacijenata manje nego juče

Moj Novi Sad pre 10 dana
U bolnicama na teritoriji Grada Novog Sada trenutno se od korona virusa leče 384 osobe, dok je na respiratoru 33 obolelih. U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se nalazi 295 pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od Kovida-19, što je za 10… »

Dva pešaka i biciklistkinja povređeni u udesima u Novom Sadu

Radio 021 pre 10 dana
Dva pešaka i jedan biciklista povređeni su juče u udesima u Novom Sadu u manje od sat vremena. Prvo je u 12.15h oboren pešak (19) na uglu Vojvode Šupljikca i Kralja Petra. Kako za 021 kaže portparol Zavoda za hitnu pomoć dr Zoran Krulj, mladić je… »

KC Vojvodine kaučeve hteo da provuče kao hitnu nabavku

Nova pre 10 dana
“Zaglavljen” u aferi oko nelegalne nabavke garnitura za sedenje, fotelja, čajnih kuhinja, televizora … za potrebe Klinike za interne bolesti, Klinički centar Vojvodine pokušao je retroaktivno da pokrene postupak javne nabavke nemedicinskog… »

U KCV-u ponovo povećan broj kovid pacijenata

Moj Novi Sad pre 11 dana
U bolnicama na teritoriji Grada Novog Sada trenutno se od korona virusa leče 394 osobe, dok je na respiratoru 38 obolelih. U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se nalazi 305 pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od Kovida-19, što je za 15… »

Devetoro povređenih u udesima na Limanu, u Petrovaradinu, Veterniku...

Radio 021 pre 11 dana
U protekla 24 časa u Novom Sadu i okolini dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno devetoro ljudi. U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 8h na Bulevaru oslobođenja, oborena je 58-ogodišnja pešakinja. Ona je zbrinuta i… »

Radule Bošković: Možda dolazi renesansa

Novi magazin pre 11 dana
UMETNOST PLAKATA U ovom vremenu mentalne i fizičke hibernacije, kada i sofisficirani uređaji poput radara nisu u mogućnosti da zabeleže sve ono što čini suštinu našeg duhovnog bitisanja, ipak se dogodilo; za mene dugo pripremana i više puta… »

Vesti dana »