KCV

Prvi pacijenti u Srbiji primili novi lek protiv korone! Dr Stokić otkrila kako izgleda terapija, koliko dugo traje i ko može…

Blic pre 22 dana
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a Edita Stokić. -… »

Prvi pacijenti u Srbiji primili novi lek protiv korone!

RTV Novi Pazar pre 22 dana
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a Edita Stokić. Na… »

Prvi pacijenti u Srbiji primili novi lek protiv koronavirusa

Nova pre 22 dana
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine primili su novi lek protiv kovid-19, Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je direktorka KCV-a Edita Stokić. “Na taj način… »

U KC Vojvodine pacijenti primili lek protiv kovid-19

RTV pre 22 dana
NOVI SAD - Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kliničku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a… »

U KC Vojvodine pacijenti primili lek protiv kovid-19

Dnevnik pre 22 dana
NOVI SAD: Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a Edita… »

Prvi pacijenti u Srbiji primili lek protiv korona virusa! Dr Stokić: Trajanje terapije je oko sat vremena, posle se vraćaju…

Kurir pre 22 dana
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je direktorka KCV-a Edita Stokić. - Na taj… »

U KC Vojvodine pacijenti primili lek protiv koronavirusa

Nova pre 22 dana
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv koronavirusa Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kliničku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a Edita… »

Prvi pacijenti primili lek protiv korona virusa: Dr Stokić objasnio ceo proces terapije i uzimanja leka

Srbija danas pre 22 dana
Pacijenti koji su primili terapiju kažu da su sigurni u lek i očekuju sve najbolje. Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti… »

U Betaniji rođene 23 bebe, među njima dva para blizanaca

Radio 021 pre 22 dana
Proteklog dana su u Betaniji na svet došle 23 bebe. Bio je 21 porođaj, a rođeno je 13 devojčica i 10 dečaka, navode u Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCV. Među njima su dva para blizanaca - sve četiri devojčice. Autor: 021.rs… »

Zabrinjavajuća situacija u kcv i Sremskoj Kamenici: Povećava se broj pacijenata na respiratorima, 403 hospitalizovana

Kurir pre 23 dana
U Novom Sadu i Sremskoj Kamenici i dalje je u porastu veliki broj hospitalizovanih kovid pacijenata, pa ih je danas 403 pacijenata, na respiratorima je taj broj povećan za 6, pa je sada 34 teško obolelih pacijenata. U Kliničkоm cеntru Vојvоdinе… »

Vesti dana »