KCV

Veliki porast broja novozaraženih u Novom Sadu: Veliki pritisak na kcv i Institut za plućne bolesti, 28 obolelih na…

Kurir pre 24 dana
U Novom Sadu i Sremskoj Kamenici i dalje je u porastu veliki broj hospitalizovanih kovid pacijenata, pa ih je danas 401 pacijenata, a na respiratorima je 28 obolelih pacijenata. U Kliničkоm cеntru Vојvоdinе trenutno je hospitalizovano 307… »

U novosadskim bolnicama 405 obolelih od korone

Dnevnik pre 26 dana
U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se od kovid-19 leči 310 pacijenata, a na mehaničkoj ventilaciji je njih 27. U ovoj ustanovi morali su još klinika da uvedu u kovid-sistem, kao i da još jedinica intenzivne nege uvedu u ovaj sistem. Od subote se u… »

Sve više kovid pacijenata, KCV otvorio još jednu jedinicu intenzivnog lečenja

NoviSad.com pre 25 dana
Novi Sad - Direktorka Kliničkog centra Vovodine Edita Stokić rekla je danas da je u toj ustanovi u toku noći vanredno otvorena još jedna jedinica intenzivne terapije i da je na mehaničkoj ventilaciji pluća sada 27 pacijenata. Prema njenim rečima, u… »

Teška noć u Kliničkom centru Vojvodine

Danas pre 25 dana
Pored velikog broja ambulantno pregledanih pacijenata na Klinici za infektivne bolesti, prethodnu noć u Kliničkom centru obeležio je veliki broj primljenih pacijenata na bolničko lečenje sa covid 19 potvrđenom virusnom infekcijom. Trenutno se u KCV… »

U KCV otvorena još jedna jedinica intenzivnog lečenja

B92 pre 26 dana
Direktorka Kliničkog centra Vovodine (KCV) Edita Stokić rekla je danas da je u toj ustanovi u toku noći vanredno otvorena još jedna jedinica intenzivne terapije i da je na mehaničkoj ventilaciji pluća sada 27 pacijenata. Prema njenim rečima, u KCV… »

Sve više na bolničkom lečenju u Kliničkom centru Vojvodine, otvorena još jedna jedinica intenzivnog lečenja

RTV pre 26 dana
NOVI SAD - Direktorka Kliničkog centra Vovodine (KCV) Edita Stokić rekla je danas da je u toj ustanovi u toku noći vanredno otvorena još jedna jedinica intenzivne terapije i da je na mehaničkoj ventilaciji pluća sada 27 pacijenata. Prema njenim… »

KCV: Povećan broj kovid pacijenata, vanredno otvorena još jedna jedinica intenzivnog lečenja

Moj Novi Sad pre 26 dana
Direktorka Kliničkog centra Vovodine (KCV) Edita Stokić rekla je danas da je u toj ustanovi u toku noći vanredno otvorena još jedna jedinica intenzivne terapije i da je na mehaničkoj ventilaciji pluća sada 27 pacijenata. Prema njenim rečima, u KCV… »

Sve više kovid pacijenata u Novom Sadu, KCV morao da otvori još jednu jedinicu intenzivne nege

Radio 021 pre 26 dana
Broj kovid pacijenata na lečenju u Novom Sadu i dalje raste. Ukupno ih je 405, dok ih je juče bilo osmoro manje. Na respiratorima su 33 obolela, troje manje nego juče. Gledano pojedinačno po zdravstvenim ustanovama, u Kliničkom centru Vojvodine na… »

Raste broj hospitalizovanih u kcv i Sremskoj Kamenici: 33 pacijenta na respiratorima

Kurir pre 26 dana
U Novom Sadu i Sremskoj Kamenici i dalje je u porastu broj hospitalizovanih kovid pacijenata, pa ih je danas 405 pacijenata, a na respiratorima je 33 obolelih pacijenata. U Kliničkоm cеntru Vојvоdinе sе dalje povećava broj hospitalizovanih… »

Zabrinjavajući rast hospitalizovanih u kcv i Sremskoj Kamenici: Na respiratorima čak 36 pacijenata

Kurir pre 27 dana
U Novom Sadu i Sremskoj Kamenici i dalje je u porastu broj hospitalizovanih kovid pacijenata, pa ih je danas 397 pacijenata, a na respiratorima je 36 obolelih pacijenata. U Kliničkоm cеntru Vојvоdinе sе dalje povećava broj hospitalizovanih… »

Vesti dana »