KCV

U KCV-u povećan, a na Institutu u Kamenici smanjen broj pacijenata na lečenju od kovida

Moj Novi Sad pre 1 dan
U bolnicama na teritoriji Grada Novog Sada trenutno se od korona virusa leče 352 osobe, dok se na respiratoru nalazi 29 pacijenata, jedan manje nego prethodnog dana. U Kliničkom centru Vojvodine od infekcije Kovid-19 leči se 268 osoba, osmoro više… »

U Kliničkom centru Vojvodine 260 kovid pacijenata

RTV pre 2 dana
NOVI SAD - Direktor KCV Edita Stokić rekla jeda je u Kliničkom centru Vojvodine trenutno hospitalizovano 260 pacijenata, što je trend održavanja u poslednjih nekoliko dana. Prema njenim rečima, na mehaničkoj ventilaciji je 23 pacijenta, ali šest… »

Infektolog Dajana Lendak za 021: Korona ne nastaje zbog vakcine, već su vakcinisani prebrzo skinuli maske

Radio 021 pre 2 dana
Mladi ljudi, rođeni sedamdesetih, pa čak i devedesetih, hospitalizovani su i na kiseoničkoj potpori nakon infekcije kovidom u Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine. Upravo ta činjenica je dokaz da mladost ne znači i blaži oblik… »

Landak: Korona ne nastaje zbog vakcine, već su vakcinisani prebrzo skinuli maske

Telegraf pre 2 dana
- Od svih infektivnih bolesti koje izazivaju zgrušavanje krvi, kovid infekcija je najčešći uzrok - rekla je infektolog dr Dajana Lendak sa Klinike za infektivne bolesti KCV. Mladi ljudi, rođeni sedamdesetih, pa čak i devedesetih, hospitalizovani su… »

U Kliničkom centru Vojvodine 270 kovid pacijenata

RTV pre 3 dana
NOVI SAD - U Kliničkom centru Vojvodine je trenutno 270 kovid pacijenata, od toga 25 sa teškom kliničkom slikom koji zahtevaju mehaničku ventilaciju, saznaje RTV. "Situacija sa korona virusom jeste malo bolja ali i dalje ne sme biti opuštanja jer ima… »

U KCV Urađene dve transplantacije koštane srži

Dnevnik pre 5 dana
Transplantacije matičnih krvotvornih ćelija u Kliničkom centru Vojvodine nastavljene su u nešto manjem obimu i u vreme epidemije kovid-19. Tako su u prethodne tri nedelje na Klinici za hematologiju KCV, sprovedene dve uspešne autologne… »

Kako je KC Vojvodine otkupio svoj nameštaj za 29 miliona

Nova pre 6 dana
Nakon višestrukih pokušaja da legalizuju nezakonitu nabavku pet ugaonih garnitura, 49 televizora, fotelji na razvlačenje, 20 kafe aparata… i ostalog nemedicinskog nameštaja koji se krajem 2020. naprasno “stvorio” u renoviranoj klinici, KC… »

U KCV-u 275 pacijenata sa korona virusom, 26 na respiratoru

RTV pre 7 dana
NOVI SAD - Prema jutrošnjim podacima u KCV-u 275 bolesnika su hospitalizovana sa Kovid 19 infekcijom, a njih 26 je na mehaničkoj ventilacionoj potpori. Hospitalizovani su bolesnici koji imaju srednje tešku i tešku kliničku sliku. Prof.dr Ivana… »

U novosadskim bolnicama na lečenju od kovida 369 pacijenata

N1 Info pre 9 dana
U novosadskim bolnicama na lečenju od kovida 19 je 369 pacijenata i taj broj se nije menjao u protekla 24 časa. Na respiratore su zbog teškog zdravstvenog stanja priključena 32 pacijenta, što je za dva više nego juče. Iz Kliničkog centra Vojvodine… »

U KCV-u povećan broj kovid pacijenata na respiratorima

Moj Novi Sad pre 9 dana
U bolnicama na teritoriji Grada Novog Sada trenutno se od korona virusa leči 369 osoba, dok se na respiratoru nalaze 32 pacijenta. U Kliničkom centru Vojvodine od Kovida-19 leči se 280 hospitalizovanih, isto kao i juče, a na mehaničkoj ventilaciji su… »

Vesti dana »

Novi Pazar: Bez preminulih od korone

B92 pre 1 satjoš 22 povezane

U Srbiji još 2,384 osobe inficirane korona virusom

Glas Zapadne Srbije pre 26 minutajoš 16 povezanih

"Mi i Albanci bićemo najbrojniji"

B92 pre 2 satajoš 28 povezanih

Dečak se utopio u jezeru kod Sremske Mitrovice

N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih