KCV

VIDEO: Kamion izgoreo na autoputu ka Novom Sadu, blokiran saobraćaj, vozači povređeni

Radio 021 pre 4 dana
Dva kamiona su se sudarila i sletela sa autoputa kod Beške danas posle 15 časova, u smeru ka Novom Sadu, na dva kilometra od Kovilja, saznaje 021.rs. Prema nezvaničnim informacijama, izgoreo je jedan kamion koji je prevozio pivo. Dvojica vozača su tom… »

Poznato stanje povređenih u toku je dijagnostika učesnika u teškom sudaru šlepera na auto-putu Beograd-Novi Sad

Alo pre 3 dana
Posle sudara dva šlepera na auto-putu Novi Sad - Beograd kod Kovilja, u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine primljena su dvojica povređenih. Kako navode u PR službi ove zdravstvene ustanove, pacijent Ć.I. (40) i D.S. (42)… »

Kamion izgoreo na autoputu ka Novom Sadu, blokiran saobraćaj, vozači povređeni

N1 Info pre 3 dana
Dva kamiona su se sudarila i sletela sa autoputa kod Beške posle 15 časova, u smeru ka Novom Sadu, na dva kilometra od Kovilja, saznaje 021.rs. Prema nezvaničnim informacijama, izgoreo je jedan kamion koji je prevozio pivo. Dvojica vozača su tom… »

Dva šlepera se sudarila na autoputu ka Novom Sadu, vozači povređeni

Moj Novi Sad pre 3 dana
Dva kamiona su se sudarila i sletela sa autoputa kod Beške danas posle 15 časova, u smeru ka Novom Sadu, na dva kilometra od Kovilja. Prema nezvaničnim informacijama, izgoreo je jedan kamion koji je prevozio pivo, saznaje 021.rs. Dvojica vozača su tom… »

Devojku pokosio automobil u Novom Sadu, prevezena na reanimaciju u teškom stanju

Luftika pre 3 dana
Sinoć (22. novembar) nešto pre 22 časa u Futoškoj ulici ispred broja 6 u Novom Sadu, došlo je do obaranja pešaka. U ovoj nezgodi povređena je devojka stara 23 godine, kada je na nju naleteo automobil marke Opel. Kako saznajemo od doktora Zorana… »

Eipolog nesreća u Novom Sadu Devojku pokosio automobil, lekari se bore za njen život više od 11 sati!

Alo pre 3 dana
Devojka (23), koja je povređena sinoć oko 22 sata u ssaobraćajnoj nesreći u Futoškoj ulici u Novom Sadu, kada je na nju naleteo "opel", u teškom je stanju i lekari se i dalje bore za njen život. Kako saznajemo od doktora Zorana Krulja, portparola… »

Pešak oboren u Novom Sadu u teškom stanju: Devojka prevezena na odeljenje reanimacije

Telegraf pre 3 dana
Nezgoda se dogodila sinoć, nešto pre 22 časa. Sinoć nešto pre 22 časa u Futoškoj ulici ispred broja 6 u Novom Sadu, došlo je do obaranja pešaka. U ovoj nezgodi povređena je devojka stara 23 godine, kada je na nju naleteo automobil marke Opel… »

Oborena žena na pešačkom prelazu u novom sadu Povređena 67-godišnjakinja zadobila višestruke povrede

Alo pre 5 dana
Ekipa hitne pomoći je povređenu prevezla na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. Nesreća se dogodila na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Bulevara vojvode Stepe. Kako je za rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadskog… »

KCV traži firmu za popravke na kovid bolnici na Mišeluku

NoviSad.com pre 5 dana
Novi Sad - Klinički centar Vojvodine traži firmu za popravke i „tekuće održavanje“ kovid bolnice na Mišeluku. Podsetimo, ova bolnica je otvorena 2. septembra 2021. godine. U izgradnju i opremanje uloženo je više od osam milijardi dinara. Kako… »

Milan Orlić u petak o Milošu Crnjanskom u KCV „Miloš Crnjanski“

Dnevnik pre 5 dana
Kulturni centar Vojvodine „Miloš Crnjanski” u petak, 25. novembra 2022. u 19 časova organizuje šestu tribinu iz ciklusa „Dnevnik o Crnjanskom” na kojoj će učestvovati dr Milan Orlić i dr Nastasja Pisarev, urednica i moderatorka programa… »

Vesti dana »