Kikinda

Otvoren prvi Poljoprivredni sajam u Kikindi

RTV 13.09.2019
KIKINDA - U Kikindi je otvoren prvi Poljoprivredni sajam koji je okupio više od 170 izlagača iz zemlje i inostranstva. U okviru manifestacije izložen je veliki broj mehanizacije, kao i životinja, a sajam je svečano otvorio ministar poljoprivrede… »

Kikindu ujedinila pomoć sugrađanki: S petoro dece pod vedrim nebom

Večernje novosti 13.09.2019
Samohrana majka, Karolina Kosarenko, iz Kikinde, bez trajnog rešenja za porodicu. KIKINDA se poslednjih nedelja ujedinjuje u nameri da pomogne sugrađanki Karolini Kosarenko (34), samohranoj majci petoro maloletne dece. Oni već 11 godina žive u… »

Zajedničko ulaganje Kikinde i Pokrajine: Iz novih bunara 70 litara u sekundi

Dnevnik 13.09.2019
KIKINDA: Realizuju se ulaganja značajna kao preduslov za izgradnju fabrike vode u Kikindi, jedan od najznačajnijih projekata za grad. Zajedničkim sredstvima lokalne samouprave Kikinde i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i… »

Dva nova bunara na prostoru Šumice u Kikindi

RTV 12.09.2019
KIKINDA - Na prostoru Šumice u Kikindi završena je izgradnja jednog, a započeta i izrada drugog bunara za vodosnabdevanje u gradu, u okviru projekta "Fabrika vode". Vrednost radova iznosi više od 25 miliona dinara, a sredstva su izdvojili Grad Kikinda… »

Bolji posao - više novca: Da vidimo šta danas ima da se radi...

Kamatica 12.09.2019
Kompanija: Telekom Srbija a.d. Pozicija: Agent terenske prodaje Uslovi: Spremnost za rad na terenu, dobre komunikacione i prezentacione veštine Lokacija: Beograd, Vršac, Bor, Čačak, Ivanjica, Gornji Milanovac, Jagodina, Kikinda, Kragujevac… »

Kikindsko Dečije pozorište "Lane" slavi jubilej

RTV 11.09.2019
KIKINDA - Kikindsko Dečije pozorište "Lane", ove godine proslavlja 10 godina postojanja. Iza njih su 42 premijere, mnoštvo gostovanja i druženja sa decom, a pre nekoliko godina osnovali su i Školu glume, za decu glumce. Želja im je da u narednom… »

Projekat "Približimo školu roditeljima" u Kikindi

RTV 10.09.2019
KIKINDA - Roditelji učenika kikindske Osnovne škole "Jovan Popović" moći će da pohađaju besplatne kurseve engleskog, nemačkog i mađarskog jezika, a imaju mogućnost korišćenja besplatnih termina rezervisanih za rekreaciju. U novoj školskoj… »

Imovina kikindske Prime ponuđena za 220 miliona dinara

RTV 09.09.2019
KIKINDA - Nepokretna i pokretna imovina kikindskog "Prima produkta" u stečaju ponuđena je po početnoj ceni od 220,5 miliona dinara, navodi se današnjoj objavi stečajnog upravnika. Firma čija je delatnost konzerviranje i prerada voća i povrcća… »

Održan 13. Mamut fest u Kikindi: Zabava za Kikin rođendan

Dnevnik 09.09.2019
KIKINDA: Na zabavan i edukativan način manifestacijom “Mamut fest”, Kikinđani su 13. put, promovisali jedinstveno prirodno i kulturno nasleđe - 500.000 godina star skelet mamutice Kike. Profilisana kao dvodnevna dečja manifestacija na kojoj se… »

Škola u Novim Kozarcima nabavila novi kotao za grejanje

RTV 09.09.2019
KIKINDA - Za nešto više od mesec dana počinje grejna sezona, a za nju se, pored građana, pripremaju i ustanove. Tako je osnovna škola u Novim Kozarcima nadomak Kikinde, nakon višegodišnjeg problema sa snabdevanjem toplotne energije, nabavila novi… »

Vesti dana »