Kikinda

Tehničar iz bolnice u Kikindi spasao život Amerikanki

RTV 16.09.2019
KIKINDA - Medicinski tehničar bolnice u Kikindi Savica Popov učinio je herojski čin kada je spasao život jednoj Amerikanki na letu avionom od Rima do Atlante. Kako piše "Blic", on je 45 minuta reanimirao ženu, sve dok avion nije sleteo na aerodrom u… »

"Olimpijski trening" na Gradskom trgu u Kikindi

RTV 16.09.2019
KIKINDA - U Kikindi je održan "Olimpijski trening sa Vojvođanskom bankom", manifestacija koja promoviše olimpijske vrednosti kod dece osnovnoškolskog uzrasta. Učenici, sa kojima su radili treneri sa višegodišnjim iskustvom, učestvovali su na… »

Sjajan gest: Nagrade za najuspešnije u Kikindi!

Kurir 16.09.2019
Vojvođanska banka nagradila je najuspešniju školu, OŠ „Vuk Karadžić“ sportskom opremom i rekvizitima u vrednosti od 120.000 dinara. Kikinda, 16.09.2019. – Drugi „OLIMPIJSKI TRENING sa Vojvođanskom bankom“ održan je na Trgu srpskih… »

Najnoviji oglasi za posao u inostranstvu i Srbiji

N1 Info 16.09.2019
Pogledajte najnovije oglase za posao u zemlji i inostranstvu po izboru portala Lako do posla. Kompaniji Winkhaus Austria Potreban: Sales representative Lokacija: Inostranstvo, cela Srbija Uslovi: Odgovarajuće radno iskustvo, znanje rada na računaru… »

Srbin - medicinski tehničar spasao život Amerikanki na letu Rim-atlanta: Naša bolnica ga poslala na letovanje, a Delta…

Kurir 15.09.2019
ČANJ/KIKINDA - Savicu Popova (25) iz Novog Miloševa, medicinskog tehničara Opšte bolnice u Kikindi, njegove kolege poslale su na zaslužen odmor u Čanj. Desetodnevno letovanje poklon je Sindikata bolnice za njegov herojski čin. Kao što je Kurir… »

Superliga Srbije: Kikinda savladala Partizan

Dnevnik 15.09.2019
U pravoj brazilskoj atmosferi, prepunim gledalaca domaćin je uspeo da na premijeri pred svojim navijačima savlada ekipu beogradskog Partizana rezultatom 23:20 i tako mu se revanšira na prošlogodiši poraz pred svojim navijačima. Zasluga za ovu pobedu… »

25. Revija paradnih konja u Kikindi

RTV 14.09.2019
KIKINDA - Više od 60 zaprega učesvovalo je na 25. Reviji paradnih konja u Kikindi. Kako učesnici ističu, ovo zanimanje, koje je mnogo više od hobija, deo je duge porodične tradicije. Uz konstantan rad, zahteva i mnogo odricanja, što pravim… »

Kikinda: Iz bunara biće više čiste vode

Večernje novosti 14.09.2019
U Kikindi se ubrzano grade prateći objekti za potrebe buduće fabrike vode. Novi izvori na lokaciji kod Kvantaške pijace. Vrednost radova 25 miliona dinara. U KIKINDI se ubrzano radi na izgradnji objekata za potrebe buduće fabrike vode. Zajedničkim… »

U Kikindi otvoren prvi Sajam poljoprivrede

Dnevnik 13.09.2019
KIKINDA: Kikindski Sajam poljoprivrede svečano je otvorio ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji je čestitao na organizaciji ove agrarne manifestacije i izrazio nadu da će sajam postati prepoznatljivo obeležje Severnog Banata. Nedimović je… »

Seminar o unapređenju sistema socijalne zaštite u Kikindi

RTV 13.09.2019
KIKINDA - Kikinda i Severnobanatski okrug bili su domaćini treće u nizu regionalnih radionica koje treba da doprinesu unapređenje sistema socijalne zaštite, višem kvalaitetu socijalnih usluga na lokalnom nivou. Seminar, kojem su prisustvovali… »

Vesti dana »