Kikinda

Kikindski osnovci učili o pravilima i merama bezbednosti u saobraćaju

RTV pre 31 dan
KIKINDA - Evropska nedelja mobilnosti danas je obeležena u Kikindi, sa najmlađim učesnicima u saobraćaju. Organizovana je i podela rančića sa sloganom ovogodišnje manifestacije "Pešačite sa nama", a kroz kratku šetnju, deca su učila o… »

Danas u Kikindi počinju 34. „Dani ludaje”

Dnevnik pre 31 dan
KIKINDA: Za 34. „Dane ludaje” koji počinju danas i potrajaće do nedelje, Kikinđani očekuju brojne goste iz naše zemlje i inostranstva, ali je činjenica da ubedljivo najveći broj gostiju dolazi iz susedne Rumunije. To je nagovešteno i na… »

Počinju 34. "Dani ludaje": Kikinda u narandžastom

Večernje novosti pre 31 dan
To je najveća i najznačanija turistička manifestacija u ovom gradu. Dolazi veliki broj gostiju iz susedne Mađarske, zatim Slovenije i Bosne i Hercegovine, a najviše iz Rumunije. Bundeve, tikve ili ludaje, kako kažu u Banatu, u narandžasto će… »

Dvojica radnika povređena u eksploziji gasa u Novim Kozarcima

Dnevnik 18.09.2019
KIKINDA: U eksploziji gasa u Novim Kozarcima kod Kikinde dvojica radnika su povređeni. Radnik „Srbijagasa“ Slavko T. (48) iz Mokrina zadobio je opekotine prvog i drugog stepena u predelu lica, ruku i nogu i on je hitno iz Opšte bolnice transportovan… »

Plastične kese uskoro prošlost u Kikindi

RTV 18.09.2019
KIKINDA - Pokrajinska vlada donela je preporuku upućenu lokalnim samoupravama na teritoriji Vojvodine, da u svojim planovima i programima zaštite životne sredine utvrde mere koje će omogućiti zabranu upotrebe plastičnih kesa do kraja 2020. godine. U… »

Dva radnika "Srbijagasa" povređena u eksploziji u Novim Kozarcima

RTV 18.09.2019
KIKINDA - Radnik "Srbijagasa" S.T. (48) iz Mokrina i A.M. (25) iz Kikinde, radnik firme "Revnost", povređeni su juče u eksploziji gasa u Novim Kozacima. Radnici su transportovani u Opštu bolnicu Kikinda. S.T. zadobio je opekotine prvog i drugog stepena… »

Tisa ima 14 meseci i vodi bitku za život: Potrebno je 210.000 evra da dobije svoju šansu da pobedi tumor

Kurir 18.09.2019
KIKINDA - Četrnaestomesečna Tisa Sredojev iz Kikinde boluje od atipičnog teratoidnog rabdoidnog tumora mozga četvrtog stepena. Ovo je veoma retko, istovremeno i agresivno oboljenje. U Srbiji je dosad ATRT kod dece dijagonostikovan samo pet puta, dok u… »

Dani ludaje od sutra u Kikindi

RTV 18.09.2019
KIKINDA - Kikinda će od sutra biti domaćin 34. Dana ludaje. Najveća i najstarija kikindska manifestacija trajaće četiri dana i obuhvatiće različite kulturno, zabavne, gastronomske i sportske sadržaje. Prvog dana manifestacije na Gradskom trgu u… »

Vojvođanska liga – Istok: Kikinđani ređaju pobede

Dnevnik 17.09.2019
​​​​​​​Kikinda - Proleter (BK) 4:0 (2:0). KIKINDA: Gradski stadion, gledalaca oko 200, sudija: Milosavljević (Kovin), strelci: Krdžalin u 19. i 63. Kresoja u 43. i 60. minutu. Žuti kartoni: Knežević, Krdžalin (Kikinda), Nastanović… »

Zdrav život na dva točka u Kikindi

Dnevnik 17.09.2019
KIKINDA: Rekreativnom biciklističkom turom od Kikinde do Ruskog Sela i nazad, po šesti put obeležena je Evropska nedelja mobilnosti. Pred bicikliste je postavljen najveći izazov, ali to nije uticalo na zainteresovanost sugrađana da se priključe… »

Vesti dana »