Kikinda

Nedostatak metalske struke u Kikindi

RTV pre 17 dana
KIKINDA - Jedan od načina da se vrlo loša situacija sa nedostatkom radne snage u domaćoj privredi poboljša jeste da se realno radno okruženje preko dualnog obrazovanja, doškolovanja ili prekvalifikacije, uveže sa privredom. Nedostatak radne snage u… »

Kružnim tokom u industrijsku zonu Kikinde

Dnevnik pre 17 dana
KIKINDA: Novi kružni tok gradi se na ulazu u Kikindu iz pravca Bašaida, a poslovi započeti 12. avgusta treba da budu završeni za mesec i po dana. Vrednost ove investicije je oko 50 miliona dinara, za šta je iz gradskog buyeta Kikinde izdvojeno 17… »

Nedimović sa poljoprivrednicima o zakupu parcela, subvencijama, gorivu...

RTV pre 18 dana
KIKINDA - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Branislav Nedimović, posetio je kikindska naselja Mokrin, Banatsko Veliko Selo i Rusko Selo. Poljoprivrednici sa severa Banata ponovo su ukazali ministru na probleme prilikom izdavanja državne… »

Štefanek otvorio Mali sajam sporta: Deco, krenite stopama šampiona

Večernje novosti pre 18 dana
Nije bitno kojim se sportom bavite, bitno je da uživate, trenirate i družite se, rekao je srpski olimpijac. Kikinda je bila domaćin drugog ovogodišnjeg Malog sajma sporta. Tako se nastavlja sa tradicionalnim organizovanjem manifestacije Sportskog… »

Ekološka radionica u Kikindi

RTV pre 18 dana
KIKINDA - Kikindska Osnovna škola "Đura Jakšić" bila je domaćin ekološke radionice, a glavni gosti bili su đaci. Ovo je samo jedan deo humanitarnog projekta "Građenje društvenih mostova", koji je finansiran od strane Ambasade SAD, a potekao je od… »

Kružni tok na ulazu u Kikindu gotov za 45 dana

Dnevnik pre 19 dana
KIKINDA: Izgradnja kružnog toka na ulazu u Kikindu, iz pravca Bašaida, u punom je zamahu, a neimari kažu da će preostale radove okončati za mesec i po. Da poslovi započeti 12. avgusta teku planiranom dinamikom, uverio se i Pavle Markov… »

Mali sajam sporta u Kikindi

RTV pre 19 dana
KIKINDA - Kikinda je danas bila domaćin Mali sajma sporta, koji je okupio oko 350-oro dece iz 30 sportskih klubova iz grada i okolnih sela. Manifestacija je održana sa ciljem da učenicima osnovnih škola približi kolektivne i individualne sportove i… »

Hit fotografije sa Malog sajma sporta: Davor Štefanek se oprobao u svim sportovima!

Kurir pre 19 dana
Kikinda je bila domaćin drugog ovogodišnjeg Malog sajma sporta u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a predsednik najmasovnije sportske organizacije na Balkanu Davor Štefanek pokazao da nije samo pobednik u rvanju. Olimpijski šampion iz Rija oprobao… »

"Cimos" traži stotinu radnika

Večernje novosti pre 19 dana
Kikindska livnica počinje serijsku proizvodnju delova za svetsku auto-industriju. Od turbo punjača, za osam godina više od 80 miliona evra. DO kraja godine "Livnica Kikinda - Automobilska industrija", koja je u vlasništvu slovenačkog "Cimosa"… »

Vojvođanska liga – istok: Peta pobeda Kikinđana

Dnevnik pre 19 dana
Kikinda - Borac (S) 4:1 (2:1). KIKINDA: Gradski stadion, gledalaca 150, sudija: Radulović (Elemir), strelci: D. Vukobrat u 9. i 48. Krdžalin u 25. Đukić u 52. za Kikindu, a Arsenijević u 32. minutu za Borac. Žuti kartoni: Malidžan, Marinković… »

Vesti dana »