Kikinda

Okrugli stolovi Ženske parlamentarne mreže Skupštine APV u sedam opština

RTV pre 12 dana
NOVI SAD - Poštujući vodeće principe rada a to su saradnja i podrška, Ženska parlamentarna mreža Skupštine AP Vojvodine će u cilju unapređenja položaja žena i njihovog ekonomskog osnaživanja, u saradnji sa ženskim odborničkim mrežama, u… »

U Kikindi obeležen 6. oktobar, Dan oslobođenja

Dnevnik pre 13 dana
KIKINDA: Predstavnici lokalne samouprave i SUBNOR-a Grada Kikinde, gosti iz Bele Crkve i Vršca, ali i drugih boračkih organizacija, su obeležili 75 godina od oslobođenja Kikinde u Drugom svetskom ratu. Jedan od najznačajnijih datuma u istoriji… »

Kikindska škola domaćin ekološke radionice

RTV pre 14 dana
KIKINDA - Kikindska Osnovna škola "Đura Jakšić" bila je domaćin ekološke radionice, a glavni gosti bili su đaci. To je samo deo humanitarnog projekta "Građenje društvenih mostova", koji je finansirala ambasada Sjedinjenih Američkih Država, a… »

Obeležena 75. godišnjica oslobođenja Kikinde

RTV pre 14 dana
KIKINDA - Na spomeniku u centru grada položeni su venci i prigodnim programom obeležena je 75. godišnjica od oslobođenja Kikinde u Drugom svetskom ratu. Vence su položili predstavnici SUBNOR-a, boračkih organizacija, političkih partija i Gradske… »

"Trka za srećnije detinjstvo“ u Kikindi

RTV pre 15 dana
KIKINDA - U Kikindi je ove godine održana 30. jubilarna "Trka za srećnije detinjstvo“ u organizaciji Crvenog krsta Kikinda kao bi se promovisali zdrav način života, humanost i sport, a na kojoj je učestvovalo više od 4.500 takmičara, koji su se… »

Kikinđani trčali za srećnije detinjstvo: Održana 30. manifestacija posvećena deci i humanosti (foto)

Kurir pre 15 dana
KIKINDA- Jubilarna 30. “Trka za srećnije detinjstvo”, najmasovnija sportsko-rekreativna manifestacija Crvenog krsta koja promoviše sport, zdrave stilove života i humanost održana je u Kikindi. Više od 4.500 malih i velikih trkača, u čak 27… »

Sportski centar "Jezero" u Kikindi obeležio jubilej

RTV pre 16 dana
KIKINDA - Pre 40 godina, tačnije, 6-оg oktobra 1979-te, zvanično je počeo sa radom sportski centar "Jezero". Razvoj sportskog kompleksa, doprineo je značajnom razvoju sporta i fizičke kulture na severu banata, a zahvaljujući sportskom turizmu… »

U toku izgradnja kružnog toka na ulazu u Kikindu

RTV pre 16 dana
KIKINDA - Na ulazu u Kikindu, iz pravca Zrenjanina, u toku je izgradnja kružnog toka. Ova deonica biće važna za saobraćajnu infrastruturu grada, jer će kružni tok spojiti ulaz u Kikindu i novu industrijsku zonu "Rasadnik", a kasnije su u planu i… »

Lanjske havarije neće se ponoviti obećavaju u kikindskoj Toplana

Dnevnik pre 16 dana
KIKINDA: Sve instalacije daljinskog grejanja Kikinde su pod pritiskom i u pripravnosti za start grejne sezone, koji je predviđen 15. oktobra, obavestilo je korisnike usluga JP „Toplana”. U slučaju da Republički metereološki zavod najavi da će u… »

Žene preduzetnice u Kikindi ohrabrene za sopstveni posao

Dnevnik pre 16 dana
KIKINDA: U Centru za stručno usavršavanje u Kikindi predstavljen je projekat „Mlade žene budući potencijal društva”, koji se realizuje uz podršku kabineta ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj. Cilj je da se podigne… »

Vesti dana »