Kikinda - vesti

NIS ulaže gotovo milion evra u zdravstvene institucije širom Srbije

Večernje novosti pre 10 sati
Kompanija NIS uložiće ove godine oko milion evra u zdrvstvene ustanove u 13 gradova i opština širom Srbije, a sredstva će biti uložena u okviru projekta "Zajednici zajedno"
KOMPANIJA NIS u okviru ovogodišnjeg programa “Zajednici zajedno“ ulaže gotovo milion evra (116,5 miliona dinara) u poboljšanje rada zdravstvenih ustanova u 13 gradova i opština širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak,... »

NIS: Milion evra u zdravstvo Srbije

Alo pre 8 sati
Alo: NIS: Milion evra u zdravstvo Srbije
Sporazume su potpisali Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a, Zlatibor Lončar, ministar zdravlja Republike Srbije, i predstavnici 13 opština i gradova u kojima se program sprovodi.
Kompanija NIS u okviru ovogodišnjeg programa “Zajednici zajedno“ ulaže gotovo milion evra (116,5 miliona dinara) u poboljšanje rada zdravstvenih ustanova u 13 gradova i opština širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak,... »

NIS ulaže u zdravstvo Srbije oko milion evra (video, foto)

Sputnik pre 12 sati
Memorandum o saradnji između kompanije NIS i Ministarstva zdravlja Republike Srbije, kao i sporazumi o saradnji NIS-a i 13 lokalnih samouprava u kojima kompanija posluje, potpisani su u Domu Narodne skupštine.
Sporazume su potpisali Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a, Zlatibor Lončar, ministar zdravlja Republike Srbije, i predstavnici 13 opština i gradova u kojima se program sprovodi, a to su Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak,... »

NIS ulaže gotovo milion evra u zdravstvene institucije širom Srbije

Nedeljnik pre 11 sati
Ovim povodom danas je u Domu Narodne skupštine Republike Srbije potpisan Memorandum o saradnji između kompanije NIS i Ministarstva zdravlja Republike Srbije, kao i sporazumi o saradnji NIS-a i 13 lokalnih samouprava u kojima kompanija posluje
Kompanija NIS u okviru ovogodišnjeg programa "Zajednici zajedno" ulaže gotovo milion evra (116,5 miliona dinara) u poboljšanje rada zdravstvenih ustanova u 13 gradova i opština širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak,... »

Život srednjoškolaca jednako zanimljiv na svim meridijanima

RTV pre 12 sati
RTV: Život srednjoškolaca jednako zanimljiv na svim meridijanima
KIKINDA - Putovanja i upoznavanja različitih kultura od velikog su značaja za izgradnju svake mlade ličnosti. Ovo znaju mladi ljudi iz Italije, Turske i sa Tajlanda, koji su tokom ove nedelje gosti kikindske Gimnazije „Dušan Vasiljev". Iako se, kako kažu, naše kulture veoma razlikuju, život srednjoškolaca jednako je zanimljiv na svim meridijanima.
Nonpanon Suthipo sa Tajlanda ima 16 godina i u Srbiju je prvi put došla pre pola godine. Nakon Zaječara i Boljevca, u kojima pohađa školu i trenutno živi, sada je u prilici i da upozna Banat, tačnije Kikindu. Za nedelju dana, sa... »

Kikindskim privrednicima predstavljeni programi Fonda za razvoj

RTV pre 14 sati
RTV: Kikindskim privrednicima predstavljeni programi Fonda za razvoj
KIKINDA - Kikindskim privrednicima predstavljeni su programi Fonda za razvoj i Razvojne agencije Srbije koji još uvek nisu dovoljno iskorišćeni, a mogu da unaprede proizvodnju. Vlasnicima preduzeća najviše odgovaraju podsticajni programi sa udelom bespovratnih sredstava.
Kikinska privreda već duži period beleži porast u poslovanju, naročito se napredak vidi u sektoru malih i srednjih preduzeća. Jedan od načina da se privreda na severu Banata još više unapredi jesu podsticajna sredstva, pogotovo... »

KUP Područja Zrenjanina: Novobečejci i Zrenjaninci u finalu

Dnevnik pre 14 sati
Polufinalni meč između Novobečejskog Jedinstva i OFK Kikinde, odigran u Novom Miloševu završen je minimalnom, ali zasluženom pobedom domaćina od 1:0.
Strelac jedinog pogotka kojim su se Novobečejci našli u finalu Kupa područja Zrenjanina bio je Vranješ u 6. minutu. Inače, oba protivnika u ovom susretu nastupila su u dosta podmlađenom sastavu. A u drugoj polufinalnoj utakmici... »

Gorela strnjišta u okolini Kikinde

RTV pre 15 sati
RTV: Gorela strnjišta u okolini Kikinde
KIKINDA - Na obodnom naselju Strelište u Kikindi juče se dogodio požar u kom su gorele velike površine pod rastinjem, a jak vetar samo je otežavao posao vatrogascima koji su dejstvovali sa dva vozila.
U požaru koji se dogodio oko 13 sati nije bilo povređenih, a nije izgoreo nijedan objekat. Zapalila se trska i ostalo rastinje, a gust crni dim video se i u centru Kikinde. Iako je paljenje strnjišta zakonom zabranjeno,... »

Kikinda: Bolja komunikacija sa nagluvima i slabovidima

RTS pre 1 dan
RTS: Kikinda: Bolja komunikacija sa nagluvima i slabovidima
U kikindskom Uslužnom centru postavljen je sistem za lakšu komunikaciju sa osobama oštećenog sluha i vida i informator na Brajevom pismu. Na raspolaganju im je i prevodilac za znakovni jezik.
Statistika u svetu i kod nas pokazuje da trideset odsto stanovništva ima oštećen sluh i potrebu za upotrebom slušnog aparata. Ali, to nije uvek dovoljno. "Prvo, postavljen je indukcioni sistem .To je sistem koji ima antenu i... »

Iznenadni požar na periferiji Kikinde (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
Nesavesno paljenje trske na periferiji Kikinde, iza Železničkog groblja, uzrokovalo je veliki požar koji je izbio u četvrtak popodne, nešto pre 14 sati, sa obe strane puta Kikinda-Nakovo
Nesavesno paljenje trske na periferiji Kikinde, iza Železničkog groblja, uzrokovalo je veliki požar koji je izbio u četvrtak popodne, nešto pre 14 sati, sa obe strane puta Kikinda-Nakovo. Zbog vatre i gustrog dima, saobraćaj je... »

Protesti "Jedan od pet miliona" širom Srbije (foto)

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana

Sunčano i toplo, do 21 stepen

B92  pre 1 sat  još 2 povezane

Uhapšen državljanin Srbije koji je vozio ilegalne migrante

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Nikola (30) se obesio u potkrovlju kuće u Boleču

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.