Kikinda

Novi Kneževac: Uhapšena četiri mladića koji su na smrt pretukli maloletnika

Dnevnik pre 7 sati
KIKINDA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su M.D. (19), J.D. (18), kao i dvojicu maloletnika starih 16 i 15 godina, svi iz Novog Kneževca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u… »

Dani ludaje: Najteža bundeva 640 kilograma, najduža tikva 3,5 metra

RTV pre 1 dan
KIKINDA - Centralni dan 34. Dana ludaje u Kikindi obeležilo je obaranje dva rekorda. Najteža bundeva bila je teška blizu 640 kilograma, dok je najduža tikva duža od 3,5 metra. Uz to, najveću manifestaciju severnog Banata obeležile su različiti… »

Rukometaši Dubočice pobedili Crvenu Zvezdu u Beogradu!

Sportska strana juga pre 24 sata
Rukometaši Dubočice 54 pobedili su Crvenu Zvezdu u Beogradu i preuzeli lidersku poziciju na tabeli Arkus (Super A) lige. Leskovac će za dve godine dobiti novi Gradski stadion sa 8.244 sedišta koji će ispunjavati standardE UEFA za odigravanje… »

Ovo je najveća tikva na Danima ludaje u kikindi! Dušanova debeljuca nova rekorderka: Teška je skoro 640 kg, najduža bundeva…

Kurir pre 1 dan
KIKINDA- Obistinile su se najave da će na ovogodišnjim 34. “Danima ludaje”, turističkoj manifestaciji na kojoj se biraju najteže i najduže tikve, biti oboreni dosadašnji apsolutni rekordi. Na radost organizatora, publike i odgajivača to se… »

Osnovani okružni odbori "Korena" i Udruženja srpsko-rumunskog prijateljstva

RTV pre 1 dan
KIKINDA - U Kikindi su osnovani okružni odbori ''Korena'' i Udruženja srpsko-rumunskog prijateljstva, a sve u okviru ekonomskog i kulturnog povezivanja sa našim ljudima u inostranstvu. Kikinda, kao pogranično mesto, predstavlja pravi primer… »

POČELI DANI LUDAJE Gurmanluci i zabava u znaku bundeve

Dnevnik pre 2 dana
KIKINDA: Igrama spretnosti počeli su 34. „Dani ludaje”, a najviše uzbuđenja, gurmanluka, zabave i proglašenje najteže bundeve i najduže tikve biće u petak na gradskom trgu u 13 sati. Osnovci četiri gradske škole nadmetali su se u igrama… »

Dani ludaje u kikindi: Male Lale i Sose paradirale gradom

Kurir pre 2 dana
KIKINDA- Tradicionalni karneval mališana Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“, maskiranih u male Lale i Sose, ali i šetaju bundevice sa neizostavnim naradžastim detaljima, i ove godine je ubedljivo najlepši detalj 34. „Dana ludaje”… »

"Dani ludaje" u Kikindi: Subota centralni dan manifestacije

RTV pre 2 dana
KIKINDA - Na kikindskom Gradskom trgu već je prava praznična atmosfera, uz najlepši dekor plodova i boja jeseni. Kako i dolikuje, na manifestaciji "Dani ludaje" preovlađuje narandžasta boja banatskih banana. Naravno, ludaje su u centru svih zbivanja… »

Izgradnja atmosferske kanalizacije u Dositejevoj ulici u Kikindi

RTV pre 2 dana
KIKINDA - U Dositejevoj ulici u Kikindi u toku je izgradnja atmosferske kanalizacije. Radovi na deonici koja iznosi oko 250 metara iznose milion dinara i početna su faza kapitalnog projekta izgradnje kišne kanalizacije u širem centru grada. Stanovnici… »

Najava izložbe u Narodnom muzeju u Kragujevcu

iKragujevac pre 3 dana
Narodni muzej Vas poziva da posetite izložbu radova povodom Nedelje stvaralaca evropske baštine, nastalih na konkursu u organizaciji Ministarstva kulture i informisanja RS i Muzejskog društva Srbije. Ovo je prva godina da je Srbija učestvovala. Od pet… »

Vesti dana »