Koridor 10

Kurir TV uživo SRBIJA 2025 Vučić: Teške mere ali lekovite, 2025. prosečna plata 900 evra! Crtao i koridor Vožd…

Kurir 28.12.2019
Veće i penzije 430-440 evra. Primarni cilj da ljudi žive bolje i da mladi prestanu da odlaze iz zemlje. Radićemo i posebne programe za mlade bračne parove sa pola milijarde evra da bi se što pre osamostalili od roditelja, stekli krov nad glavom, što… »

Subotica sve privlačnija za strane investitore

Telegraf 28.12.2019
Nakon projekata realizovanih u 2019. strane kompanije sve se više odlučuju za sever Srbije Subotica. Tokom 2019. godine, u Subotici su realizovani brojni projekti započeti i pre 30 godina, te je tako ovaj grad postao jedan od lidera kada je reč o… »

Vučić na otvaranju obilaznice oko Subotice: Otvorili smo put o kojem su mnogi pričali

Večernje novosti 27.12.2019
Predsednik Vučić je na svečanosti povodom završetka izgradnje Ipsilon kraka, odnosno obilaznice oko Subotice rekao da nikada nije do kraja razumeo šta je Ipsilon krak, dok nije sa Ištvanom seo da razgovara o tome. SAN koji su Subotičani sanjali tri… »

Ipsilon krak pušten u saobraćaj

Subotica.com 27.12.2019
Svi koji od danas u Srbiju uđu na graničnom prelazu Kelebija, mogu kroz celu našu zemlju da prođu ne silazeći sa auto puta, a kamioni više neće morati da prolaze centrom Subotice. Vozači putničkih i teretnih vozila na tome mogu da zahvale… »

Vučić:Ipsilon krak za dodatno približavanje dva naroda

Studio B 27.12.2019
Otvorena obilaznica oko Subotice, poslednja deonica Ipsilon kraka Koridora 10, koji će povezati granični prelaz Kelebija sa autoputem Horgoš – Novi Sad i značajno rasteretiti saobraćaj kroz Suboticu. foto Tanjug Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Vučić danas sa regionalnom direktorom Svetske banke, potom obilazi radove Velika Plana - Smederevska Palanka

Blic 26.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa regionalnom direktorkom Svetske banke za Zapadni Balkan, Evropu i Centralnu Aziju, Lindom Van Gelder. Sastanak će biti održan u 8 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike… »

Vučić najavio: Ipsilon krak biće otvoren pre kraja godine, smanjiće se gužve na Horgošu

Kurir 25.12.2019
Ipsilon krak Koridora 10 od Subotice do graničnog prelaza Kelebija biće otvoren do kraja godine i smanjiće gužve na Horgošu tokom novogodišnjih praznika, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "U naredna tri dana, do Nove godine… »

Deonica duga 13,5 kilometara: Vučić sutra obilazi rekonstruisani put Velika Plana – Smederevska Palanka

Top press 25.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra rekonstruisani put Velika Plana – Smederevska Palanka. Obilazak je planiran za 11 časova, najavila je služba predsednika za saradnju s medijima. Ta saobraćajnica povezuje Smederevsku Palanku sa… »

Vučić iz Vrdnika saopštio: Građani su ovo dugo čekali! (foto)

Alo 25.12.2019
Naša ekipa nalazi se u Vrdniku. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je hotel "Fruške terme" u Vrdniku. Nakon obilaska hotela, predsednik se obratio javnosti: "Alo" ekskluzivno saznaje: Vučić premijer, Jorgovanka predsednik! 27.12.2019. 07:39… »

Deonica duga 13,5 kilometara: Vučić danas obilazi rekonstruisani put Velika Plana - Smederevska Palanka

Kurir 25.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će danas rekonstruisani put Velika Plana - Smederevska Palanka. Obilazak je planiran za 11 časova, najavila je služba predsednika za saradnju s medijima. Ta saobraćajnica povezuje Smederevsku Palanku sa… »

Vesti dana »