Koridor 10

Mihajlović: Najveći deo obnove autoputa od Beograda do Subotice završen

Danas 22.07.2020
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišli su radove na obnovi državnog puta od petlje Bačka Topola do petlje Sirig, koji bi trebalo da budu završeni do sredine… »

Asfaltiranje auto-puta između Bačke Topole i Siriga biće gotovo do 15. avgusta

RTV 22.07.2020
BAČKA TOPOLA - Radovi na deonici auto-puta između petlji Bačka Topola i Sirig biće završeni do 15. avgusta, najavila je resorna ministarka Zorana Mihajlović. Radovi se izvode na ukupnoj dužini od 35 kilometara. Putari su do sada završili deonicu… »

Rekonstruisan prelaz "Tranjane" na pruzi kod Aleksinca

Južne vesti 16.07.2020
Novi pragovi i tucanik postavljeni su na putnom prelazu "Tranjane" kod Aleksinca, saopštavaju iz preduzeća Infrastrukture železnice, a popravljen je i levi kolosek. Radovi su trajali jedan dan, a železnički saobraćaj odvijao se po desnom koloseku… »

Mihajlović: Moravski koridor biće završen za četiri godine

N1 Info 15.07.2020
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović predsedavala je prvim sastankom međuresorne Radne grupe za koordinaciju, praćenje i podršku realizacije projekta izgradnje Moravskog koridora, na kojem se razmatrala procedura… »

MIHAJLOVIĆ: Moravski koridor za četiri godine

Ekapija 15.07.2020
Naš cilj je da za dve godine Kruševac auto-putem bude povezan sa Koridorom 10, za manje od tri godine da Kraljevo i Čačak budu povezani auto-putem, a da kompletan projekat bude završen za četiri godine, izjavila je ministarka građevinarstva… »

Moravskim koridorom do Kruševca za dve godine

Dnevnik 15.07.2020
BEOGRAD: Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović predsedavala je danas prvim sastankom međuresorne Radne grupe za koordinaciju, praćenje i podršku realizacije projekta izgradnje Moravskog koridora od Pojata do Preljine… »

Mihajlović: Moravski koridor za četiri godine

Danas 15.07.2020
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović predsedavala je danas prvim sastankom međuresorne Radne grupe za koordinaciju, praćenje i podršku realizacije projekta izgradnje Moravskog koridora, na kojem se razmatrala… »

Mihajlović: Projekat izgradnje Moravskog koridora gotov za četiri godine

Novi magazin 15.07.2020
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović predsedavala je prvim sastankom međuresorne Radne grupe za koordinaciju, praćenje i podršku realizacije Projekta izgradnje Moravskog koridora, istakavši da bi on mogao… »

Dok je Budva prazna - sa ovih plaža teraju ljude

Blic 08.07.2020
Desetine španskih plaža juče su bile prinuđene da se zatvore, nakon što je veliki broj ljudi došao. Skoro 30 plaža moralo je da vrati posetioce u najprometnijim danima u nedelji, u odmaralištima uključujući Benalmadena, piše Dejli mejl. Plaže… »

AMSS: Očekuje se povećan broj vozila na putevima

B92 05.07.2020
Nestabilno vreme sa mogućim padavinama i danas će pratiti vozače i to uglavnom u južnim, istočnim i centralnim krajevima, saopštio je AMSS. Očekuje se i veći broj vozila na glavnim putevima, naplatnim rampama i graničnim prelazima… »

Vesti dana »