Koridor 10

Građevinska komora Srbije: Koridori 10 skupo će nas koštati

Jugmedia pre 19 dana
Nedavno otvorena deonica Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru već je pretrpela oštećenja u vidu pukotina na asfaltu, dok se na istočnom kraku Koridora ruši izgrađeni nasip zbog, kako kažu, sleganja tla. Goran Rodić iz Građevinske komore Srbije… »

Šest meseci za proširenje kolovoza ka Bezdanu

Dnevnik pre 19 dana
SOMBOR: 3. jula otpočelo izvođenje radova na pojačanom održavanju državnog puta između Sombora i Bezdana, odnosno na njegovom proširenju. Decenijsko stremljenje svih somborskih vlasti je bilo da prenamenom odavno postojećeg, isključivo… »

Voda i mulj odneli nasip na Koridoru 10

Politika pre 20 dana
Zbog sleganja tla i raskvašenosti donjih slojeva nasipa između Niša i Proseka deo auto-puta na istočnom kraku Koridora 10 moraće ponovo da se gradi o trošku investitora, „Koridora Srbije”. Tek izgrađeni nasip preko koga prolazi novi auto-put… »

Putarina kroz Srbiju košta 2.130 dinara

Večernje novosti pre 20 dana
"Putevi Srbije" od ponedeljka primenjuju nove, uvećane, cene korišćenja auto-puteva kroz našu državu. Naknada skuplja 12 odsto, pa je od Subotice do Beograda 630, do Niša još 900 i do Preševa još 600 dinara. VOŽNjA srpskim auto-putevima od… »

„Održavanje Koridora 10 skupo će nas koštati“

BizLife pre 20 dana
Foto: Koridori Srbije Nedavno otvorena deonica Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru već je pretrpela oštećenja u vidu pukotina na asfaltu, dok se na istočnom kraku Koridora ruši izgrađeni nasip zbog, kako kažu, sleganja tla. Goran Rodić iz… »

Rodić: Loše izvedeni radovi na Koridoru 10 skupo će nas koštati, biće još pukotina

Radio 021 pre 20 dana
Nedavno otvorena deonica Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru već je prtetrpela oštećenja u vidu pukotina na asfaltu, dok se na istočnom kraku Koridora ruši izgrađeni nasip zbog, kako kažu, sleganja tla. Goran Rodić iz Građevinske komore Srbije… »

Pucanje asfalta: "Pa, je l' važnije to, nego ceo put?!"

Mondo pre 21 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao komentar na pucanje asfalta na deonici autoputa kroz Grdeličku klisuru. Najavljuje da će se od 18. avgusta od Beograda do Čačka ići autoputem. Foto: Tanjug/Zoran Žestić Pucanje asfalta na tek otvorenom… »

Rodić: Održavanje Koridora 10 skupo će nas koštati zbog loše izvedenih radova

N1 Info pre 20 dana
Nedavno otvorena deonica Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru već je prtetrpela oštećenja u vidu pukotina na asfaltu, dok se na istočnom kraku Koridora ruši izgrađeni nasip zbog, kako kažu, sleganja tla. Goran Rodić iz Građevinske komore Srbije… »

Vučić helikopterom obišao Koridor 10, obećava otvaranje istočnog kraka za 2 meseca

Južne vesti pre 21 dan
Pre dolaska u Niš, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je policijskom helikopterom obišao istočni krak Koridora 10 koji se i dalje gradi. Vučić tvrdi da će ovaj deo puta biti otvoren za 2 meseca. Ponovna izgradnja već završenog asfalta i… »

Da li plaćamo NAJSKUPLJU putarinu u Evropi?

Jugmedia pre 20 dana
Putarina u Srbiji od danas je skuplja za 12 odsto, pa praktično jedan prolazak kroz Srbiju Koridorom 10, od Subotice do Preševa, košta skoro 2.000 dinara, dok za to vreme, u većini obližnjih zemalja, koje su članice Evropske unije, za manje od tog… »

Vesti dana »