Koridor 10

Užas kod Vladičinog Hana Motociklista udario u zid tunela, poginuo na licu mesta

Alo pre 28 dana
Saobraćaj na autoputu se otežano odvijao neko vreme dok je trajao uviđaj. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 16 časova u tunelu Manjale na autoputu Koridora 10 jedna osoba je izgubila život. Hitna pomoć iz Vladičinog Hana… »

Momirović: Dok Evropa ne razmišlja o investicijama, na Moravskom koridoru 3.600 radnika

BizLife pre 28 dana
“Za nešto više od godinu dana povezaćemo Kraljevo sa auto-putem ‘Miloš Veliki’, a do kraja godine Kruševac sa Koridorom 10. U periodu od tri godine u planu nam je da završimo Moravski koridor.” Ne odustajemo ni od jednog projekta i ne… »

U tunelu Manajle poginuo motociklista

OK radio pre 28 dana
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 16 časova u tunelu Manjale na autoputu Koridora 10 jedna osoba je izgubila život. Hitna pomoć iz Vladičinog Hana intervenisala je brzo, ali vozaču motocikla nije bilo spasa. Vozač motocikla iz… »

Tragedija kod Vladičinog Hana: Motociklista se zakucao u zid, preminuo na mestu

Nova pre 28 dana
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 16 časova u tunelu Manjale u opštini Vladičin Han na auto-putu Koridora 10 jedna osoba je izgubila život. Kako piše Telegraf, Hitna pomoć intervenisala je brzo, ali vozaču motocikla nije bilo… »

Zakucao se u zid tunela i poginuo na licu mesta: Teška nesreća kod Vladičinog Hana, saputnik nepovređen

Blic pre 28 dana
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 16 časova u tunelu Manjale u opštini Vladičin Han na auto-putu Koridora 10 jedna osoba je izgubila život. Hitna pomoć intervenisala je brzo, ali vozaču motocikla nije bilo spasa. Vozač… »

Teška nesreća kod vladičinog hana! Vozač motocikla poginuo na licu mesta, saputnik nepovređen - zakucao se u zid tunela

Mondo pre 28 dana
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 16 časova u tunelu Manjale u opštini Vladičin Han na auto-putu Koridora 10 jedna osoba je izgubila život. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 16 časova u tunelu Manjale u… »

Tragedija kod vladičinog hana: Motociklista se zakucao u zid tunela i poginuo!

Kurir pre 28 dana
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 16 sati u tunelu Manjale u opštini Vladičin Han na auto-putu Koridora 10 jedna osoba je izgubila život. Hitna pomoć intervenisala je brzo, ali vozaču motocikla nije bilo spasa. Vozač motocikla… »

Teška nesreća u Vladičinom Hanu: Motociklista se velikom brzinom "zakucao" u zid tunela, poginuo na licu mesta

Telegraf pre 28 dana
Sa nastradalim motociklistom iz Leskovca bio još jedan vozač. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 16 časova u tunelu Manjale u opštini Vladičin Han na auto-putu Koridora 10 jedna osoba je izgubila život. Hitna pomoć intervenisala… »

Teška saobraćajka kod vladičinog hana: Motociklista se zakucao u zid tunela, poginuo na licu mesta

Srbija danas pre 28 dana
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 16 časova u tunelu Manjale u opštini Vladičin Han na auto-putu Koridora 10 jedna osoba je izgubila život. Hitna pomoć intervenisala je brzo, ali vozaču motocikla nije bilo spasa. Vozač… »

Momirovic: Moravski koridor će biti završen za tri godine, biće prvi digitalni auto-put u Srbiji

Euronews pre 28 dana
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović danas je obišao radove na izgradnji Moravskog koridora, na deonici od Kraljeva do Čacka i tom prilikom istakao da je na tom gradilištu zaposleno više od 3.600 radnika i to u… »

Vesti dana »