Koridor 10

Počinje naplata putarina na Istočnom kraku Koridora 10

Pirotske vesti 15.01.2020
Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da od sutra od 19 sati počinju da rade naplatne stanice na južnom i istočnom kraku Koridora 10 čime će početi i naplata putarina, između ostalog i na petljama Pirot – Zapad i Pirot-Istok, kao i na… »

Počinje naplata putarina na južnom i istočnom kraku Koridora 10

Južne vesti 15.01.2020
Vozači koji sutra planiraju da prolaze istočnim krakom Koridora 10 ka Bugarskoj ili južnim, od Niša ka Prokuplju, trebalo bi da spreme i novac za putarinu, koja će se, kako kažu u Putevima Srbije, naplaćivati od 19 sati. Naplatne rampe Niš jug i… »

Mihajlović: Prva useljenja bezbednjaka u martu, još traju radovi na Koridoru 10

OK radio 13.01.2020
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da će u martu biti podeljeni prvi ključevi jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Vranju. Mihajlović je u intervjuu za… »

Ministarka najavljuje: Neću da odustanem od analize svakog dinara za izgradnju Koridora 10

Jugmedia 13.01.2020
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, izjavila je u intervjuu za beogradsku „Politiku“ da nema nameru da odustaje od provere svakog dinara koji je utrošen za izgradnju Koridora 10… »

Zorana Mihajlović: Biće proveren svaki dinar za izgradnju Koridora 10

Južne vesti 13.01.2020
Iako celokupni radovi na Koridoru 10 još nisu završeni, te se ne zna koliko će još novca za to biti potrebno, ministarka Zorana Mihajlović kaže da će svaki utrošen dinar biti proveren. Do sada je u izgradnju istočnog i južnog kraka potrošeno… »

Zbog Koridora 10 Han ima ubrzani razvoj

OK radio 12.01.2020
Vranje - Izgradnjom južnog kraka Koridora 10, najviše je napredovao Vladičin Han, ocenjuje Goran Mladenović, predsednik opštine. Direktna veza sa Nišom i Beogradom, ali i Skopljem i Solunom, omogućila je da ovo mesto postane domaćin brojnim… »

U Idlibu počelo novo primirje

Sputnik 11.01.2020
Novi prekid vatre stupio je na snagu u sirijskoj provinciji Idlib. Ministarstvo odbrane Turske saopštilo je 10. januara da su se Moskva i Ankara dogovorile da se u sirijskom Idlibu, počev od 12. januara u ponoć (po lokalnom vremenu), uvede primirje… »

Grad Beograd raspisao nabavku za analizu efikasnosti tramvajskog saobraćaja

N1 Info 10.01.2020
Grad Beograd raspisao je javnu nabavku za izradu tehničko tehnološke analize tramvajskog podsistema i predloga mera za povećanje efikasnosti i učešća u redovnoj raspodeli. U okviru projekta, između ostalog potrebno je uraditi analizu postojećeg… »

Kako je ova opština na jugu Srbije uspela da privuče najviše turista u Srbiji

Jugmedia 08.01.2020
Izgradnjom južnog kraka Koridora 10, najviše je profitirala jedna od najjužnijih srpskih opština, maleni grad blizu granice sa Makedonijom, Vladičin Han. Direktna veza sa Nišom i Beogradom, ali i gradovima van naših granica, poput Skoplja i Soluna… »

Tranzitna "žila kucavica" Srbije: Ovoj opštini je novi Koridor doveo najviše turista

Telegraf 07.01.2020
Vladičin Han je jedna od srpskih opšina koja se najbrže razvija. Izgradnjom južnog kraka Koridora 10, najviše je profitirala jedna od najjužnijih srpskih opština, maleni grad blizu granice sa Makedonijom, Vladičin Han. Direktna veza sa Nišom i… »

Vesti dana »