Koridor 10

Gori vozilo nasred autoputa Požar na automobilu izbio kod Ćuprije

Alo 01.07.2022
Na Koridoru 10 zapalilo se vozilo, saopštila je Policijska uprava Jagodine. Vatra je izbila oko 16,00 časova, kod Ćuprije, na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Nišu. Požar je izbio u toku vožnje, a vozilo gori u zaustavnoj traci. Gašenje je u toku… »

Vučić: Za manje od dve godine biće završen auto-put od Čačka do Kraljeva, grade se dve industrijske zone

Morava info 27.06.2022
ČAČAK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji deonice auto-puta Pojate-Preljina, odnosno Moravskog koridora. On je novinarima kazao da će to biti najsavremeniji auto-put u Srbiji i izrazio očekivanje da će deonica od… »

Vojvođani spremni za obeležavanje Svetskog dana Dunava

Blic 26.06.2022
Evropski dan Dunava, 29. jun, biće obeležen i ove godine akcijom "Sedam dana aktivizma". Dunav je najduža reka u Evropi nakon Volge, teče kroz 10 zemalja i predstavlja jednu od najznačajnijih transportnih koridora. Zbog svog velikog značaja, širom… »

Auto-put do Kruševca do Nove godine, otvoren aerodrom Rosulje: Vučić obišao radove na Moravskom koridoru

Telegraf 26.06.2022
Dužina Moravskog koridora je 112 kilometara, na njemu se gradi 88 mostova i nadvožnjaka, 29 podvožnjaka i 11 petlji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas posetu Rasinskom okrugu i obišao radove na izgradnji Moravskog koridora… »

Vučić obišao radove na Moravskom koridoru: Auto-put do Kruševca najkasnije do Nove godine

Euronews 26.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas posetu Rasinskom okrugu i obišao radove na izgradnji Moravskog koridora, auto-puta Pojate-Preljina koji će povezati putne koridore 10 i 11. Predsednik Vučić obišao je radove na izgradnji mosta… »

Vučić na Moravskom koridoru: Auto-put do Kruševca do kraja godine

RTS 26.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je posetu Rasinskom okrugu i obišao gradilišta Moravskog koridora, auto-puta Pojate–Preljina koji će povezati putne koridore 10 i 11. Poručio je da će Srbija nastaviti da gradi i radi na svojim važnim… »

Otvoren aerodrom Rosulje; Vučić: Biznis avijacija najbrže raste; Autoput do Kruševca biće gotov do kraja godine

RTV 26.06.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas posetu Rasinskom okrugu i obišao radove na izgradnji Moravskog koridora, auto-puta Pojate-Preljina koji će povezati putne koridore 10 i 11. Predsednik Vučić obišao je radove na… »

Ovaj put podiže celu Srbiju Vučić o značaju radova na Moravskom koridoru

Alo 26.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas tokom obilaska radova na Moravskom koridoru rekao da je to vrlo značajan poduhvat. - Moravski koridor je veliki graditeljski poduhvat, naš prvi digitalni auto-put i spona koja će povezati preko pola miliona… »

Vučić obilazi radove na moravskom koridoru Imaće tri deonice i celom dužinom će biti lociran u dolini Zapadne Morave

Večernje novosti 26.06.2022
MORAVSKI koridor prolazi kroz srce Srbije, spaja Rasinski, Raški i Moravički okrug i sedam gradova i opština (Ćićevac, Varvarin, Kruševac, Trstenik, Vrnjačka Banja, Kraljevo i Čačak), kao i Koridor 10 na istoku sa Koridorom 11 na zapadu. Ujedno… »

Veliko arheološko otkriće u Srbiji: Živeli su u blizini Kruševca u 9. veku

B92 24.06.2022
Ranoslovensko naselje, za koje arheolozi veruju da datire iz 9. i 10. veka, otkriveno je u mestu Selište, nedaleko od granice Kruševca i Trstenika. Ceo lokalitet pod nazivom "Arčinovica" nalazi se na trasi budućeg Moravskog koridora. Stručnjaci… »

Vesti dana »