Koridor 10

Ipsilon krak pre Nove godine: Vučić: "Više neće morati svi da idu na Horgoš"

Blic 25.12.2019
Ipsilon krak Koridora 10 od Subotice do graničnog prelaza Kelebija biće otvoren do kraja godine i smanjiće gužve na Horgošu tokom novogodiših praznika, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "U naredna tri dana, do Nove godine… »

Vučić sutra obilazi rekonstruisani put Velika Plana – Smederevska Palanka

Vesti online 25.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra rekonstruisani put Velika Plana – Smederevska Palanka. Obilazak je planiran za 11 časova, najavila je služba predsednika za saradnju s medijima. Ta saobraćajnica povezuje Smederevsku Palanku sa… »

Sjajne vesti! Otvara se Ipsilon krak: Gotova je deonica Koridora 10 koju je Srbija čekala godinama!

Srbija danas 25.12.2019
Ipsilon krak Koridora 10 od Subotice do graničnog prelaza Kelebija. Ipsilon krak Koridora 10 od Subotice do graničnog prelaza Kelebija biće otvoren do kraja godine i smanjiće gužve na Horgošu tokom novogodiših praznika, izjavio je danas predsednik… »

Novogodišnji presing - Dragana Tončić, načelnica Pirotskog upravnog okruga

Plus online 25.12.2019
Ono što je obeležilo godinu koja je na izmaku, zasigurno je završetak izgradnje Istočnog kraka Koridora 10, koji je omogućio bolju povezanost Pirotskog upravnog okruga, ne samo sa Bugarskom i Evropskom unijom već i sa ostatkom Srbije. Pozitivni… »

Obnova pozorišta, bolnice i stadiona najvažniji projekti u Subotici u 2020.

RTV 25.12.2019
SUBOTICA - Obilaznica oko Subotice, poznata kao "Y krak", biće otvorena za saobraćaj 27. decembra, čime će granični prelaz Kelebija biti povezan sa Koridorom 10, najavio je gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, ocenjujući to kao najveći uspeh u… »

Mihajlović: Za dva dana otvaramo još dva važna puta

Dnevnik 24.12.2019
BEOGRAD: Rekonstruisani put od Smederevske Palanke do Velike Plane biće otvoren 26. decembra, a ceo Ipsilon krak Koridora 10 od Subotice do Kelebije 27. decembra, rekla je Tanjugu potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović. Dve… »

Načelnica Dragana Tončić predstavila Pirotski okrug na RTS-u, u sredu gost Portala Pirot Plus online

Plus online 24.12.2019
Završetkom istočnog kraka Koridora 10, ne samo da je Srbija sada bliža Bugarskoj, pa i EU, nego su učvršćene i veze između Niša i Pirota. Zato je istočni krak Koridora 10 važan, a o daljim planovima govorile su u Jutarnjem programu RTS-a dve… »

Mihajlović: Za dva dana otvaramo još dva važna puta

RTV 24.12.2019
BEOGRAD - Rekonstruisani put od Smederevske Palanke do Velike Plane biće otvoren 26. decembra, a ceo Ipsilon krak Koridora 10 od Subotice do Kelebije 27. decembra, rekla je Tanjugu potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović. Dve… »

Završetkom Koridora 10 još čvršće veze između Pirota i Niša. Ceo region još interesantniji investitorima

Pirotske vesti 24.12.2019
Načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić, u svom gostovanju na Javnom servisu RTS, zajedno sa načelnicom Nišavskog upravnog okruga Draganom Sotirovski, konstatovala je da su završetkom izgadnje Koridora 10 veze između Pirota i Niša nikad… »

Penzioneri oduševljeni virtuelnom Srbijom

Danas 23.12.2019
U obilasku izložbe "Srbija 2019. - godina infrastrukture: Ništa više nije daleko" Izložba „Srbija 2019. – godina infrastrukture: Ništa više nije daleko“, koju je prošle sedmice svečano otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Palati… »

Vesti dana »