Koridor 10

Brnabić: Neko mora da odgovara za popucali asfalt u Grdeličkoj klisuri

Jugmedia pre 27 dana
Premijerka Ana Brnabić kaže da je nedopustivo ono što se desilo na Koridoru 10 – da 60 dana nakon puštanja za saobraćaj deonice kroz Grdelicu ispuca asfalt. Brnabić je to kazala na konferenciji za novinare upitana da li će neko snositi… »

CRBC uskoro gradi još jednu prugu u Srbiji: Resnik-Velika Plana

SEEbiz pre 27 dana
BEOGRAD – Kineska kompanija CRBC priprema se za gradnju još jedne pruge u Srbiji, dvokolosečne od Resnika do Velike Plane u dužini od 84 kilometara, na trasi železničkog Koridora 10. CRBC trenutno priprema procenu troškova izgradnje nove… »

Koridori: Za 72 sata sanirane pukotine na auto-putu kroz Grdeličku klisuru

Južne vesti pre 28 dana
Asfalt koji je posle nepuna 3 meseca od svečanog otvaranja popucao na deonici južnog kraka Koridora 10 između Caričine doline i tunela Manajle, kako saopštavaju iz Koridora Srbije, saniran je o trošku izvođača. Iz ovog preduzeća uveravaju da je… »

Pametni sistemi na Koridoru

Večernje novosti pre 28 dana
Srbija će uskoro raditi na projektu "Olakšavanje trgovine i transporta". Zadužili smo se 40 miliona dolara za manje čekanje na granicama. SRBIJA se zadužila kod Svetske banke 40 miliona dolara sa namerom da smanji čekanje na graničnim prelazima. I… »

Ministarka se žali na Aktor, ali penale ne pominje

Danas pre 27 dana
Primedbe nadležnih u Srbiji na račun grčke građevinske kompanije međunarodnim finansijskim organizacijama ostaće bez efekta Primedbe na račun građevinske kompanije Aktor koje će nadležni u Srbiji uputiti međunarodnim finansijskim… »

EKSKLUZIVNO: Autorski tekst Predsednika Vučića o pukotini na Koridoru 10

Njuz.net pre 28 dana
Njuz svakog meseca objavljuje nekoliko vesti koje su samo za pretplatnike. Ostatak sajta je besplatan. Ako želite da čitate i tih nekoliko dodatnih vesti, postanite naš pretplatnik na Patreonu! Da bi mogli da pročitate ovaj tekst morate biti član… »

Završena sanacija naprslina na Koridoru 10

Studio B pre 28 dana
Naprsline na deonici Caričina dolina-tunel Manajle kroz Grdeličku klisuru na Koridoru 10 sanirane su u roku od 72 sata, saopštili su Koridori Srbije. foto Tanjug Izvođač „Integral Inženjering“ završio je sanaciju o svom trošku, jer je autoput… »

Ministarka Zorana Mihajlović zahvalila se medijskim kućama koje su pratile izgradnju Koridora 10 – Hvala što ste bili sa…

Plus online pre 28 dana
Pismo zahvalnosti potpredsednice Vlade i ministarke gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof.dr Zorane Mihajlović… »

Bruka Koridora Srbije, tri Naprsline na novom auto-putu: Traljavo odrađena deonica Niš-Preševo (foto)

Kurir pre 28 dana
Greška Nakon objavljenih fotografija na društvenim mrežama i negodovanja građana, "Koridori" saopštili da postoje pukotine na kolovozu kroz Grdeličku klisuru. Na novootvorenoj deonici Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru pojavile su se tri naprsline… »

Objašnjenje i izvinjenje: Pukotine su normalne, sanacija pri kraju

BizLife pre 29 dana
Foto: Koridori Srbije Na južnom kraku Koridora 10, na deonici od Caričine doline do tunela „Manajle“, završava se saniranje naprslina na površinskom sloju asfalta. Nedostaci su uočeni na tri mesta gde je asfaltiranje prekidano zbog loših… »

Vesti dana »