Koridor 10

Mihajlović: Da se ne pravimo blesavi, meta sam ja

N1 Info 06.02.2020
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je u intervjuu za Nedeljnik ponovila da nema nijedan razlog da pomisli da je državni sekretar Miodrag Poledica uradio nešto protivzakonito. Mihajlović je ocenila i da državni… »

Lančani sudar kod Pečenjevca

Jug press 06.02.2020
LESKOVAC Nekoliko automobila učestvovalo je u lančanom sudaru koji se pre više od sat vremena dogodio kod Pečenjevca, javljaju čitaoci JUGpressa. U leskovačkoj policiji kažu da to nije njihova nadležnost jer se lančani sudar dogodio na Koridoru… »

Nemačke kompanije zainteresovane za srpske puteve

RTS 05.02.2020
EU vidi koridore 10 i 11 kroz Srbiju kao ključni deo putne i železničke mreže celog regiona. Za investiranje u srpsku saobraćajnu infrastrukturu, veoma su zainteresovane nemačke kompanije iz transportnog sektora. To je poručeno sa konferencije… »

Snažan vetar, kiša i susnežica zahvatili jug Srbije

Danas 04.02.2020
Šire područje juga centralne Srbije večeras je zahvatilo nevreme praćeno olujnim vetrkom kišom i susnežicom. Vlasinska visoravan je pod jakim snežnim padavinama, a tokom vedčeri ovde se procenjuje da bi moglo da bude i više od 30 santimetara… »

Oluja na jugu Srbije, upozorenje za vožnju kroz Grdeličku klisuru, u Nišu vetar oborio drvo

Jugmedia 04.02.2020
Šire područje juga Srbije večeras je zahvatilo nevreme praćeno olujnim vetrom kišom i susnežicom. Beta prenosi da je Vlasinska visoravan je pod jakim snežnim padavinama, a tokom vedčeri ovde se procenjuje da bi moglo da bude i više od 30… »

Srbija "kapija Evrope": Koridori 10 i 11 predstavljaju prekretnicu saobraćajne mreže

Srbija danas 04.02.2020
Evropska unija vidi Koridore 10 i 11 kroz Srbiju kao ključni deo drumske i železničke mreže celog regiona. Evropska unija vidi Koridore 10 i 11 kroz Srbiju kao ključni deo putne i železničke mreže celog regiona, rečeno je danas na konferenciji… »

Koridori kroz Srbiju važan deo saobraćajne mreže u regionu

RTV 04.02.2020
BEOGRAD - Evropska unija vidi Koridore 10 i 11 kroz Srbiju kao ključni deo putne i železničke mreže celog regiona, rečeno je danas na konferenciji "Modernizacija u sektoru transporta, logistike i saobraćajne infrastrukture u Srbiji i Crnoj Gori"… »

San i java jednog putara

Danas 03.02.2020
Naši, a svetski putari uspešno završili prvi ciklus koridora i auto puteva. Kvalitetom gradnje i poštovanjem rokova, ispunili sva očekivanja investitora. Drugim rečima, naroda, jer je država bila investitor. Nižu se deonice: 1. Završetak svih… »

Mihajlović: Oko 400 kilometara novih autoputeva za najviše pet godina, Preljina - Požega najzahtvenija deonica, u Lađevcima…

Glas Zapadne Srbije 03.02.2020
U Srbiji će biti izgrađeno oko 400 kilometara novih autoputeva za najviše pet godina, najavila je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. Srbija će u tom periodu završiti gradnju bar šest… »

Mihajlović: Oko 400 kilometara novih autoputeva za najviše pet godina

Dnevnik 02.02.2020
BEOGRAD: U Srbiji će biti izgrađeno oko 400 kilometara novih autoputeva za najviše pet godina, najavila je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. Srbija će u tom periodu završiti gradnju… »

Vesti dana »