Koridor 10

Država traži strateškog partnera za Moravski koridor

N1 Info pre 14 dana
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture raspisalo je javni poziv za izbor strateškog partnera na realizaciji izgradnje infrastrukturnog koridora deonice auto-puta Pojate-Preljina, odnosno Moravskog koridora. Kako se navodi u pozivu… »

Objavljen javni poziv za strateškog partnera na izgradnji Moravskog koridora

Ekapija pre 14 dana
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture raspisalo je danas (u ponedeljak, 5. avgusta 2019.), javni poziv za izbor strateškog partnera na realizaciji izgradnje infrastrukturnog koridora deonice auto-puta Pojate-Preljina, odnosno… »

Novosti istražuju Do završetka nove pruge "Put svile" ide preko Rijeke

Večernje novosti pre 16 dana
Može li kineska roba da zaobiđe transportni pravac kroz našu zemlju? Nadležni: To su samo privremene rute, Koridor 10 je najbrži put. Projekat pruge Beograd - Budimpešta je kasnio, pogotovo u Mađarskoj. U RIJEČKU luku, pre nekoliko dana, uplovio… »

Na autoputu puno vozila, saobraćaj otežava kiša

Dnevnik pre 17 dana
JAGODINA: Na autoputu Beograd - Niš, na "Koridoru 10", kroz Pomoravlje, večeras je puno vozila, a od 18 sati počela je i kiša. Kiša koja pojačava intenzitet saobraćaja, može biti "nezgodna" jer prašinu na kolovozu, koja je još pomešana i sa… »

Mihajlović: Autoput od Obrenovca do Čačka pušta se u saobraćaj 18. avgusta

N1 Info pre 18 dana
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović rekla je da će 18. avgusta biti pušten u saobraćaj autoput od Obrenovca do Čačka, a na jesen i istočni krak Koridora 10. Mihajlović je za TV Hepi istakla da će u… »

Mihajlovićka oštro: Naprsline na Koridoru 10 nisu smele da se dogode

Kurir pre 18 dana
BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će zajedno sa međunarodnim finansijskim institucijama biti urađene analize o realizaciji izgradnje kompletnog Koridora 10 i istakla da naprsline… »

Koridor 10 ide na „tehnički pregled“

BizLife pre 18 dana
Foto: MGSI Zbog problema u izgradnji Koridora 10, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je analizu kompletno izgrađenog autoputa. Zajedno sa međunarodnim finansijskim institucijama biće urađene analize… »

Mihajlovićeva: Auto-put Obrenovac-Čačak otvaramo 18. avgusta

RINA pre 18 dana
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da će 18. avgusta biti pušten u saobraćaj auto-put od Obrenovca do Čačka, a na jesen i istočni krak Koridora 10. RINA… »

Auto-put od Obrenovca do Čačka otvara se 18. avgusta - Na jesen i istočni krak Koridora 10

Ekapija pre 18 dana
Ministarka građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе, Zorana Mihajlović, rеkla jе najavila je da će 18. avgusta biti puštеn u saobraćaj auto-put od Obrеnovca do Čačka, a na jеsеn i istočni krak Koridora 10. - Ukupno 103 kilomеtra… »

Mihajlović: Na jesen gotov ceo Koridor 10, sledeće godine gradimo pet autoputeva

Radio 021 pre 18 dana
Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da Srbija ove i iduće godine počinje da gradi pet novih autoputeva. "Ova godina je prekretnica u oblasti infrastrukture, jer ne samo što se završava Koridor 10, nego i počinje izgradnja… »

Vesti dana »