Koridor 10

Mihajlovićeva: Moravski koridor primer realizacije velikog projekta

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je izgradnja Moravskog koridora investicija u budućnost Srbije i da treba da bude primer kako se uspešno može realizovati jedan veliki… »

Odahnite: Više neće biti gužvi kod Bariča, na auto-put "Miloš Veliki" za pet minuta

Telegraf pre 8 sati
"Više nikada ne sme da nam se desi da projekat radimo 10, 20, pa i 40 godina, koliko smo čekali na Koridor 10" Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je da će razgovarati sa čelnicima opština kroz koji… »

Sjajna vest za vozače: Neće biti putarine na auto-putu Miloš Veliki od Surčina do Obrenovca! Evo cena za ostale deonice

Kurir pre 10 sati
Najskuplja putarina i dalje će iznositi 420 dinara od Obrenovca do Preljine, odnosno obrnuto. BEOGRAD - Auto-put "Miloš Veliki" biće otvoren 18. decembra. "Miloš Veliki" posle tog datuma biće znatno pristupačniji vozačima, jer će se tada otvoriti… »

Putarina se neće plaćati na deonici Surčin-Obrenovac na Milošu Velikom

Telegraf pre 10 sati
Najskuplja putarina i dalje će iznositi 420 dinara od Obrenovca do Preljine, odnosno obrnuto. Autoput "Miloš Veliki" biće od 18. decembra znatno pristupačniji vozačima, jer će se tada za saobraćaj otvoriti nova deonica Surčin-Obrenovac, a neće… »

Uskoro nova deonica od Surčina do Obrenovca

Studio B pre 6 sati
Na autoputu „Miloš Veliki“ uskoro će biti otvorena nova deonica od Surčina do Obrenovca, dužine 17,6 kilometara, a Srbija će time dobiti saobraćajni centar – petlju Surčin, koja će povezati koridor 10 i 11, odnosno Vojvodinu sa zapadom… »

Žila kucavica centralne Srbije: Izgradnja „Moravskog koridora“ velika šansa za razvoj privrede raškog okruga

Večernje novosti pre 7 sati
“Moravski koridor“, auto put od Preljine do Pojata koji će u dužini od 112 kilometara spojiti koridore 10 i 11, od ogromnog je značaja za razvoj ne samo Raškog, već i Moravičkog i Rasinskog okruga. KRALjEVO – “Moravski koridor“, auto put… »

SJAJNA VEST ZA VOZAČE: Neće biti putarine na auto-putu Miloš Veliki od Surčina do Obrenovca! Evo cena za ostale deonice

RTV Novi Pazar pre 9 sati
BEOGRAD – Auto-put “Miloš Veliki” biće otvoren 18. decembra. “Miloš Veliki” posle tog datuma biće znatno pristupačniji vozačima, jer će se tada otvoriti nova deonica Surčin-Obrenovac za saobraćaj, a neće biti skuplji pošto neće biti… »

Nova deonica besplatna! Neće biti putarine na autoputu "Miloš Veliki" od Surčina do Obrenovca

Srbija danas pre 12 sati
Beograd će još čvršće biti povezan sa autoputem "Miloš Veliki" kada se izgradi i deonica od Novog Beograda odnosno do Surčina. Autoput "Miloš Veliki" biće od 18. decembra znatno pristupačniji vozačima, jer će se tada otvoriti nova deonica… »

Brže preko "Žeželja": Otvorene pristupne saobraćajnice mostu sa sremske strane, vredne 4,5 miliona evra

Večernje novosti pre 21 sat
Na jesen 2021. biće završena brza pruga od Beograda do Novog Sada, rekla je Mihajlovićeva. PRVA vozila prošla su u ponedeljak pristupnim saobraćajnicama Žeželjevom mostu sa sremske strane grada, pošto je ovih dana završena i poslednja faza… »

Najavljen nastavak gradnje auto-puta ka crnoj gori: Ugovor za deonicu od Požege do Duge Poljane u 2020.

Kurir pre 1 dan
Srbija je izgradila veliki broj autoputeva i mnoge započela, a sledeće godine će biti potpisan i ugovor za nastavak Koridora 11 od Požege do Duge Poljane, prema granici sa Crnom Gorom, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Gostujući sinoć… »

Vesti dana »