Koridor 10

Koridori Srbije: Tuneli "Predejane" i "Manajle" potpuno bezbedni

Radio 021 pre 19 sati
Bezbednosno-sigurnosni sistemi u tunelima "Predejane" i "Manajle" na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri su u potpunosti pouzdani i rade bez nedostataka, saopštili su Koridori Srbije. Koridori Srbije završili su redovan servis i testiranje opreme u tim… »

Koridori: U tunelima Grdeličke klisure sve radi besprekorno

Vranje news pre 15 sati
Vranje - Svi bezbednosno-sigurnosni sistemi u tunelima "Predejane" i "Manajle", na trasi Koridora 10 u Gredličkoj klisuri, u potpunosti pouzdani i rade bez ikakavih nedostataka. Iz "Koridora" je ova informacija saopštena godinu dana od puštanja u… »

U pripremi opremanje zone duž Koridora 10 u Vrbasu - Renovira se i stadion

Ekapija pre 4 dana
U Bloku 100 u Vrbasu na dva hektara je uređena radna zona, a prema rečima potpredsednika Pokrajinske vlade Đorđa Milićevića, postoji mogućnost da se ova radna zona dodatno proširi na ukupno četiri hektara. On je najavio da je u priremi i… »

Koridori Srbije počeli sanaciju putnih pravaca u našem Okrugu. Krenuli radovi od Pirota do Sopotske petlje!

Plus online pre 6 dana
Da vas najpre podsetimo: Preduzeće „Koridori Srbije“ , shodno sporazumu sa JP“Putevi Srbija“, obezbedilo je sredstva za projektovanje i rehabilitaciju državnih puteva u zoni istočnog kraka Koridora 10 u iznosu od dvadeset miliona evra. Radovi… »

Zašto se opet proveravaju tuneli Predejane i Manajle

RTS pre 11 dana
Pre godinu dana otvorena je deonica Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, a od sredine juna prošle godine do danas njom je prošlo više od pet i po miliona vozila. U toku je ispitivanje tunela Manajle i Predejane, na toj trasi. To je redovni… »

Na istočnom kraku Koridora 10 "otvaraju" se potencijali Stare planine: Sopotska petlja oživljava sela

Večernje novosti pre 16 dana
Veće šanse za bavljenje turizmom i proizvodnjom zdrave hrane. POČELA je izgradnja Sopotske petlje na Istočnom kraku Koridora 10 - u neposrednoj blizini dve tunelske cevi, između pirotskih sela Staničenje i Sopot - ukupne dužine 362 metra. Vrednost… »

U Kuli počela rekonstrukcija magistralnog auto-puta, vredna pet miliona evra: Drumovi dovode investitore

Večernje novosti pre 17 dana
Brza saobraćajnica od mađarske do rumunske granice koštaće kao Koridor 10. KROZ Kulu i do susednog Vrbasa rekonstruiše se magistralni auto-put u dužini od 10 kilometara. Posao, vredan pet miliona evra, finansira se kreditima Svetske banke i Evropske… »

Etno selo Vile Jefimija: Retke životinje, netaknuta priroda i zdrava hrana (foto) Foto Galerija

OK radio pre 20 dana
Na desetak kilometara istočno od Vranja, u selu Preobraženje, nalazi je etno selo „Vile Jefimija“, koje je svojevrsna Nojeva barka zbog toga što se u njemu nalaze autohtone sorte životinja sa područja Srbije i Balkanskog poluostrva. Nenad Ordić… »

Priprema se projektna dokumentacija za brzu saobraćajnicu od mađarske do rumunske granice kroz Bačku i Banat

Ekapija pre 19 dana
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović rekla je da očekuje da će rekonstrukcija državnog puta Kula-Vrbas, vredna skoro 5 mil EUR, biti završena u novembru ove godine. Mihajlović je najavila i izgradnju brze… »

Od 13. maja pod visokim naponom kontaktna mreža na gradilištu pruge Jajinci - Mala Krsna

RTS pre 21 dan
U sredu, 13.maja 2020. godine, biće pušten napon u elektroenergetskim postrojenjima i u kontaktnoj mreži na gradilištu pruge Jajinci - Mala Krsna, u okviru radova na modernizaciji ove deonice na železničkom Koridoru 10 kroz Srbiju. Toga dana… »

Vesti dana »