Koridor 10

Niče 10 novih mostova, Srbija se zadužuje 431,6 miliona evra

B92 pre 1 dan
Poslanici će uskoro, usvajanjem zakona, odobriti da se Srbija zaduži 431,6 miliona evra. Ovim novcem biće plaćen deo obaveza prema konzorcijumu "Behtel-Enka", izvođaču radova na Moravskom koridoru. Zajam odobrava banka JP Morgan Čejs, na 13 godina… »

Do 15. avgusta besplatna putarina kroz Severnu Makedoniju za državljane Srbije

Glas Šumadije pre 7 dana
Srpski turisti koji putuju Koridorom 10 od juče na graničnom prelazu Tabanovce, na ulazu u Severnu Makedoniju, dobijaju besplatne kartice za putarinu kroz tu zemlju. Policajci će na prelazu, svim srpskim državljanima, deliti kartice u skladu sa… »

Besplatna putarina za građane Srbije kroz Severnu Makedoniju

Naissus info pre 7 dana
Policajci će do 15. avgusta na graničnom prelazu svim državljanima Srbije deliti kartice a prema odluci Vlade Severne Makedonije, da putarina bude besplatna od 15.juna do 15 avgusta. Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije već je dobilo… »

Od utorka besplatna putarina za građane Srbije kroz Severnu Makedoniju

RTS pre 8 dana
Srpski turisti koji putuju Koridorom 10 od utorka na ulazu u Severnu Makedoniju, na graničnom prelazu Tabanovce, dobijaju besplatne kartice za putarinu kroz tu zemlju. Policajci na prelazu će do 15. avgusta svim srpskim državljanima deliti kartice, u… »

Besplatna putarina za građane Srbije kroz Severnu Makedoniju

Slobodna Evropa pre 8 dana
Srpski turisti koji putuju Koridorom 10, od danas (15. jun) na ulazu u Severnu Makedoniju, na graničnom prelazu Tabanovce, dobijaju besplatne kartice za putarinu kroz tu zemlju. Kako prenosi Radio-Televizija Srbije (RTS), policajci na graničnom prelazu… »

Od danas besplatna putarina za građane Srbije u Severnoj Makedoniji

Politika pre 7 dana
Srpski turisti koji putuju Koridorom 10 od danas na ulazu u Severnu Makedoniju, na graničnom prelazu Tabanovce, dobijaju besplatne kartice za putarinu kroz tu zemlju, prenosi Plusinfo. Policajci na prelazu će do 15. avgusta svim srpskim državljanima… »

Od danas besplatna putarina u Severnoj Makedoniji za građane Srbije

Kamatica pre 8 dana
Policajci na prelazu će do 15. avgusta svim srpskim državljanima deliti kartice, u skladu sa odlukom Vlade Severne Makedonije da putarina bude besplata od 15. juna do 15. avgusta, u znak zahvalnosti Srbiji za doniranje vakcina protiv korona virusa… »

Severna Makedonija: Od danas besplatna putarina za građane Srbije

Sputnik pre 8 dana
Srpski turisti koji putuju Koridorom 10 od danas na ulazu u Severnu Makedoniju, na graničnom prelazu Tabanovce, dobijaju besplatne kartice za putarinu kroz tu zemlju, prenosi Plusinfo. Policajci na prelazu će do 15. avgusta svim srpskim državljanima… »

Besplatna putarina za građane Srbije kroz Severnu Makedoniju od danas

RTV pre 8 dana
SKOPLJE - Srpski turisti koji putuju Koridorom 10 od danas na ulazu u Severnu Makedoniju, na graničnom prelazu Tabanovce, dobijaju besplatne kartice za putarinu kroz tu zemlju, prenosi Plusinfo. Policajci na prelazu će do 15. avgusta svim srpskim… »

Od danas besplatna putarina kroz Severnu Makedoniju za građane Srbije

Nedeljnik pre 8 dana
Zhang Liyun / Avalon / Profimedia Srpski turisti koji putuju Koridorom 10 od danas na ulazu u Severnu Makedoniju, na graničnom prelazu Tabanovce, dobijaju besplatne kartice za putarinu kroz tu zemlju, prenosi Plusinfo. Policajci na prelazu će do 15… »

Vesti dana »