Koridor 10

Vučić: Za manje od dve godine biće završen auto-put od Čačka do Kraljeva, grade se dve industrijske zone

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji deonice auto-puta Pojate-Preljina, odnosno Moravskog koridora. On je novinarima kazao da će to biti najsavremeniji auto-put u Srbiji i izrazio očekivanje da će deonica od… »

Vojvođani spremni za obeležavanje Svetskog dana Dunava

Blic pre 2 dana
Evropski dan Dunava, 29. jun, biće obeležen i ove godine akcijom "Sedam dana aktivizma". Dunav je najduža reka u Evropi nakon Volge, teče kroz 10 zemalja i predstavlja jednu od najznačajnijih transportnih koridora. Zbog svog velikog značaja, širom… »

Auto-put do Kruševca do Nove godine, otvoren aerodrom Rosulje: Vučić obišao radove na Moravskom koridoru

Telegraf pre 3 dana
Dužina Moravskog koridora je 112 kilometara, na njemu se gradi 88 mostova i nadvožnjaka, 29 podvožnjaka i 11 petlji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas posetu Rasinskom okrugu i obišao radove na izgradnji Moravskog koridora… »

Vučić obišao radove na Moravskom koridoru: Auto-put do Kruševca najkasnije do Nove godine

Euronews pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas posetu Rasinskom okrugu i obišao radove na izgradnji Moravskog koridora, auto-puta Pojate-Preljina koji će povezati putne koridore 10 i 11. Predsednik Vučić obišao je radove na izgradnji mosta… »

Vučić na Moravskom koridoru: Auto-put do Kruševca do kraja godine

RTS pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je posetu Rasinskom okrugu i obišao gradilišta Moravskog koridora, auto-puta Pojate–Preljina koji će povezati putne koridore 10 i 11. Poručio je da će Srbija nastaviti da gradi i radi na svojim važnim… »

Otvoren aerodrom Rosulje; Vučić: Biznis avijacija najbrže raste; Autoput do Kruševca biće gotov do kraja godine

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas posetu Rasinskom okrugu i obišao radove na izgradnji Moravskog koridora, auto-puta Pojate-Preljina koji će povezati putne koridore 10 i 11. Predsednik Vučić obišao je radove na… »

Ovaj put podiže celu Srbiju Vučić o značaju radova na Moravskom koridoru

Alo pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas tokom obilaska radova na Moravskom koridoru rekao da je to vrlo značajan poduhvat. - Moravski koridor je veliki graditeljski poduhvat, naš prvi digitalni auto-put i spona koja će povezati preko pola miliona… »

Vučić obilazi radove na moravskom koridoru Imaće tri deonice i celom dužinom će biti lociran u dolini Zapadne Morave

Večernje novosti pre 3 dana
MORAVSKI koridor prolazi kroz srce Srbije, spaja Rasinski, Raški i Moravički okrug i sedam gradova i opština (Ćićevac, Varvarin, Kruševac, Trstenik, Vrnjačka Banja, Kraljevo i Čačak), kao i Koridor 10 na istoku sa Koridorom 11 na zapadu. Ujedno… »

Veliko arheološko otkriće u Srbiji: Živeli su u blizini Kruševca u 9. veku

B92 pre 5 dana
Ranoslovensko naselje, za koje arheolozi veruju da datire iz 9. i 10. veka, otkriveno je u mestu Selište, nedaleko od granice Kruševca i Trstenika. Ceo lokalitet pod nazivom "Arčinovica" nalazi se na trasi budućeg Moravskog koridora. Stručnjaci… »

Arheološka iskopavanja na trasi Moravskog koridora kod Trstenika: Prvi artefakti ukazuju na ovaj period

Telegraf pre 6 dana
Na ovim arheološkim iskopavanjima rade zajednički Institut za arheologiju i Narodni muzej iz Kruševca. Na trasi Moravskog koridora u ataru Selišta, na samoj granici izmedju trsteničke i kruševačke opštine rade se arheološka iskopavanja. Prvi… »

Vesti dana »