Koridor 10

Manjom brzinom zajedno ka čistijoj planeti

Mondo pre 2 dana
Verovali ili ne Srbija je jedna od poželjnih destinacija putnika na dvotočkašima. Kroz nju prolaze dva evropska biciklistička koridora – EuroVelo 6 i EuroVelo 13. Prva ruta duga je 4.400 kilometara i povezuje francuski grad Nant i rumunsku luku… »

Zatvoren autoput ka kelebiji: Prekid saobraćaja na „Ipsilon“ kraku kod Subotice

Večernje novosti pre 3 dana
ZBOG izgradnje natputnjaka na Miljkutskom putu danas i sutra biće obustavljen saobraćaj na deonici „Ipsilon“ kraka Koridora 10. Kako je saopštilo JP „Putevi Srbije“ od petka, 20. novembra, od 7 časova, do subote, 21. novembra do 18 časova… »

KONAČNO! Posle šest godina može se do vikendica na Sarlahu. Radovi pri kraju! Bravo za Koridore i Dušana Mijuka! Još da…

Plus online pre 3 dana
Ima ona narodna "dok jednome ne …"! Da li daleke 2014. godine, kada je započela gradnja tunrela na Koridoru 10, vlasnicima vinograda, vikendica na Sarlahu, bio je zatvoren put. Preskakali su ograde, išli preko tuđih njiva, obillazili 14 kilometara do… »

Završavaju se radovi na regionalnom putu ka Knjaževcu, radi se i nova Sopotska petlja

Pirotske vesti pre 5 dana
Radovi na rekonstrukciji regionalnog puta Pirot-Knjaževac, od izlaza iz grada ka Sopotskoj petlji, u dužini od oko četiri kilometara uveliko se privode kraju. Radi se i nova Sopotska petlja koja će omogućiti komunikaciju sa Koridorom 10 i od velikog… »

Predsednik Azerbejdžana u Nagorno Karabahu

Vesti online pre 7 dana
Nakon što su azerbejdžanske snage preuzele kontrolu nad delovima teritorije u Nagorno-Karabahu, predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev sa suprugom Mehriban posetio je okruge i gradove Fizuli i Džebrail u blizini zone doskorašnjih borbenih dejstava… »

Kako će izgledati kompleks intermodalnog terminala i logističkog centra u Batajnici VIDEO

B92 pre 8 dana
Beograd -- Delegacija Evropske unije u Srbiji objavlia je snimak projektovanog izgleda budućeg intermodalnog terminala u Batajnici, čija je gradnja počela 13. novembra. Kako prensi Tanjug, kompleks intermodalnog terminala i logističkog centra… »

Vernici napuštaju svoje svetinje: Potresne slike iz Nagorno Karabaha, Jermeni na poslednjoj molitvi u drevnom manastiru (foto)

Večernje novosti pre 9 dana
POSLE dogovora Jermenije, Azerbejdžana i Rusije o prekidu rata kojim je određeno da se moraju vratiti neki delovi teritorije Azerbejdžanu, mnogi Jermeni su upalili svoje kuće, prodavnice i druge objekte ne želeći da se njima koriste Azerbejdžanci… »

Pravoslavci iz Nagorno-Karabaha napuštaju svoje svetinje zauvek! (foto)

Alo pre 9 dana
Posle dogovora Jermenije, Azerbejdžana i Rusije o prekidu rata kojim je određeno da se moraju vratiti neki delovi teritorije Azerbejdžanu, mnogi Jermeni su upalili svoje kuće, prodavnice i druge objekte ne želeći da se njima koriste Azerbejdžanci… »

Poslednja molitva: Pravoslavci i z Nagorno-Karabaha napuštaju svoje svetinje zauvek!

Pravda pre 9 dana
Posle dogovora Jermenije, Azerbejdžana i Rusije o prekidu rata kojim je određeno da se moraju vratiti neki delovi teritorije Azerbejdžanu, mnogi Jermeni su upalili svoje kuće, prodavnice i druge objekte ne želeći da se njima koriste Azerbejdžanci… »

Kompleks intermodalnog terminala i logističkog centra u Batajnici prostiraće se na 82,5 ha - Pogledajte kako će izgledati…

Ekapija pre 9 dana
Delegacija Evropske unije u Srbiji objavlia je snimak projektovanog izgleda budućeg intermodalnog terminala u Batajnici, čija je gradnja počela u petak 13. novembra. Kako prensi Tanjug, kompleks intermodalnog terminala i logističkog centra prostiraće… »

Vesti dana »