Koridor 10

Priprema se projektna dokumentacija za brzu saobraćajnicu od mađarske do rumunske granice kroz Bačku i Banat

Ekapija pre 21 dan
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović rekla je da očekuje da će rekonstrukcija državnog puta Kula-Vrbas, vredna skoro 5 mil EUR, biti završena u novembru ove godine. Mihajlović je najavila i izgradnju brze… »

Od 13. maja pod visokim naponom kontaktna mreža na gradilištu pruge Jajinci - Mala Krsna

RTS pre 23 dana
U sredu, 13.maja 2020. godine, biće pušten napon u elektroenergetskim postrojenjima i u kontaktnoj mreži na gradilištu pruge Jajinci - Mala Krsna, u okviru radova na modernizaciji ove deonice na železničkom Koridoru 10 kroz Srbiju. Toga dana… »

Očekuje se rekonstrukcija 10 kilometara puta Sukovo – Trnski Odorovci

Pirotske vesti pre 24 dana
Pre nešto više od dva meseca u Svečanoj sali Gradske uprave Pirot potpisani su ugovori o realizaciji investicija vrednih gotovo 20 miliona evra. JP Koridori Srbije finansiraće asfaltiranje regionalnih puteva u pirotskom kraju, asfaltiraće se bezmalo… »

Kao da je ukleta pruga... Nesrećnog penzionera u Lekskovcu pregazio voz, uzrok nesreće još uvek nepoznat!

Alo pre 25 dana
Na pruzi u blizini železničke stanice u Leskovcu, kako nezvanično saznajemo, teretni voz u pravcu Niša u u toku dana u subotu (jutros) u 7 sati i 55 minuta smrtno je povredio D.J. (85) penzionera iz obližnjeg leskovačkog prigradskog naselja. Na delu… »

Na Koridoru 10 u toku su radovi na petlji "Sopot"

Dnevnik pre 26 dana
PIROT: Na Istočnom kraku Koridora 10 u toku je izgradnja saobraćajne petlje "Sopot" za čiju izgradnju je izdvojeno više od 2,1 miliona evra, a završetak asfalterskih radova očekuje se u poslednjem kvartalu ove godine. Krajem januara (27. januara)… »

Na Koridoru 10 počela obnova autoputa u dužini od 200 km

RTV pre 27 dana
POJATE - Na Koridoru 10 u Srbiji počela je obnova autoputa na više deonica i do kraja avgusta biće završeno ukupno 200 kilometara, a potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović obišla je danas radove na delu od petlje Pojate… »

Mihajlović: Održavanje puteva kreće na početku, a ne u jeku letnje sezone

RTS pre 27 dana
Na Koridoru 10 počela je obnova auto-puta na više deonica i do kraja avgusta biće završeno ukupno 200 kilometara. U protekla dva meseca četiri puta je manji saobraćaj na auto-putevima zbog epidemije i šteta će zbog smanjenog obima saobraćaja do… »

Mihajlović: Počela obnova autoputa u dužini od 200 km

IndeksOnline pre 27 dana
POJATE – Na Koridoru 10 u Srbiji počela je obnova autoputa na više deonica i do kraja avgusta biće završeno ukupno 200 kilometara, a potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović obišla je danas radove na delu od petlje… »

Redovan godišnji pregled tunela u Grdeličkoj klisuri

Vranje news pre 28 dana
Vranje/Beograd - Redovan godišnji pregled sistema u tunelima "Predejane" i "Manajle", koji se nalaze na trasi Kordiora 10 u Grdeličkoj klisuri, biće obavljen u periodu od 8. do 31. maja, najavljuju iz Koridora Srbije. - Tokom ispitivanja planirano je… »

Otvorena naplatna rampa kod Srpske Kuće

Bujanovačke pre 29 dana
Bujanovac, Beograd, 5. maj 2020.- Naplatna rampa Bujanovac sever počela je sa radom u utorak u 12 sati, saopštilo je JP Putevi Srbije. Ovo je druga naplatna stanica na teritoriji Bujanovca koja bi trebalo da približi Koridor 10 meštanima kleničkog… »

Vesti dana »