Koridor 10

Koridori kroz Srbiju važan deo saobraćajne mreže u regionu

RTV pre 18 dana
BEOGRAD - Evropska unija vidi Koridore 10 i 11 kroz Srbiju kao ključni deo putne i železničke mreže celog regiona, rečeno je danas na konferenciji "Modernizacija u sektoru transporta, logistike i saobraćajne infrastrukture u Srbiji i Crnoj Gori"… »

San i java jednog putara

Danas pre 19 dana
Naši, a svetski putari uspešno završili prvi ciklus koridora i auto puteva. Kvalitetom gradnje i poštovanjem rokova, ispunili sva očekivanja investitora. Drugim rečima, naroda, jer je država bila investitor. Nižu se deonice: 1. Završetak svih… »

Mihajlović: Oko 400 kilometara novih autoputeva za najviše pet godina, Preljina - Požega najzahtvenija deonica, u Lađevcima…

Glas Zapadne Srbije pre 19 dana
U Srbiji će biti izgrađeno oko 400 kilometara novih autoputeva za najviše pet godina, najavila je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. Srbija će u tom periodu završiti gradnju bar šest… »

Mihajlović: Oko 400 kilometara novih autoputeva za najviše pet godina

Dnevnik pre 20 dana
BEOGRAD: U Srbiji će biti izgrađeno oko 400 kilometara novih autoputeva za najviše pet godina, najavila je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. Srbija će u tom periodu završiti gradnju… »

"Putevi Srbije" refundiraju novac vozačima koji su imali problem na "Naisu"

Blic pre 21 dan
Od uspostavljanja zatvorenog sistema naplate putarine na istočnom kraku Koridora 10, odnosno, od otvaranje četiri naplatne rampe oko Niša, pojedine Nišlije bile su neprijatno iznenađene. Naime, zbog podvožnjaka kod motela "Nais" i mogućnosti… »

Odmah po dojavi o nesreći izašli su na lice mesta, ali mu nije bilo spasa

Alo pre 21 dan
Tuga. Na magistralnom putu Grdelica - Leskovac nadomak sela Guberevca, na delu puta koji vodi ka uključenju starog autoputa na novi "Koridor 10" u petak 31. januara dogodila se teška saobraćajna nesreća. U velikoj brzini, kako nezvanično saznajemo… »

Rešen problem naplate putarine u prstenu oko Niša

Politika pre 24 dana
Vozači i vlasnici automobila plaćaće ubuduće od izlaza iz Niša do Hotela „Nais” i nazad po 40 dinara. Niš – Problem koji se iznenada pojavio nakon otvaranja i puštanja u saobraćaj četiri naplatne rampe oko Niša, na južnom i istočnom… »

Meštani 17 sela se izborili – gradi se "kapija Stare planine"

RTS pre 24 dana
Kada je završena deonica auto-puta na Koridoru 10 Staničenje – Pirot, zatvorena je Sopotska petlja preko koje se išlo do staroplaninskog sela Temske i dalje za Knjaževac i Zaječar. Meštani 17 sela koja su time ostala odsečena izborili su se za… »

Potpisan ugovor za izgradnju petlje Sopot na Istočnom kraku

Dnevnik pre 26 dana
BEOGRAD: Ugovor za izgradnju petlje "Sopot" na istočnom kraku Koridora 10 potpisan je danas u prostorijama Koridora Srbije, saopštilo je ovo preduzeće. Ugovor je potpisan između Koridora Srbije kao investitora i izvođača radova kompanije Integral… »

Gradiće se petlja Sopot na Istočnom kraku Koridora 10

Pirotske vesti pre 26 dana
Danas je u prostorijama Koridora Srbije potpisan ugovor za izgradnju petlje „Sopot“ između Koridora Srbije (Investitor) i Izvođača radova, kompanije Integral Inženjering. Nakon izgradnje istočnog kraka Koridora 10, autoput E-80, postojeća veza… »

Vesti dana »

Na Batajnicu stigao prvi deo sistema „Pancir S1“

Politika pre 12 minutajoš 16 povezanih

Narednih dana toplo

Radio 021 pre 3 satajoš 13 povezanih

Poraz Denvera u Oklahomi, Jokić odličan

Dnevnik pre 7 satijoš 16 povezanih

Đoković protiv Žazirija na startu Dubaija

Mozzart sport pre 59 minutajoš 12 povezanih