Koridor 10

Negre: Oživljavanje železnice u Srbiji jedan od strateških ciljeva EIB

Beta pre 6 dana
Oživljavanje železnice u Srbiji biće jedan od strateških ciljeva Evropske investicione banke (EIB) kako bi i u ovom regionu mladje generacije počele da koriste ovaj ekološki i bezbedan vid prevoza koji je decenijama bio zapostavljen, kazala je… »

Deo puta kroz Grdeličku klisuru bez sloja asfalta, druga popravka od otvaranja

N1 Info pre 6 dana
Iako od otvaranja južnog kraka Koridora 10 nije prošlo ni godinu i po dana, za saobraćaj je zbog radova zatvorena deonica od petlje Predejane do mesta Momin kamen kod Vladičinog Hana u Grdeličkoj klisuri. Prema onome što su novinari Južnih vesti… »

Auto-put kroz Grdeličku klisuru mora opet na popravku

Nova pre 6 dana
Iako od otvaranja južnog kraka Koridora 10 nije prošlo ni godinu i po dana, za saobraćaj je zbog radova zatvorena deonica od petlje Predejane do mesta Momin kamen kod Vladičinog Hana u Grdeličkoj klisuri, pišu Južne vesti. Prema onome što su… »

Deo auto-puta kroz Grdeličku klisuru bez sloja asfalta, popravka drugi put od otvaranja

Južne vesti pre 7 dana
Iako od otvaranja južnog kraka Koridora 10 nije prošlo ni godinu i po dana, za saobraćaj je zbog radova zatvorena deonica od petlje Predejane do mesta Momin kamen kod Vladičinog Hana u Grdeličkoj klisuri. Prema onome što su novinari Južnih vesti… »

Kilometar Fruškogorskog koridora 4 puta skuplji od najskupljeg norveškog autoputa. Neko je uzeo razliku

Luftika pre 10 dana
Kilometar autoputa koji treba da prođe kroz Frušku goru je skoro 4 puta skuplji od najvećeg norveškog projekta svih vremena i čak 10 puta skuplji od cene po kilometru u Australiji. Jedan kilometar puta, koji će raditi kineske firme, u Srbiji košta… »

Crveno carstvo: Lokošnica je centar sveta za sušenje nanizane paprike (foto)

Kurir pre 11 dana
Reporter Kurira posetio je selo na jugu Srbije, na desnoj obali Južne Morave, jedinstveno po tome što u njemu raste nizača. U svetu velikih stvari - pandemije, globalnog zagrevanja, američkih izbora... Donja Lokošnica ne postoji. Ni kad se meri… »

Brže do Sofije: Bugarski koridor Evropa pre roka

Večernje novosti pre 12 dana
DEONICA novog bugarskog auto-puta, koja je praktično nastavak našeg istočnog kraka Koridora 10, dužine 17 kilometara od Dragomana do Slivnice, biće završena pola godine pre roka, tačnije početkom novembra. Kako saopštava bugarska agencija "Putna… »

Evropska unija će u Srbiji finansirati železnicu, plovnost Dunava i čistiju energiju

RTV pre 13 dana
BEOGRAD - Evropska unija izdvojila je za Zapadni Balkan devet milijardi evra bespovratnih sredstva za podsticaj razvoja regiona, a od tog novca u Srbiji će biti finansirana obnova železnice, poboljšanje plovnosti Dunava, ali i prelazak na čistu… »

Pet najskupljih tunela u Srbiji: Trenutno se radi jedan od najzahtevnijih /video/

Sputnik pre 15 dana
Predstavljamo vam pet najdužih i najskupljih tunela u Srbiji. Najduži počinje da se gradi počinje da se gradi iduće godine. Radovi na Fruškogorskom koridoru od Novog Sada do Rume biće vredni 606 miliona evra. Dužina budućeg koridora je 47,7… »

JP Putevi Srbije: Izmenjen režim saobraćaja na istočnom kraku Koridora 10

Pirotske vesti pre 15 dana
Javno preduzeće Putevi Srbije, saopštilo je, da se menja režim saobraćaja na istočnom kraku Koridora 10, kod petlje Pirot-zapad, zbog izgradnje natputnjaka kod Sopotske petlje. Zatvorena je kolovozna traka smera od Pirota ka Nišu, pa se saobraćaj… »

Vesti dana »