Koridor 10

Rekonstruiše se 70 km puteva u Srbiji: Vrednost radova 20 miliona evra!

Srbija danas 27.02.2020
Koridori Srbije kao investitor potpisali su danas u Pirotu ugovor za rehabilitaciju 70 kilometara puteva na teritorijima Pirota, Bele Palanke, Dimitrovgrada i Niša u zoni Koridora 10, a izvođač radova, čija je vrednost 20 miliona evra, biće firma… »

Godinu i po dana za sanaciju oko 70 km lokalnih puteva oko istočnog kraka Koridora 10

Južne vesti 27.02.2020
Lokalni putevi od Niša do Dimitrovgrada, koji su delimično oštećeni i tokom izgradnje istočnog kraka Koridora 10, trebalo bi da budu sanirani za godinu i po dana, jer je to rok u ugovorima koje je danas potpisao v.d. direktora Koridora Srbije Zoran… »

Dvadeset miliona evra za obnovu puteva u zoni istočnog kraka Koridora 10

Plus online 27.02.2020
Preduzeće „Koridori Srbije“ , shodno sporazumu sa JP“Putevi Srbija“, obezbedilo je sredstva za projektovanje i rehabilitaciju državnih puteva u zoni istočnog kraka Koridora 10 u iznosu od dvedeset miliona evra. Radovi će se finansirati iz… »

Potpisan ugovor o rekonstrukciji 70 km državnih puteva u zoni novootvorenog istočnog kraka Koridora 10 - Vrednost radova…

Ekapija 27.02.2020
Deonice državnog puta dužine 70 km u zoni novootvorenog istočnog kraka Koridora 10 uskoro će biti rekonstruisane, a posao je poveren kompanijama JV Trace Group Hold PLC i Trace Srbija a.d. Niš sa kojima su Koridori Srbije potpisali ugovore. Radovi, u… »

Novi punjači na auto-putevima

RTS 26.02.2020
U narednom periodu do leta planira se instalacija još 10 brzih elektropunjača duž auto-puteva pod naplatom, kažu u JP "Putevi Srbije". Na najprometnijim lokacijama do sada je postavljeno pet punjača, a raspisan je tender za još tri - snage od 175… »

Koridori Srbije rekonstruišu regionalne putne pravce. Sutra potpisivanje ugovora

Pirotske vesti 26.02.2020
Na inicijativu Gradske uprave Pirot, a nakon pritužbi velikog broja građana da je tokom izgradnje Koridora 10 došlo do oštećenja na regionalnim putnim pravcima koji su korišćeni u svrhu izgradnje Koridora, poput puta ka Planinarskom domu, Koridori… »

Autobuska stanica će se izmestiti na lokaciju bivše buvlje pijace, na ulazu u Grad

Pirotske vesti 26.02.2020
Na današnjoj sednici Gradskog veća većnici su usvojili Detaljni regulacioni plan izmeštanja Autobuske stanice sa sadašnje neadekvatne lokacije na mnogo bolju lokaciju nekadašnje buvlje pijace na ulazu u Grad. Zoran Krstić, šef Odeljenja za… »

Kako je put ka Grčkoj proslavio malo Predejane? Ne zaobilaze ga ni stranci koji prolaze kroz Srbiju

Telegraf 18.02.2020
Kako to mislite idete za Grčku, a niste stvarili do motela "Predejane"? Nije čudno što mnogi srpski turisti na putu ka nekom grčkom letovalištu svraćaju u, sada već čuveni motel „ Predejane“ na lepinju sa kajmakom ili pljeskavicu, najčešće… »

Snižena cena putarine. Pirot Zapad - Niš Istok (Gornji Matejevac) - 250 dinara

Plus online 18.02.2020
Vlada Srbije donela je nedavno odluku o nišim cenama putarine. U Putevima Srbije objasnili su da je do korekcije cena došlo zbog puštanja u rad osam novih naplatnih stanica na istočnom i južnom kraku Koridora 10. Putarina na auto-putu prema jugu na… »

Putevi Srbije: Promenjena cena putarine na delovima Koridora 10

OK radio 18.02.2020
Zbog puštanja u rad osam novih naplatnih stanica na autoputu Beograd-Preševo i Beograd-Dimitrovgrad, na jugu i istoku Koridora 10, pojedine deonice su malo skraćene. Zbog toga je na njima korigovana, odnosno snižena putarina, rečeno je danas Tanjugu… »

Vesti dana »