Koridor 10

Koridori: Stabilizovana kosina ispred tunela "Sopot" kod Pirota

N1 Info pre 22 dana
Završeni su radovi kojima je stabilizovana kosina ispred tunela "Sopot" na Istočnom kraku Koridora 10, saopštili su Koridori Srbije. Time su se, obaveštavaju iz tog javnog preduzeća, stekli uslovi da u saobraćaj bude pušteno poslednjih 400 metara… »

Više vozila na putevima na jugu zemlje

RTS pre 22 dana
Kompletiranje južnog kraka Koridora 10 donelo je, očekivano, i više vozila na putevima, i na graničnom prelazu ka Severnoj Makedoniji i Grčkoj. Nedeljno, u proseku, novim putem kroz Grdeličku klisuru prođe 85.000 vozila. Ima mesta za odmor na putu… »

Kompletirani radovi na Koridoru od Staničenja do Pirota

Pirotske vesti pre 22 dana
Danas su završeni radovi na stabilizaciji kosine ispred tunela „Sopot“ na Istočnom kraku Koridora 10, autoput E80, čime su se stekli uslovi i pušteno je u javni saobraćaj u punom profilu poslednjih 400m deonice Staničenje – Pirot, ukupne… »

Završena sanacija naprslina na Koridoru 10; Brnabić: Neko treba da odgovara

Večernje novosti pre 23 dana
Naprsline na deonici Caričina dolina-tunel Manajle kroz Grdeličku klisuru na Koridoru 10 sanirane su u roku od 72 sata, saopštili su Koridori Srbije. Naprsline na deonici Caričina dolina-tunel Manajle kroz Grdeličku klisuru na Koridoru 10 sanirane su… »

Brnabić: Nedopustivo da ispuca asfalt kroz Grdelicu, neko treba da odgovora

Dnevnik pre 23 dana
BEOGRAD: Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je nedopustivo ono što se desilo na Koridoru 10 - da samo 60 dana nakon puštanja za saobraćaj deonice kroz Grdelicu ispuca asfalt. Brnabić je to kazala na konferenciji za novinare upitana da… »

Brnabić: Neko mora da odgovara za popucali asfalt u Grdeličkoj klisuri

Jugmedia pre 23 dana
Premijerka Ana Brnabić kaže da je nedopustivo ono što se desilo na Koridoru 10 – da 60 dana nakon puštanja za saobraćaj deonice kroz Grdelicu ispuca asfalt. Brnabić je to kazala na konferenciji za novinare upitana da li će neko snositi… »

CRBC uskoro gradi još jednu prugu u Srbiji: Resnik-Velika Plana

SEEbiz pre 23 dana
BEOGRAD – Kineska kompanija CRBC priprema se za gradnju još jedne pruge u Srbiji, dvokolosečne od Resnika do Velike Plane u dužini od 84 kilometara, na trasi železničkog Koridora 10. CRBC trenutno priprema procenu troškova izgradnje nove… »

Koridori: Za 72 sata sanirane pukotine na auto-putu kroz Grdeličku klisuru

Južne vesti pre 23 dana
Asfalt koji je posle nepuna 3 meseca od svečanog otvaranja popucao na deonici južnog kraka Koridora 10 između Caričine doline i tunela Manajle, kako saopštavaju iz Koridora Srbije, saniran je o trošku izvođača. Iz ovog preduzeća uveravaju da je… »

Pametni sistemi na Koridoru

Večernje novosti pre 23 dana
Srbija će uskoro raditi na projektu "Olakšavanje trgovine i transporta". Zadužili smo se 40 miliona dolara za manje čekanje na granicama. SRBIJA se zadužila kod Svetske banke 40 miliona dolara sa namerom da smanji čekanje na graničnim prelazima. I… »

Ministarka se žali na Aktor, ali penale ne pominje

Danas pre 23 dana
Primedbe nadležnih u Srbiji na račun grčke građevinske kompanije međunarodnim finansijskim organizacijama ostaće bez efekta Primedbe na račun građevinske kompanije Aktor koje će nadležni u Srbiji uputiti međunarodnim finansijskim… »

Vesti dana »