Koridor 10

Delegacija EU raspisala tender za modernizaciju železničkog Koridora 10

N1 Info 12.07.2022
Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji raspisala je tender za tehničku pomoć Infrastrukturi Železnica Srbije u implementaciji projekta modernizacije železničkog Koridora 10 u Srbiji. Vrednost posla bez PDV iznosi 2,5 miliona evra, ali kako je… »

Traži se tehnička pomoć u sprovođenju projekta modernizacije železničkog koridora 10 - Vrednost posla 2,5 mil EUR

Ekapija 12.07.2022
Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji raspisala je tender za tehničku pomoć Infrastrukturi Železnica Srbije u implementaciji projekta modernizacije železničkog koridora 10 u Srbiji. Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, projekat… »

Rešava se problem klizišta duboko: Gradi se brza saobraćajnica, a evo kako će se sanirati problem (mapa)

Večernje novosti 12.07.2022
OD petlje "Ostružnica" na Obilaznici oko Beograda do petlje "Obrenovac" u narednom periodu trebalo bi konačno da počne izgradnja brze saobraćajnice dužine 14,8 kilometara, čime bi se saniralo i klizište u Dubokom, najveće u Evropi. Prostorni plan… »

Dve saobraćajne nezgode kod Leskovca u roku od 10 minuta – petoro povređenih

RTS 09.07.2022
Na auto-putu od Leskovca ka Grdelici, kod mesta Mala Kopašnica, oko 16 sati u roku od deset minuta desile su se dve saobraćajne nezgode. U Urgentni centar primljeno pet pacijenata, troje iz prve nesreće i dvoje iz druge, a reč je o lekaru i tehničaru… »

Erdogan: Intenziviraću pregovore o izvozu ukrajinskog žita

Politika 06.07.2022
ANKARA - Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da namerava da intenzivira pregovore sa Rusijom i Ukrajinom u nadi da će se postići dogovor o planu UN za izvoz ukrajinskog žita na tržišta sveta. Erdogan je to rekao na zajedničkoj… »

Produženo radno vreme graničnih prelaza u Bajmoku i Bačkim Vinogradima

Danas 06.07.2022
Zbog povećane frekvencije saobraćaja na ulazu i izlazu iz Srbije prema Mađarskoj na početku letnje turističke sezone, Ministarstvo unutrašnjih poslova je u dogovoru sa nadležnim pograničnim organima Mađarske produžilo radno vreme na pojedinim… »

Produženo radno vreme dva granična prelaza sa Mađarskom

Politika 05.07.2022
Zbog povećane frekvencije saobraćaja na ulazu i izlazu iz Srbije prema Mađarskoj na početku letnje turističke sezone, produženo je radno vreme na pojedinim graničnim prelazima između dve zemlje, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih… »

Rat u Ukrajini: Eksplozije u Hmeljnickoj oblasti; Kadirov se obratio Zelenskom (foto/video)

Večernje novosti 05.07.2022
SPECIJALNA operacija ruske vojske u Ukrajini ušla je u 132. dan. U Švajcarskom gradu Luganu juče je održana dvodnevna međunarodna Konferencija o obnovi Ukrajine, gde je predsednik te zemlje Vladimir Zelenski pozvao učesnike da se pridruže… »

"Pokušaćemo da dođemo do rezultata": Erdogan: Intenziviraću pregovore o izvozu ukrajinskog žita

Blic 05.07.2022
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da namerava da intenzivira pregovore sa Rusijom i Ukrajinom u nadi da će se postići dogovor o planu UN za izvoz ukrajinskog žita na tržišta sveta. Erdogan je to rekao na zajedničkoj… »

Erdogan: Intenziviraću pregovore o izvozu ukrajinskog žita

Dnevnik 05.07.2022
ANKARA: Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da namerava da intenzivira pregovore sa Rusijom i Ukrajinom u nadi da će se postići dogovor o planu UN za izvoz ukrajinskog žita na tržišta sveta. Erdogan je to rekao na zajedničkoj… »

Vesti dana »