Koridor 10

Izgrađeno najviše kilometara autoputeva u istoriji! Evo po čemu ćemo još pamtiti 2019. godinu (kurir TV)

Kurir 31.12.2019
U prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i najvišeg državnog vrha održavane su svečanosti na južnom kraku Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, i na krakovima Koridora 11 na autoputu “Miloš Veliki”. Za vozače u Srbiji, 2019. će ostati… »

Subotica sve privlačnija za strane investitore

Nedeljnik 31.12.2019
Foto: Profimedia Tokom 2019. godine, u Subotici su realizovani brojni projekti započeti i pre 30 godina, te je tako ovaj grad postao jedan od lidera kada je reč o privlačenju domaćih i stranih investicija i otvaranju novih radnih mesta. Ništa manje… »

Ćulibrk: Više sam ja novca dao za "Miloša Velikog", nego predsednik ili ministri

N1 Info 31.12.2019
Glavni urednik NIN-a Milan Ćulibrk izjavio je za N1 da bi bio mnogo srećniji kada bi vlast prestala da nas ubeđuje da je ovo zlatno doba. Ima poboljšanja ali je to daleko od zlatnog doba, kazao je on. Rekao je i da je dobro što se ulaže u… »

Vasić: 2020. godinu će u privrednom smislu obeležiti početak proizvodnje premijum Mišelin guma u Pirotu

Pirotske vesti 30.12.2019
-Ja bih rekao da je 2019. godina bila uspešna godina, imali smo dosta radova na infrastrukturi, uspešne sednice Skupštine Grada, imali smo projekte koji je finansirala država, završen je Koridor 10, a ja bih izdvojio i vest koja je od velikog… »

Vasić: Godina na izmaku bila uspešna

Danas 30.12.2019
Tradicionalni prijem kod gradonačelnika Pirota Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić ocenio je godinu na izmaku uspešnom. Vasić je na tradicionalnom prijemu za predstavnike medija rekao da je tokom ove godine bilo dosta radova na infrastrukturi u gradu… »

Tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike lokalnih medija i dopisnike

Plus online 30.12.2019
Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota priredio je danas tradicionalni novogodišnji prijem za vlasnike, direktore, glavne urednike lokalnih medija i dopisnike. Prijemu su prisustvovali i gradonačelnikovi najbliži saradnici i pomoćnici. U svojoj oceni… »

Završetak rekonstrukcije subotičkog Narodnog pozorišta najavljen za 2020.

Ekapija 30.12.2019
Posle više od tri decenije, rekonstrukcija zgrade Narodnog pozorišta u Subotici biće završena u 2020. godini i moći će nesmetano da se održavaju prve predstave, najavio je gradonačelnik Subotice Bogdan Laban. - Godina na izmaku je prošla u znaku… »

Subotica sve privlačnija za strane investitore

Danas 30.12.2019
Tokom 2019. godine, u Subotici su realizovani brojni projekti započeti i pre 30 godina, te je tako ovaj grad postao jedan od lidera kada je reč o privlačenju domaćih i stranih investicija i otvaranju novih radnih mesta. Ništa manje važno je i… »

SNS o izborima na zatvorenoj sednici (foto,video)

Mondo 29.12.2019
Glavni odbor Srpske napredne stranke danas na sednici koja je počela u 11 sati razgovarao o predstojećim izborima u Srbiji. Glavni odbor Srpske napredne stranke danas na sednici koja je počela u 11 sati razgovarao o predstojećim izborima u Srbiji… »

Pravo Monike je superiorno u odnosu na sva prava!

Alo 29.12.2019
Na početku emisije gosti su govorili o time šta je za njih najjači utisak godine. Čanak je rekao da se toliko stvari događa da se jedna stvar ne može posebno izdvojiti. Krstić je rekao da je ova godina značajna jer su se u njoj završile neke… »

Vesti dana »