Kosovo

Haradinaj: Sprečio sam Vučića, Tačija i Ramu da podele Kosovo

Vesti online pre 1 dan
Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao je da je sprečio pljačku 10 milijardi evra, plan koji bi bio realizovan podelom Kosova, a za projekat podele okrivio je trojku Vučić-Tači-Rama, prenela je Gazeta Ekspres. – Zaustavio sam pljačku od… »

Vučić: Priština izaziva pogoršanje bezbednosne situacije

Studio B pre 1 dan
Koji je to otrov koji deluje na nacionalnoj osnovi, upitao predsednik Vučić i u razgovoru s predsedavajućim OEBS-a Miroslavom Lajčakom ukazao na manipulacije sa navodnim trovanjem tokom prebrojavanja glasačkih listića i to isključivo kosmetskih… »

Tužilaštvo nastavlja istragu iako je saopšteno da trovanja u CIK nije bilo

Telegraf pre 1 dan
Predstavnik tužilaštva u Prištini Artan Grantoli kaže da su uzorci već poslati na ispitivanje u jednu laboratoriju. Iako je zvanično saopšteno da nije bilo tragova otrova u krvi članova CIK, koji su bili u kontaktu sa kovertama glasača iz… »

Kosovo je deo Srbije, ali nije sve naše, a nije ni njihovo: Vučić o situaciji na KiM

Telegraf pre 1 dan
- Neću da lažem narod i kažem da je sve naše i lako ćemo mi to i da se junačimo - rekao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "24 časa" gde je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, regionu i… »

UEFA pokrenula postupak protiv Crne Gore i Kosova

Glas Amerike pre 17 sati
Disciplinska komisija UEFA pokrenula je postupak protiv Fudbalskih saveza Kosova i Crne Gore zbog navijačkih incidenata tokom meča koji su dvije selekcije odigrale u Prištini u okviru kvalifikacija za EURO 2020, objavljeno je na sajtu www.uefa.com… »

Maturanti sa Kosova i Metohije posetili Žabalj

Dnevnik pre 16 sati
Maturanti osnovnih škola sa Kosova i Metohije, iz Kosovske Mitrovice, Zvečana i Gračanice, posetili su Žabalj. Njih 70 je najpre u zgradi lokalne samouprave dočekao predsednik opštine Čedomir Božić, a zatim su zajedno obišli crkvu Vaznesenja… »

Velika zaplena na merdaru: Nemački državljanin pokušao da prokrijumčari oko 25 kilograma marihuane, dve puške, pištolj…

Kurir pre 16 sati
BEOGRAD - Carinici na administrativnom prelazu Merdare sa Kosovom zaplenili su danas oko 25 kilograma marihuane, dve puške, pištolj, 370 metaka za automatsku pušku, tri okvira pištoljske municije, samostrel, 10 kilograma rezanog duvana i 285 paklica… »

“Za nezavisno Kosovo najopasnije je da on ostane na čelu države”!

Alo pre 16 sati
Aljbin Kurti 2016. godine molio Boga da Vučić izgubi na izborima, jer se za razliku od opozicije, najbolje bori za interese Srbije. - Verujem da je značajno ne samo za Kosovo nego i za region šta se dešava u Srbiji i u ovom slučaju bi mnogo bolje… »

Otkriveno šta će potpisati sa Vučićem i koje su glavne teme sastanka!

Alo pre 16 sati
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko kazao je juče da, "za iduću godinu, kada se obeležava 75 godina pobede nad fašizmom, prvi koji je dobio poziv za proslavu (u Moskvi) jeste predsednik Srbije Aleksandar Vučić". * Medvedev dolazi u… »

Krijumčario 25 kg marihuane, puške i samostrel - uhvaćen na Merdaru

Južne vesti pre 17 sati
Na kontrolnom punktu Merdare danas je zaplenjeno oko 25 kilograma marihuane, 2 puške, pištolj, 370 metaka za automatsku pušku, 3 okvira pištoljske municije, samostrel, 10 kilograma rezanog duvana i 285 paklica cigareta, navode iz Uprave carina… »

Vesti dana »