Kosovo - vesti

Građanska inicijativa Olivera Ivanovića: Za Vučićevu posetu smo saznali iz medija, niko nas nije zvao

Pravda pre 20 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je danas boravi u južnoj srpskoj pokrajni, najavio je da će u Severnoj Mitrovici razgovarati sa predstavnicima Srba. U Građanskoj inicijitivi, čiji je lider bio ubijeni Oliver Ivanović, kažu da ih niko nije pozvao na taj razgovor, prenosi Fonet.
O dolasku Vučića, Ivanovićeva stranka, saznala je iz medija kao i o njegovom dolasku ispred stranačkih prostorija gde je položio venac na mesto gde je Ivanović ubijen, rečeno je u toj stranci. Portal KoSSev je demantovao ranije... »

Vučić u poseti Lapljem Selu

Beta video pre 1 sat
LAPLJE SELO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Laplje Selo tokom današnje posete Kosovu i Metohiji. (Pokrivalice)... »

Vučić u Gračanici: Predsednik Srbije gost na slavi porodice Stević (foto)

Srbija danas pre 3 sata
Divno
Posle manastira Banjska i Kosovske Mitrovice, predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetu Kosovu i Metohiji nastavio je u Gračanici. Vučić je ovog popodneva bio gost porodice Stević, koja slavi Svetog Jovana. Predsednika Srbije dočekao je domaćin Miloš Stević sa suprugom... »

Mladi protiv zidova viznog režima

Slobodna Evropa pre 6 sati
Inicijativa mladih za ljudska prava u BiH i na Kosovu, zajednički se bore protiv ograničenja slobode kretanja i sprječavanja mobilnosti mladih u regiji, imajući u vidu vizni režim između Bosne i Hercegovine i Kosova. Organizovali su skupove u Sarajevu i u Prištini s parolom – "Mi, mladi s ove i one... »

U susedstvu Lapljeg sela privođeni Albanci, oduzeto im oružje

Dnevnik pre 8 sati
GRAČANICA: Kosovska policija je u jednoj kafani u gračaničkom selu Livađe, većinski nastanjenom Srbima, od šestorice Albanaca oduzela dva pištolja, municiju i dva noža, preneo je Sputnjik.
Kako navode, kosovska policijska služba saopštila je da su kod osumnjičenih pronađene i dve metalne šipke. Osumnjičeni Albanci su, posle saslušanja kod nadležnog tužioca, pušteni na slobodu i protiv njih će biti pokrenuta redovna... »

U susedstvu Lapljeg sela privođeni Albanci,oduzeto im oružje

Studio B pre 8 sati
Kosovska policija je u jednoj kafani u gračanickom selu Livađe, većinski nastanjenom Srbima, od šestorice Albanaca oduzela dva pištolja, municiju i dva noža, preneo je Sputnjik.
Kako navode, kosovska policijska služba saopštila je da su kod osumnjičenih pronađene i dve metalne šipke. Osumnjičeni Albanci su, posle saslušanja kod nadležnog tužioca, pušteni na slobodu i protiv njih će biti pokrenuta redovna... »

Uhapšeni naoružani Albanci u selu koje treba da poseti Vučić

Alo pre 9 sati
Alo: Uhapšeni naoružani Albanci u selu koje treba da poseti Vučić
Kosovska policija je u jednoj kafani u gračaničkom selu Livađe, nastanjenom Srbima, od šestorice Albanaca oduzela dva pištolja, municiju i dva noža.
Kosovska policijska služba saopštila je da su kod osumnjičenih pronađene i dve metalne šipke. Osumnjičeni Albanci su, posle saslušanja kod nadležnog tužioca, pušteni na slobodu i protiv njih će biti pokrenuta redovna procedura.... »

Za Trampa samo 16 odsto Srba, nadanja i "loženja" se izjalovila

OK radio pre 9 sati
Prema poslednjem istraživanju Galupa u novu američku administraciju predvođenu predsednikom Donaldom Trampom poverenje ima svega 16 odsto građana Srbije.
Neslaganje sa Trampovom politikom izrazilo je 58 odsto Srba, dok je 26 odsto reklo da nema stav ili nije želelo da se izjasni. Istraživanje Galupa koje je obuhvatilo čitav svet, pokazalo je da, kada je o Evropljanima reč, Trampa... »

Rok za predaju kandidatura za beogradske izbore 16. februar

Telegraf pre 9 sati
Gradska izborna komisija za svega nekoliko dana proglasila je šest izbornih lista za predstojeće beogradske izbore
Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić izjavio je danas da ovlašćeni predlagači, odnosno registrovane političke stranke, koalicije stranaka i grupe građana kandidature za učešće na beogradskim izborima mogu podneti do... »

Đurić: Poseta Vučića poruka snage i jedinstva čitave Srbije

Alo pre 12 sati
Alo: Đurić: Poseta Vučića poruka snage i jedinstva čitave Srbije
Poseta Predsednika Srbije KiM Aleksandra Vučića šalje poruku jedinstva i snage čitave Srbije i neizmerno znači našem narodu, a takođe i šalje poruku da nas neće slomiti, pokolebati i oterati odavde, izjavio je danas Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić.
Đurić je naveo da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Kosovskoj Mitrovici razgovarati sa svim vodećim predstavnicima Srba, narodom..."i imati sa njima iskren i direktan razgovor o tome o tome šta i kako dalje, kako da ojačamo... »

Epidemija malih boginja u leskovačkom kraju i dalje raste

Danas  pre 7 sati  još 11 povezanih

Đoković u osmini finala AO: Moram biti skromniji

Novi magazin  pre 7 sati  još 28 povezanih

Vučić: Najviši interes Srba na Kosovu i Metohiji je mir

Beta  pre 5 sati  još 76 povezanih

Fiat još nema ovogodišnji plan proizvodnje za Kragujevac

SEEbiz  pre 3 sata  još 4 povezane

Tramp neće o imigraciji dok demokrate ne odblokiraju vladu

Politika  pre 1 sat  još 24 povezane
©2018 Netmark d.o.o.